- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi Trabzonlu60
hepiniz haklısınız tavsiyelerinize uyacağım.işte bazı yaptıklarını hakaretlerini unutamıyorum.ama kimsenin evliliği dört dörtlük dğil sanırım.herkesin bir kusuru oluyor benim eşimde evine bağlı bi insan ama işte aşırı sinirli sinirlenince ne dediğini bilmiyor sonra pişman ama iş işten geciyor.bi de pişman olduktan sonra yıne aynını yapıyor.kısır döngü şeklinde ilerliyoruz bakalım
bizde yaşadık bezer sorunlar .hatta hamileliğimin ilk aylarını ikimizede zehir ettim.ettim diyorum çünkü ben hiç susmadım annen bunu yapmadı şunu almadı sen bütün paranı verdin onlara vs...bi ton kavga ediyorduk.ama bizaman sonra anlıyorsunki herkes keyfinde aile kavramı önemli tabii sana yanlış yaptın demiyorum.mutlu olmak için biraz unutkan ol.güleryüzlü ol fazla uzatma konuları erkekler hemen sıkılıyor.hemen sonuç olsun istiyorlar olmazsada sinirleniyorlar.fazla konuşmayı sevmiyorlar.yıldönümünü böyle hatırlamayın ileride pişman olursunuz.rahatlatın kendinizi sürekli tahrik etmeyin kötü yönde.insanız olabilir kötü şeyler söylemiş belki sizde söylediniz.ama artık bir çizgi çekin umarım tekrar bebeğiniz olur sevgilerimle...