Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor.
Ya cok ozur dilerim ama kahkahamdan apartman inledi eşim uyancak simdi

Ahır gibi mi ?

bayilcam gulmekten
Eger profilinizde yazan 17 temmuzsa dogumgununuz yengec burcu musunuz baya duzenli titiz tertipli mukemmel bir ev hanimi gibi duruyorsunuz anladigim kadariyla ama inanin degmiyor hastalik sahibi oluveriyor insan
Allah cocugunuzu sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah isim konusunda asla taviz vermemenizi öneririm zaten zor bir hamilelik gecirmissiniz iyice stres yüklü gördüm sizi inanin hak verdim esiniz baya bir sorumsuzmus
Benimki de oyle sizi en iyi ben anlarim
Evde kopek var tuyleri dökülür yetmez kendisinin kılları dökülür
Annesine anlatirken e senin köpeğinin kılı dökülüyor da benim oğlumun kılından mi rahatsiz oldun der
Kirlentlerin uzerinde yatar ayağının arasina koyar kirlent yikamaktan fenalik geldi tuvaletin icine eder bardaklari makinaya diz derim dizm3z öylece icine su koyup gider tshortlerini ters cevir sepete at derim duzd3n çıkartır bu fıtık lı haliml3 2 saat makinaya atacagim çamaşırı tersine ceviririm
Bir isi yaptirana kadar 50 defa söylerim
Sizinki de baya rahatmış masallah bu ne ya
Gecmis olsun Allah kurtarsin yarin icin cocugunuzun cinsiyeti kız mi merak ettim
Canınızı sıkmayın ev icin bir kadin tutun tutabiliyorsanız ama yurtdışındaki kadinlar nasil yapiyor ne surede çalışıyor siz daha iyi bilirsiniz sanırım
Kimseye yuz vermeyin kendinize ve bebehinize odaklanin destek olacağına kostek olacaklar gelmesin bir zahmet esinizi de ugrastirin biraz su getir yemek isit cocuga bak dusa gircem cocugu tut falan gibisinden is verin ona alışsın yani bu nr yaaaaa oh sabahtan aksama tuvalette takiliyor adam zorla yaptirin ben bazen baya heyheyleniyorum evi supur diyorum artik cildircak gibi oluyorum hangi birine yetiscez