YARIN GECE DÜĞÜNÜMDÜ BAKIN NOLDU:(

Kendini işine verirsen zamanla unutur bu yaşadıgn kötü günlerin aslında ne kadar da hayırlı olduğunu görüceksin bak seni sevicek sana sahip cıkıcak erkek çok cıkıcak karşına takma kafana salla gitsin onun yaptığı gibi

Tusem3434 bakin ben bisey alinmadi diye atmadim.Ailesi evimize girmedi tum borcu ogullariyla bana yuklediler ve bir seti bile dugune kinama 3 5 gun kalmis getirmediler niye anlatamiyorum niye ya.Ogullari da ailesine kiymadi ama beni borclu evlilige goturuyodu.Ayrica evimize niye gelmiyolar dediğimde hep susuyodu en sonunda meğer ketunlugunu kaldirip biriktirdiklerini kustu.Ben bunlari disarda onunla konusurken ortak karar almisiz seklinde davranan adama ailesi bodrumda oturan var da sen niye goturup en ust kat ev tuttun dediklerinde nisanlim ona bile susmus dememiski ya ne istedi bu kiz evine girmediniz bile.Kalkmis benim aileme demiski benim ailem bunu soyluyo neyi eksik kaldi demis.Halbuki bisey istemedikki bilezik bile istemedik sormadilar bile bize

Ne bu kadar üzülüyorsun?
Bununla evlensen ne olurdu?
Düğün fotoğraflarına baka baka ağlardın.

Boşanmak daha mı kolay?
Çok mu önemli gelinlik giymek?

Bok gibi evlilik yaptıktan sonra bembeyaz gelinlik giymenin anlamı yok inan bana
Bok rengi çuval giyip mutlu bir evlilik yapmayı tercih ederim.

Bak bunun bir orngini bende yasadim ve 2. Nisanimi attim. Kucuk oglularini evlendirdiler ve ailemi arayipta daver bile etmediler. Birak kayinvalide bile kizim.kusura bakma sen once nisanlandin. Biz bunu evlensieiyoruz bile demeyi birak gelini olarak beni arayip dugune gelicenmi bile demedi. Babasi desen mal para hastasi akli fikri benim sigortam ve babamin mal varligi varmi yokmu? Bir koltuk istedim sanki dunyayi istedim. Nisana misafir gibi geldiler dusunun ama dunyanin sonu deil. Birak ya defolup gitsinler. Seni haketmeyenler. Ustelik borclari sen odicen yok artik bu kadarida kendilerine baska keriz bulsunlar...

Sende çık tatile
Kahretme kendini,ne ağlayıp duruyorsun balık baştan kokmuş ne güzel işte evlenip ayrılmak çok mu kolay sanıyorsun?
Bide millete ne diyecem diye sormuşsun
Şöyle söyle 'gelin ata binmiş ya nasip demiş' bu kadar.
Önüne bak.

Artık yapacak tek şey hiçbişey yani ağlamak da diyebiliriz terk edilmek çok kötü bir duygu bunu sen yapmışsın pişman olmalısın.Çünkü sen onu bırakmışsın şimdi karşı taraf açısından düşün senin evlendiğinde de terk etmeyeceğin ne malum düşüncesine girebilir.

Ama ben yinede senden yanayım. Erkek çok kolay unutur.Özellikle haklı bir sebebi varsa ÇÜNKÜ TERK EDİLDİ yüreğine su serper rahat rahat hayatına devam eder.Ailesinin sözünü dinler..

Senin yapacağın beklemek sabretmek ama üzeleceksin üzülerek söylüyorum.İnşallah gelir geri ve seninle tekrar olmak ister.Seni seviyorsa ister seni.. 1 ay sonra dank eder belki erkelere gec işliyor acı..

Dualara kendimi verdim ama ne okuyacagimi bilmiyorum onu geri getirmeyi ve beni neden ikna etmek icin ugrasmadigini sormayi istiyorum.Hangi dualari tavsiye edersiniz?

özel bir dua etmenize gerek var mı bilmiyorum.Allah ım bunları istiyorum.hayırlısıyla gerçekleştir demeniz yeterli olur bence.

Bence ayrılma kararında haklısın. Sevmiyomuş seni bence.. Ama ikili ilişkinizden bahsetmemişsin? Nasıl biriydi, sana karşı nasıldı? Tek sorun ailesinin gelmemesi değildir sonuçta.
Sen de gez seni tutan mı var? Büyük ihtimal evlensen muhteşem bi evliliğin olmayacaktı, ailesi sevmiyo seni belli. E napcaklar sürekli oğullarını doldurcaklar. Siz kavga etceksiniz.. Üfff bi sürü uğraş. Boşanmayla uğraşmıyosun ne güzel. Ayrıca sadece nişan attın kimseyi sevemem diyosun bu ne umutsuzluk ya? Ben daha boşanma aşamasındaym hiç öyle şeyler düşünmüyorum! Allahın izniyle beni gerçekten seven, hakeden biriyle olurum inşallah diyorum. Değmeyen biri için dökülen göz yaşların her biri ziyan, senin ömründen gidiyor sadece. Oysa ki hayata bir kere geliyoruz. Bi adamın yasını tutarak gençliğimizi tüketemeyiz ya. Dertleşmek istersen özelden yaz dinlerim :)

danzeed arkadasim sagol iyi dileklerin icin.Simdi iliskimizden bahsedeyim.Biz 5 ay felandir tanistik ve bu 5 ay icinde Allah var yukarda kavgamiz dahi olmadi ufak nazlaşmalarin yaninda.Ancak cimri davranislari vardi.Mesela bu 5 ay icinde beni durumculerden baska bir yere yemege goturdu diyemem nolur yanlış anlamayin sadece sordunuz diye diyorum.Ben maddiyatta gozu olan bi kız olsaydim neden dugunden 1 hafta once atayimki nişanı daha once yapardim.Bana aldigi en pahali hediyenin degeri 10 TL gercekten oyle arkadaslar bir cicegini dahi almadim.Neyse dedim belki dusunemiyo dedim.Ama iş nasilki artik kina dugun asamasina gelince ne takı var ortada ne soran eden ne alinacak neyin eksik diyen dahi ailesinden olmadi.Nolur elinizi vicdaniniza koyun kinama 4 , 5 gün kalmis tek biri gelip sormadi ne yapalim ne eksik diye.Takilar bile gelmedi.Nisanlima sorduk ablalarim felan kimse sizden gelmiyo niye dedik defalarca sorduk hep gecistirdi.Simdi bana tek koyan şey el ele hep göründüm dini nikah ta yoktu cok üzülüyorum bunun dışında tek samimiyete girmedim sadece yolda felan el ele yürüdük. Rabbimin yaninda günaha girdim biliyorum ama insan yarina sag cikacagini bilmiyoki.Artik eşim olucak dedim.Benim iste zoruma giden cok aileci bir insandi kendi kararlarini son donemlerde veremiyordu.Bana da sensiz intihara giderim nefes alamam diyen adam bir kez olsun ailesine karismayin demedi.Arkadaslar biz 4 kardesiz ablamlarin eşleri günlerdir ailelerini sorup sorusturduki keşke bastan yapsaydik bunu ogrendikki aşırı cimri bir aile ogullarini da bizim maddiyatimiza guvenerek bu evliligi onaylayacaklarmis düşünün artık. Tek zoruma giden neden guvendim neden el ele yürüdüm gunaha da girdim arkasina bile bakmadi.

Su para icin ayriliklara,karsi tarftan beklentilere cok ifritim.
Ne oldu simdi sen ayrilacaktin onlar aman hata yaptik diyio kapinda yatacakti ama tutmadi degsimi peki kurulacak muhtemel yuvayi yikmaya.
Bundan sonra hayatiniza girecek insanin aileosnden beklwntiye girmeyin ve mumkunse blof yapmayin.

Takke düşmüş kel görünmüş... ÜZülme daha iyi ve sana değer veren insanlarla karşılaşırsın inşallah

İpeqbojuqu pardon ama ne blof yapmışım arkadasim lutfen gozunu aç ta konuyu kac gundur acmisim tüm msjlarimi oku mesele maddiyat degil diye kac kez vurgulamisim aile evimize girmedi diyorum anlamiyo musun benim çıkarım ne ki bu sitede blof yapayim komik olmayin ya.Ailenin dugunumuze az kaldi evinizi temizlicez hep beraber yerlestiricez kizim oh guzel günler bizi bekliyo demesi bile yeterdi ne anlarsiniz sizin gibi insanlar ipeqbojuqu cok yazık ya kime anlatiyorum

işin içine para girince çok değişiyorlar maalesef .. evet ne oluyor ya kadına oluyor sizde toparlamaya çalışın kendinizi daha iyileri çıkar karşınıza inşallah

Çok zor bir durum eşimin ailesi düğüne bir hafta kala ayrılın diye kapımıza dayandı belki onlara uysam ayrılmıştım belki nikah olmasa kesin ayrılmıştım alınan edilen değeri göstermiyorda insan kılını kıpartdatmayınca insan bunları bahane buluyor hayırlısı buymuş demek ki evleneceğiniz kişi bu durumda bitirmeyi göze alıyorsanız gözünü karartmış olabilir şuan ki yaptığı turda hiçbirşey umrumda değilin göstergesi bence inşallah mutlu olursunuz daha hayırlı bir kişi çıkar karşınıza

En cok zoruma gidense bir kere bile aramadi bir aile büyüğü yapmayin etmeyin demedi bir kedi yavrusu gibi köşeye atıldım sanki.Dualarima sarildim tek istegim günün birinde vicdan azabiyla cikmasi karsima.Kendisi bir de namaz kiliyodu bu mu Rabbime gorevini yerine getirmek.Artik ne bi gelinlik ne yuva hayalim kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…