YARIN GECE DÜĞÜNÜMDÜ BAKIN NOLDU:(

"Hııı olmadı evet...Hı hı hayırlısı..."
Bu kadarı kafi insanları susturmaya. Daha meraklısı çıkarsa 'bunları konuşmaktan sıkıldım zaten' deyip kapat konuyu.

Erkekler geç anlar. Ondaki jeton sen toplanmaya başlarken düşecek.

Insan bazen iste benim gibi hic tanimadigi insanlara derdini acarak teselli buluyor sagolun dostlarim.Ailem de cok uzgun ama hep destekler artik benim yuzumden uzulsunler istemiyorum size actim derdimi.Rabbime sığındım.inaninki maddiyat delisi degilim sadece adettendir bir geline deger vermek arayip annesine sormak etmek bu surecte bunlar bir kez olsun sormadilar sebep ne niye attiniz yuzugu diye.Hadi herseyi gectim nisanlim sag gosterip sol vurdu.Ben kabul eder diye dusunmedim.ertesi güne gelmeli konusmaliydi benle sakince

Gercekten anlar mi gunu geldiginde.Degerimi anlar mi?Bana cok sevdigini soyluyodu bir kez bile yapma dur demedi.Sevmemis demekki ne diyeyim

canim bosver , hayat senin, yukarda yazdiklari gibi, ammann hayirlisi de gec, sikildim bu konudan de gec , hatta imkanin varsa sende cik bi tatile yoksa hala teyze dayi bi yere git... zaten bu sekilde giden üzerinede tatil yapan bi adamdan koca olmaz..hic ici acimiyorki tatile gidiyor eglenebiliyor, sense bunalima giriiyorsun.. bosver canim allahim hayirlisi de, o zaten en hayirlisini en uygununu cikariyor karsina... belkide bi daha asik olcagin adam oooohhhhhhh be iyiki o nisan bozulmus dedirtcek kadar muhtesem olcakk..

Ben esimi sevgiliyken terk etmistim. Telefonumu kapattim annemi aramis onuda kapattim adam halamı kuzenlerimi aramıss... yani seven erkek öyle kolay kabul etmemeli hekeli nisanliyken yani isin icinde aile buyukleri varken. Nasil boyle rahatlar? Yani aileside çok rahat anlatyiklariniza gore. Boyle olmamalari gerekirdi. Birakın üzülmeyi bu insan için değmezmiş...

Ben artik nasil guvenicem bu insani bi gorseniz bu adam mi seni yari yolda birakti derdiniz bir ruyadayim ya.Aileme o beni bırakırsa intihar ederim dedi kac kez ama bir tane ailesinden kimse aramadi sormadi.Oyle üzülüyorum ki basindan nişan gecenler anlar.Elini tutmaktan baska bisey yapmadim ama sanki ortada birakildim gibiyim.Yeni birini artik bu hayatta istemem gibi çünkü guvenemem sevgisine kimsenin artik

cokpembix işte bu ailenin rahatligindan attim nisani.Ama bu yaştaki adam ailesine nisanlim da hakli bir defa evine girmediniz kacirdim sanki kizi ben demedi gururum cok kirildi.Ben tekrar bi gun hayata nasil tutunurum bilmiyorum cok sarsildim ya cok.Bu aksam tatile gidisini hep sanal ortamda yazmis resim atmis sanki oyle mutluki kurtuldu diye benden bu nasil sevgi ya nasil arkadaslar.10 gündür umudum vardi bi gece bu tatil olayinda bittim çöktüm

Sonradan uzulecegine simdiden uzul. Bunlar egerki birseyleri duzeltmek istese zaten duzeltirlerdi. Sanirim bu izmirde bir sorun var. Bende izmirden nisanlandim. Benimki daha beter nisana misafir gibi geldiler. Ben bohcada istemedim. Iatesemde yapmazlardi. Guya modern takiliyorlar halbuki pintilikten ...Cocuk kendi kosturdu. Ama ailesi beterdi. Durumlari kotude deil. Bir koltuk istedim diye bile sorun oldu. Herseyleri sorundu kisacasi... Evlendiginde daha buyuk sorunlar olacakti. Nasip deilmis.

Tam olarak niye ayrıldın anlamadım

Bak canim ben iki nisan bir soz attim. Birisi yurt disindaydi. Dostu varmis orada ustelik yurtdisina gidecegim diye nikahimda olmustu. Ama ben bu nisani attim. Cunku onumu goremedim. Ikincide uzaktan akraba ile sozlendim. Ne hikmetki akraba dedik. Adam dul cocugu olan bir bayanlaymis bayan bana facedem msj atti bir ayda onuda attim. Son olarak arkadasim biriyle tanistirdi. Cocuk gayet iyiydi . Ailesinin durumuda hic kotu deildi. Ama bir babasi vardi para hastasi. Benim sigortamdan tut babamin mali varmi yokmuya kadar ilgileniyirlardi. Daha neler varda kisa yaziyorum. Cocuk ailesiyle hep kavgali anne baba ilgisiz gelini aramak sormak bisey almak bir yana zenginmiyim arastirmasindalardi. Dedimki bu bir gun deil iki gun deil isterse on olsun ben ayrilmaliyim ayrintiya girmedim kisaca belirteyim beni once nisanlayip. Kucuk oglu zengin bir kiz buldu diye hemen evlendirip iki ay icinde evlendirdiler ve bir yigin para harcadilar ve beni ve ailemi dugune dahi davet etmediler.senden onemlisi yok sonradan olacagina simdi oldu . Kim ne derse desin sen o eve girip sorun yasadiginda o konusanlar gelip seni kurtarmayacak. Dua etki Allah sana gostermis... tabiki uzulursun ama neler geiyorki...

Allah kolaylık versin sabır versin bilirim acısını. Aslına bakarsan ayrılmak için sebep yokmuş çok fazla senin söylediklerinin çeyreğine evlenenler var tanıdığım. AMA senin kaldiramadigin durummus bunlar Kendini toparla gez eğlen yeni bir sevgili bul evlen.

Canım dünyaki tek erkek bu degill.. tamam zor dir dönemden geciyorsun. Yasadiklarini çok çok iyi anlıyoruum. Ama kendinide böyle kısıtlama dünyanın sonu gelmedi. Sakin ol zamanla herseyin ustesinden geleceksin...

Insanlara bi sekilde soyluyorsun ilk bikac gun sana acir gibi bakiyorlar sonra unutuluyo gidiyo hersey. Onlari bosver. Su an baska bi erkege guvenmeyi de bosver. Kendini toparla. Kendini sev dik tut. Ayrica onu takip etmeyi de birak. Gordugun her fotoda vs yeniden alevlendireceksin atesini. Ailesini gonderip esyalari aldirtiyor ama seni sosyal medyadan silmiyor oyle mi. Sen sil cunku belki de canini yakmak istiyor sana inat yapiyor. Bi de evlilik cok zor arkadasim. Omur herkese emanet edilmez. Sana gercekten es yoldas olacak biriyle olacaksa olsun. Yoksa hic hayatini yakma. Senin gozunun yasina kiyamayacak biri ancak hak edebilir senin hayatini.

Tabiki acını yaşa ama kurtulduğun için şükret canım...
Göbek atman lazım sana ailene değer vermeyen sizi insandan saymayan kişilerle ne işiniz var canim daha cok iyileri çıkar karşına...

Her şerde bir hayır vardır... erken çıkmış foyaları sonradan daha ağır problem yaşayacağına erkenden yaşamışın.. Allah yardımcın olsun.. inşallah daha iyilerini bulursun..üzme kendini

hayırlısı buymus cnm. soyle dusun sen bu adamı tanımadan once de yasıyordun ve guzel hayatın vardı. eskıye donus yapıcaksn sadece

Konuyu net okudumda canim bak bunlar capul hediye almak falan bunlar icin nisan atilmaz. Bana hic biri alinmadi. Ha ama deger gormuyorsan herseye karisiyorlarsa o zaman bisey diyemem

Şuan dimdik ayakta durup işine dört elle sarılıcagın bi dönem aslında.
Çünkü evde boş boş oturdukca aklın beynin onun ve ailesinin yaptıgı sacmalıklarla dolup taşıcak.
İşyerinde çalışıp beynini başka şeylerle meşgul etmek en iyisi.

Allah ıslah etsin.
Bu aileler zaten bi acaip.
Evlendirmeyin oglunuzu. Eteginizde beklesin dursun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…