- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
şansa bak ya bende 3 gün sonra tanışmaya gitcem asıl sen bana yardım et![]()
kuzum sanada bi örnek olmuş işte yani tabi sende kıyafet konusunda kararsızsan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şansa bak ya bende 3 gün sonra tanışmaya gitcem asıl sen bana yardım et![]()
çok çokk mutluyum daa nasıl geçer bu kadar sene![]()
arkdslar benmde öyle bi derdim var :S ne yapmalıyım ben konyalıyım erkek arkdsm karamanlı ailesi daha dgrusu annesi ve kardesi konyaya gelckler burdki evlrne gitcez annesi kapalı bnde kapalıyım nasıl gynmeliyim ? nasıl konusmalıyım ilk konusmayı ben mi yapmalıyım yani bana bilgi verin çok hyecanlıyım :S
Buraya yazmak yerine konu açarsanız daha çok kişi yardımcı olacaktır.Arkadaşlar yardım edin aynı şey bende de var erkek arkadaşımın annesiyle ilk defa tanisicz kapalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım giderken çikolata mı pastamı götürmeliyim çok heyecanlıyım
Bence çiçek götürün şık bir saksı çiçeği, beyaz bir orkide mesela.Arkadaşlar yardım edin aynı şey bende de var erkek arkadaşımın annesiyle ilk defa tanisicz kapalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım giderken çikolata mı pastamı götürmeliyim çok heyecanlıyım
Yapma bacım tanışma yaaaa kendi anne babana yazık değil mi yapmaaaaYarın erkek arkadaşımın annesyle tanışacağım evlerine gidip . Heyecandan kalbim durucak . Soğuk birine benziyo dışardan . Ne konuşucam ne götürücem ne giyicem yardımcı olun lütfen heyecanım yatışmazsa yarın rezil olurum :S![]()
Ayrılmışlar zaten sonradanYapma bacım tanışma yaaaa kendi anne babana yazık değil mi yapmaaaa
İlhan uçkan; anne ile anneler tanışır, anneyle tanışan kızlar ayrılır sakın tanışmayın diyor. Ondan mı acep :)Ayrılmışlar zaten sonradan
Konu 2011 miş bn nerden geldim burayaannesinin en yakın arkadaşı da gelcekmş 2 defa görücüye çıkıcm yani
bnm erkk arkadaşımı büyüten teyze oluo o yakın arkadaş:
bi çiçek alayım bi de güzel bi pasta bence en iyisi
Ayrılmışlar da zaten :) yeni birisi tanışacakmış konu açmamış olan konuyu aratıp yorum yazmış ondan geldik buraya :)Konu 2011 miş bn nerden geldim buraya![]()
En iyisi tanışmasın eski konu hortlattıAyrılmışlar da zaten :) yeni birisi tanışacakmış konu açmamış olan konuyu aratıp yorum yazmış ondan geldik buraya :)
Heyecan yapma büyük ihtimalle ayrılacaksınız zaten, seninle cinselliğin boyutunu arttırmak için bile tanıştırıyor olabilir ( böyle çok olaya şahit oldum). Burası KK, biz herşeyin en kötüsünü de söyleriz alınma.Arkadaşlar yardım edin aynı şey bende de var erkek arkadaşımın annesiyle ilk defa tanisicz kapalıyım nasıl giyinmeliyim nasıl konuşmalıyım giderken çikolata mı pastamı götürmeliyim çok heyecanlıyım
Ya bu erkekler çok fena, neden annemle annen tanışsın demiyor?tabi olay direkt ciddiye binecek gözleri yemiyor. Sırf cinsellik yaşamak için bile anasıyla tanıştıran var dikkat etmek lazım.En iyisi tanışmasın eski konu hortlattı![]()