- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Gercekten anlar mi gunu geldiginde.Degerimi anlar mi?Bana cok sevdigini soyluyodu bir kez bile yapma dur demedi.Sevmemis demekki ne diyeyim"Hııı olmadı evet...Hı hı hayırlısı..."
Bu kadarı kafi insanları susturmaya. Daha meraklısı çıkarsa 'bunları konuşmaktan sıkıldım zaten' deyip kapat konuyu.
Erkekler geç anlar. Ondaki jeton sen toplanmaya başlarken düşecek.
Ben esimi sevgiliyken terk etmistim. Telefonumu kapattim annemi aramis onuda kapattim adam halamı kuzenlerimi aramıss... yani seven erkek öyle kolay kabul etmemeli hekeli nisanliyken yani isin icinde aile buyukleri varken. Nasil boyle rahatlar? Yani aileside çok rahat anlatyiklariniza gore. Boyle olmamalari gerekirdi. Birakın üzülmeyi bu insan için değmezmiş...Insan bazen iste benim gibi hic tanimadigi insanlara derdini acarak teselli buluyor sagolun dostlarim.Ailem de cok uzgun ama hep destekler artik benim yuzumden uzulsunler istemiyorum size actim derdimi.Rabbime sığındım.inaninki maddiyat delisi degilim sadece adettendir bir geline deger vermek arayip annesine sormak etmek bu surecte bunlar bir kez olsun sormadilar sebep ne niye attiniz yuzugu diye.Hadi herseyi gectim nisanlim sag gosterip sol vurdu.Ben kabul eder diye dusunmedim.ertesi güne gelmeli konusmaliydi benle sakince
Tam olarak niye ayrıldın anlamadımArkadaslar her genc kiz gibi hayallerim vardi bundan 6 ay once.Bembeyaz gelinligi giyip davul zurnayla evimden cikip elleri kinali bir gelin olmakti hayalim ama nasip olmadi.10 gin once nisan attim evet ben cikardim yuzugu ama karsimda beni kopek gibi seviyorum sen yoksan intihar ederim diyen adam tek bir itirazda bulunmadi.Ne bir aile büyüğü girdi yapma etmeyin dedi ne umurlarina getirip noldu size diyen oldu.Gecenin bu saatinde yüreği bembeyaz gelinligi giyemeden kendini evde dört duvara hapseden 10 gundur ah eden gozyaslarini hem icine hem dışa akitan bir cirpinisin sesidir bu ses.İzmir bilir ya şu sokaklar bilir ya ne cok sevdigimi onunla İzmir'in her kosesine gittigimdeki anilarimin nasil hancer gibi bagrima saplandigini bilir bu sehir.Su an gözü yaşlı olarak bunlari yaziyorum Rabbim hayirli bir kapı acsin istiyorum çünkü yavas yavas ölüyorum sevdadan.Nisan atma sebebim aile agizli bir adam olmasi,bir erkek ailesi olarak gelinleri olucaktim sonucta elaleme karşı ama bir düğün alisverisine cikmak teklif edilmezmi?Düğünüme 5 gun kalmis nikah islemlerine basladik erkek tarafi aileme gelip ne takilari getirdi ne hediye aldilar nisanlima sordugumda da ne var bunda azla idare et diyerek bağırdı. Idare et dedigi sey de sadece nisanda gelen sandık oldu.Sandikta da bir geline alinmasi gereken hicbisey yoktu yeminle.6 aylık surecimizde tek bir gun yemege bile hadi gel cikalim demedi ama lafta seviyorum diyordu.Biriktirdi hep icinde tuttugumuz salona kadar aldigimiz beyaz esyaya kadar hepsini ayrildigim gun ailesinin tembihiyle bu kadar pahali salon tuttum yok bu kadar beyaz esyaya verdim vs.daha neler neler.Oysa carsilarda hic yüzüme vurmamisti meger biriktirip aileyle konusuyolarmis.O kadar sevdimki yuregim öyle aciyorki daha ayrildigimizin 10.gununde de arkadad grubuyla tura ciktigini ogreniyorum.Bu insan ayriliktan sonra tek mucadele etmedi.Ailesini gondermedi.Ayni gunun aksami abisini gonderip esyalarini aldirdi.Daha ne diyeyim aciliyim artik hayalim tek umudum yok evlilik sayfam kapandi cunku guven kalmadi dostlarim noluyosa bayana oluyomuş anladim artık
Tabiki acını yaşa ama kurtulduğun için şükret canım...Arkadaslar her genc kiz gibi hayallerim vardi bundan 6 ay once.Bembeyaz gelinligi giyip davul zurnayla evimden cikip elleri kinali bir gelin olmakti hayalim ama nasip olmadi.10 gin once nisan attim evet ben cikardim yuzugu ama karsimda beni kopek gibi seviyorum sen yoksan intihar ederim diyen adam tek bir itirazda bulunmadi.Ne bir aile büyüğü girdi yapma etmeyin dedi ne umurlarina getirip noldu size diyen oldu.Gecenin bu saatinde yüreği bembeyaz gelinligi giyemeden kendini evde dört duvara hapseden 10 gundur ah eden gozyaslarini hem icine hem dışa akitan bir cirpinisin sesidir bu ses.İzmir bilir ya şu sokaklar bilir ya ne cok sevdigimi onunla İzmir'in her kosesine gittigimdeki anilarimin nasil hancer gibi bagrima saplandigini bilir bu sehir.Su an gözü yaşlı olarak bunlari yaziyorum Rabbim hayirli bir kapı acsin istiyorum çünkü yavas yavas ölüyorum sevdadan.Nisan atma sebebim aile agizli bir adam olmasi,bir erkek ailesi olarak gelinleri olucaktim sonucta elaleme karşı ama bir düğün alisverisine cikmak teklif edilmezmi?Düğünüme 5 gun kalmis nikah islemlerine basladik erkek tarafi aileme gelip ne takilari getirdi ne hediye aldilar nisanlima sordugumda da ne var bunda azla idare et diyerek bağırdı. Idare et dedigi sey de sadece nisanda gelen sandık oldu.Sandikta da bir geline alinmasi gereken hicbisey yoktu yeminle.6 aylık surecimizde tek bir gun yemege bile hadi gel cikalim demedi ama lafta seviyorum diyordu.Biriktirdi hep icinde tuttugumuz salona kadar aldigimiz beyaz esyaya kadar hepsini ayrildigim gun ailesinin tembihiyle bu kadar pahali salon tuttum yok bu kadar beyaz esyaya verdim vs.daha neler neler.Oysa carsilarda hic yüzüme vurmamisti meger biriktirip aileyle konusuyolarmis.O kadar sevdimki yuregim öyle aciyorki daha ayrildigimizin 10.gununde de arkadad grubuyla tura ciktigini ogreniyorum.Bu insan ayriliktan sonra tek mucadele etmedi.Ailesini gondermedi.Ayni gunun aksami abisini gonderip esyalarini aldirdi.Daha ne diyeyim aciliyim artik hayalim tek umudum yok evlilik sayfam kapandi cunku guven kalmadi dostlarim noluyosa bayana oluyomuş anladim artık
Arkadaslar her genc kiz gibi hayallerim vardi bundan 6 ay once.Bembeyaz gelinligi giyip davul zurnayla evimden cikip elleri kinali bir gelin olmakti hayalim ama nasip olmadi.10 gin once nisan attim evet ben cikardim yuzugu ama karsimda beni kopek gibi seviyorum sen yoksan intihar ederim diyen adam tek bir itirazda bulunmadi.Ne bir aile büyüğü girdi yapma etmeyin dedi ne umurlarina getirip noldu size diyen oldu.Gecenin bu saatinde yüreği bembeyaz gelinligi giyemeden kendini evde dört duvara hapseden 10 gundur ah eden gozyaslarini hem icine hem dışa akitan bir cirpinisin sesidir bu ses.İzmir bilir ya şu sokaklar bilir ya ne cok sevdigimi onunla İzmir'in her kosesine gittigimdeki anilarimin nasil hancer gibi bagrima saplandigini bilir bu sehir.Su an gözü yaşlı olarak bunlari yaziyorum Rabbim hayirli bir kapı acsin istiyorum çünkü yavas yavas ölüyorum sevdadan.Nisan atma sebebim aile agizli bir adam olmasi,bir erkek ailesi olarak gelinleri olucaktim sonucta elaleme karşı ama bir düğün alisverisine cikmak teklif edilmezmi?Düğünüme 5 gun kalmis nikah islemlerine basladik erkek tarafi aileme gelip ne takilari getirdi ne hediye aldilar nisanlima sordugumda da ne var bunda azla idare et diyerek bağırdı. Idare et dedigi sey de sadece nisanda gelen sandık oldu.Sandikta da bir geline alinmasi gereken hicbisey yoktu yeminle.6 aylık surecimizde tek bir gun yemege bile hadi gel cikalim demedi ama lafta seviyorum diyordu.Biriktirdi hep icinde tuttugumuz salona kadar aldigimiz beyaz esyaya kadar hepsini ayrildigim gun ailesinin tembihiyle bu kadar pahali salon tuttum yok bu kadar beyaz esyaya verdim vs.daha neler neler.Oysa carsilarda hic yüzüme vurmamisti meger biriktirip aileyle konusuyolarmis.O kadar sevdimki yuregim öyle aciyorki daha ayrildigimizin 10.gununde de arkadad grubuyla tura ciktigini ogreniyorum.Bu insan ayriliktan sonra tek mucadele etmedi.Ailesini gondermedi.Ayni gunun aksami abisini gonderip esyalarini aldirdi.Daha ne diyeyim aciliyim artik hayalim tek umudum yok evlilik sayfam kapandi cunku guven kalmadi dostlarim noluyosa bayana oluyomuş anladim artık
Allah kolaylık versin sabır versin bilirim acısını. Aslına bakarsan ayrılmak için sebep yokmuş çok fazla senin söylediklerinin çeyreğine evlenenler var tanıdığım. AMA senin kaldiramadigin durummus bunlar Kendini toparla gez eğlen yeni bir sevgili bul evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?