YARIN GECE DÜĞÜNÜMDÜ BAKIN NOLDU:(

Nerdeyse 1 buçuk ay olucak nişan atalı zaman dediler gecer dediler ama gecmedi.Her yeni güne hep umutla bugun aricak pismanim olmuyo sen olmadan diyecek diye bekledim olmadi.Yeri geldi isyana düştüm çünkü insanım ve ben de sevdim.Nisani atmam ailesinden gördüğüm degersizlikti ailemin hep başıma kalkmasiydi.Kendisinin de aile agziyla hareket etmesiydi.Ama iste insani en cok sevdigi yaraliyo.Yuzum öyle yere eğik ki bir gun keşke tekrar alnim dik olsa.Bana düğününe 10 gun kala yüzük atildi vah yazık diye gözlerle bakmasalar keşke öyle yoruldumki.Beni en cok yaralayan sirtini dönüp gitmek bu kadar kolay mi neden kadın ödüyor bedelini neden? Bir kez olsun arayip demedi neden böyle olduk diye bir kez olsun demedi ben bu kıza arkami dönüp gidiyorum ama seviyo beni belki siniri gecmistir konusup cozeriz demedi.Ailesi ayırdı yani.Artik gozyasim bile akmiyo.Rabbim vicdan merhamet ver nolur insanlara yasamaktan oyle korkuyorumki artik

Geçmiş olsun nikahtan önce çok kötü eminim canınız çok yanmıştır. Karakter farkı işte ben günün birinde evleneceğim zaman mümkün mertebe dk başı gelmesinler, çok bir şey de almasınlar isterim. Evimi temizlemeye, yerleştirmeye gelmesine gerek yok kendi ailem bana yeter gelmek isterse o da yoksa nişanlımla yapmak isterim. Akraba olayını geniş aileyi zaten sevmiyorum. Çünkü ileride düğünden sonra çok fazla mıç mıç olmak istemiyorum ailelerle. Ne bileyim ya. Bence büyütmeyin bu kadar bundan sonra. Zaten peşinize düşmemiş demek ki vazgeçmiş. Kendi bilir, size daha uygun birini bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…