- Konu Sahibi Trabzonlu60
arkadaşlar beni az çok konularımdan bilenler olur.zamanında çok eleştiri almıştım konularımdan.yarın 1 yıllık evli olacağız.eşimle anlaşamıyoruz.nişanlıyken ben babam için kredi çekmstm.sonucta bneı okuttu buyuttu daha calısır calısmaz nişanlandım ben de maddi olarak destek olmak istemıstım.ailemin durumu ıyı değil.neyse ilkevlendiğimiz hafta eşime kredıyı ben ödeyeceğim dedim va kavga ettik işin içine ailesi girdi felan filan ben kredi çektm dıye onlar evimize hıc bısey almadılar benım ailem de çeyızımı verdi mutfak esyası felan onun ailesi de yatak yapmıs benim ailem de yaptı tabı.daha sonra biz 3 aylık evliyken eşimin psikolojisi bozuldu cunku cok borcumuz oldu.o da hayatında hiç borç görmemiş kendisi öyle diyor.neyse biz kavga ettık ilk o gün bana vurdu.neyse araya aileler gırdı ben evı terk ettım geri döndüm ve biz barıstık suan da da eşim krediyi hıc sorun etmıyor bısey demıyor ama ben hıssdıyorum benim aileme karsı bi soğukluğu var.şuanda da barısıyoruz ama söyledikleri yaptıkları aklıma gelıyor unutamıyorum.benimle param için evlenmiş gibi düşünüyorum.severek evlendik aslında benim çok peşinmden koştu ama bilmiyorum aşamıyoruz bu konuları hep bosanma lafı dilimizde bu işin sonu ne acaba.ailesiyle eşimden daha ii anlasıyorum.ya da onlar benim yüzüme gülüyr eşimi dolduruyorlar bılmıyorum ama beni sevdiklerini biliyorum.bu arada eşimsiz bir gün dahi geçiremeyen bi insanım çok sevıyorum sizce normal mi benim mi psikolojim bozuk eski konulara takılıp kalıyorum.eşim unutuyor ama ben unutamıyrum.aslında tam anlatamadım.karısık anlattığım için kusura bakmayın.