Yarın boşanıyorum

Hatirlatsada bitti artik gelecege bak birak gecmisi

Benim bir akrabagim bosandi. Eski esi mahkemeye süslenip (yani sık giyinip, güzel bir makyaj ile) elinde bir starbucks kahvesi ile gelip hic umursamadan davaya girip sonunda geldigi gibi gitti. Bir kere akrabagimin yüzüne bakmadi. Yani erkek tarafi oldugumuz halde kadin alfa giris yapip cikti. Bence kimseye yüz vermeyin. Sakinliginizi koruyun. Allah yardimciniz olsun.

Yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun. İnşallah benim de anlaşmalıya döner çekişmektense kurtulmuşsunuz. Sevindim sizin adınıza...

Mesajlarınız çok teşekkür ederim. Dün kendimi çok kötü hissediyordum ama davada öyle olmadı. Yüzüne bakmadım. O da bakmadı. İçim acımadı. İmzaladım çıktım. Çok da şıktım. Arkadaslarım ailem yanımdaydı. Güldük eğlendik hatta. Korktuğum gibi olmadı. Şimdi biraz buruğum tabi ama o da geçer bence...

benim arkadaşım da gayet güzel özenli giyindi bilerek. güzel makyaj topuklu ayakkabı ile. saclar fonlu.
oysaki o kadar da uzgundu ama güçlü görünme adına yaptım dedi. kolay degil tabi..

Bu durum o kadar normal ki kim olsa aynı şekilde hissederdi. Sadece zihninize gelen düşüncelerinizi biraz irdeleyin bunu neden düşünüyorum bu sadece bir düşünceden mi ibaret gerçekliği var mı? Gibi analiz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…