- Konu Sahibi rosalinda23
-
Su para icin ayriliklara,karsi tarftan beklentilere cok ifritim.nisamelek once ailemle yok ya bisey yoktur dedik.Elalem hep sordu takılar felan geldimi diye alisverisi bile ailemle yaptim Allah sahit.Son anda bu karari alma nedenim ailesinin benden ailemden adim adim kactigini anlamam oldu.Biz beraber girdik borca ama herseyi adan zye bize ailesi yukleyince ailem karsi cikti bunlar ne yiyip icicekler biraz el atın siz de dediler iste o gun bunlar değişti. İzmirde en basit yerlere goturduler burdan alin iste felan eşyaları dediler biz kendimiz ödememize ragmen ya insaf
Su para icin ayriliklara,karsi tarftan beklentilere cok ifritim.
Ne oldu simdi sen ayrilacaktin onlar aman hata yaptik diyio kapinda yatacakti ama tutmadi degsimi peki kurulacak muhtemel yuvayi yikmaya.
Bundan sonra hayatiniza girecek insanin aileosnden beklwntiye girmeyin ve mumkunse blof yapmayin.
Çok zor bir durum eşimin ailesi düğüne bir hafta kala ayrılın diye kapımıza dayandı belki onlara uysam ayrılmıştım belki nikah olmasa kesin ayrılmıştım alınan edilen değeri göstermiyorda insan kılını kıpartdatmayınca insan bunları bahane buluyor hayırlısı buymuş demek ki evleneceğiniz kişi bu durumda bitirmeyi göze alıyorsanız gözünü karartmış olabilir şuan ki yaptığı turda hiçbirşey umrumda değilin göstergesi bence inşallah mutlu olursunuz daha hayırlı bir kişi çıkar karşınızaArkadaslar her genc kiz gibi hayallerim vardi bundan 6 ay once.Bembeyaz gelinligi giyip davul zurnayla evimden cikip elleri kinali bir gelin olmakti hayalim ama nasip olmadi.10 gin once nisan attim evet ben cikardim yuzugu ama karsimda beni kopek gibi seviyorum sen yoksan intihar ederim diyen adam tek bir itirazda bulunmadi.Ne bir aile büyüğü girdi yapma etmeyin dedi ne umurlarina getirip noldu size diyen oldu.Gecenin bu saatinde yüreği bembeyaz gelinligi giyemeden kendini evde dört duvara hapseden 10 gundur ah eden gozyaslarini hem icine hem dışa akitan bir cirpinisin sesidir bu ses.İzmir bilir ya şu sokaklar bilir ya ne cok sevdigimi onunla İzmir'in her kosesine gittigimdeki anilarimin nasil hancer gibi bagrima saplandigini bilir bu sehir.Su an gözü yaşlı olarak bunlari yaziyorum Rabbim hayirli bir kapı acsin istiyorum çünkü yavas yavas ölüyorum sevdadan.Nisan atma sebebim aile agizli bir adam olmasi,bir erkek ailesi olarak gelinleri olucaktim sonucta elaleme karşı ama bir düğün alisverisine cikmak teklif edilmezmi?Düğünüme 5 gun kalmis nikah islemlerine basladik erkek tarafi aileme gelip ne takilari getirdi ne hediye aldilar nisanlima sordugumda da ne var bunda azla idare et diyerek bağırdı. Idare et dedigi sey de sadece nisanda gelen sandık oldu.Sandikta da bir geline alinmasi gereken hicbisey yoktu yeminle.6 aylık surecimizde tek bir gun yemege bile hadi gel cikalim demedi ama lafta seviyorum diyordu.Biriktirdi hep icinde tuttugumuz salona kadar aldigimiz beyaz esyaya kadar hepsini ayrildigim gun ailesinin tembihiyle bu kadar pahali salon tuttum yok bu kadar beyaz esyaya verdim vs.daha neler neler.Oysa carsilarda hic yüzüme vurmamisti meger biriktirip aileyle konusuyolarmis.O kadar sevdimki yuregim öyle aciyorki daha ayrildigimizin 10.gununde de arkadad grubuyla tura ciktigini ogreniyorum.Bu insan ayriliktan sonra tek mucadele etmedi.Ailesini gondermedi.Ayni gunun aksami abisini gonderip esyalarini aldirdi.Daha ne diyeyim aciliyim artik hayalim tek umudum yok evlilik sayfam kapandi cunku guven kalmadi dostlarim noluyosa bayana oluyomuş anladim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?