Sevgilimle yaklaşık 10 gün önce ayrıldık ,çok kötü bir şekilde ayrıldık ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz. Normalde eger ayrılmasaydık ona 14 şubat için harika bir sürpriz yapacaktım. Ayrıldıgımız gece konuşurken aglıyordum ve ona böyle bir sürpriz yapmayı planladığımı anlattım . Sürprize göre ;
13 şubat akşamı onu gece muhabbet ede ede gec saatlere kadar uyanık tutup ertesı gun, yanı 14 subat sabahı öglene kadar uyumasını sağlayacaktm. O uykudan uyanana kadar evi çok güzel süsleyecektim odasının kapısını actığında mumlarla döşeli yolu görecekti ve takip ettiğinde bembeyaz uzun bir elbise içerisinde ,süslerle kaplı bir odada yine mumdan yapılmış bir kalbin içinde beni bulacaktı. Yanı yolun sonu mumlarla devam eden bir kalp, içinde de ben olacaktım.
14 şubat tarihinde öglene kadar uyumuş ,annesiyle hala görüşüyorum saat 1,e kadar odasından cıkmamış çıkıncada yuzu asıkmış , muhtemelen "ya sürprizi yaparsa" diye beklemiş ,evet beni iyi tanıyor o sürprizi yapacagım ama bir ayrıntıyı atlıyor bekledigi bir an da degil beklemedigi bir anda yapacagım . O gün, o büyük gün yarın olacak ...
Gerçekten çok emek verdim çok büyük bir emek var ortada günlerdır en ince ayrıntıya kadar planlıyorum,öyleki kalpli kürdan bile yaptım bu örnegi emegimi düşünün, az çok tahmin edin diye verdim. Bu kadar ince ayrıntıya girdim .. inşallah işe yarar inşallah her şey düzelir ... Çok çok çok heycanlym bunu sizinlede paylaşmak istedim..