Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Yanında kadın varken kavga eden erkekten hayır gelmez çünkü o kadını da kavganın ortasına sokar trafikte başka bi şoföre sinirlenip araçtan inen kavga eden adamın yaptığını hep yanlış bulmuşumdur
Konu sahibini anlıyorum korkak imajı çizmiş ama en azından nekadar sinirlendiğini belli edip yorum filan yapsaydı böyle düşünmezdi sanırım onu da yapmamış

Sana satasildiysa, sen cevap verir, kendini savunursun. Olmasi gereken budur.
Bir baskasini kendine koruyucu atamak ne kotu, ne kucuk dusurucu bir durum.
Boyle bir dusunceye gururun izin vermemesi gerekirdi.

Ilk once arkadasini kendi uzerinde kavvam olarak gormekten kurtul.
Boylece olayin oznesi sen oldugunda, baskalari yerine hatayi kendinde ararsin.

Belkide emin olamadı size dediğinden hem en iyisini yapmış utanmadan sevgilisi yanındayken laf atan adam bıçakta taşır silahta, herkes çıldırmış birbirini öldürüyor sende duymamazlıktan gelicene soğudum diyorsun.
Başımıza öyle bişey gelse hiç olmamış gibi davranıp eşimi oyalamaya çalışırım ben

Yazmicam yazmicam diyorum da ayy dayanamicam Bir olay anlatıcam geçen yıl tatil için İzmir'e gitmiştim, Kardeşim ,ben ve gelinimiz neyse metrodan indik eve doğru gidiyoruz 3 tane genç önümüzden geçerken bana ve gelinimize baktı tabi kardeşim sinirlendi ne bakıyorsun dedi demesiyle gençlerden biri hasta mısın dedi ? Kardeşim hasta olan sensin dedi bir o bir bu derken kavga çıktı. İki kişi kardeşimi tuttu biride burnuna yumruk attı gözümüzün önünde bizde bağırıp çağırıyoruz polis geldi önce hastane sonra karakol vs.vs. davalık olduk. Dava sonucu : gençlere verilen ceza hükmün geriye bırakılması oldu . Özetle bu tarz durumlarda görmezlikten gelmek yoluna bakmak daha mantıklı. Şöyle düşün biri tutsa biri bıçaklasa napıcaksın ? Ortalık manyak kaynıyor.

Konu sahibi haklı kolunda sepet taşımıyor kız. İnsan karşıdaki adamlardan korktu diyelim hadi onlara tepki vermedi dönüp kızada mı belli etmez ,ulan dua etsinler yanımda sen vardın ağızlarını burunlarını dağıtırdım o lafları giydirirdim onlara şeytan dio git arkalarından dal onlara falan diyebilirdi , konu sahibide tamam hayatım falan diye sakinleştirebilirdi. Bırakın laf atanlarla aralarında bu diyaloğun geçmesini kızla bile geçmemiş, yaptığı hödüklük başka bişey değil.

Ay
Aynen kardeşim ya az önce hanzolu bi konu vardı oraya da yazdım.. biri tuttu biri bıçakladı olayını aynen yaşadım.. duymuycaksın yanındaki atılsa bile sakinleştirmeye çalışıcaksın.. eşime de hep derim başkası yok bakıyo ediyo diye kavgaya girme sakın sana bi şey olsa naparım ben evladımız napar onu da ekliyorum artık :) sen bana bak eğer ben izin veriyosam bana kız kimseye sataşma derim.. o da sana güvenim tam sen öyle bi şey yapmazsın der.. ee o zaman muhattap olma sakın elalemle diye dizginlerim.. 3 maymun tam böyle durumlar için birebir..

Bakin size bambaska bir adami anlatayim. Benim eski nisanli musvettem. Kendisi ile trafige cikmaya korkuyordum. Ozel gunlerde araba ile gelirdi mesela o ozel gunler burnumdan gelirdi. "O bana korna caldi, bu parmagini salladi"diye hir gur cikarirdi. Hatta ve hatta sag seritten giderken orta seridin sol seride usulunce gecmeyisini dahi kendine problem ederdi.

Herneyse bizim dugun yaklasti. Dis cekime gidiyoruz. Ustumde gelinligim.. O herifin ustunde de damatligi. Bir adam geldi kornayi caldi. Bu bizim manyakoglu manyak da sinirlendi. Derken bi baktim kavgaya tutustular. Arabada gelinliklyim kimildayamiyorum da. Neler yasadigimi bir dusunun. En sonunda arabanin kapisini actim hic tanimadigim bir adama hicbirsey yapmamasini nisanlim adina ozur dileyip uzgun oldugumu soyledim. O kadar korkmustum ki agliyordum. Adam sag olsun bindi arabasina gitti derken bizimki yine bi laf etti. Bi baktim o adami biri, bizim hanzoyu da baska birileri tutuyor. Oyle korkuyordum ki. Atak gecirmeme az kalmisti. Lanet bir gundu o gun. Ki dugunden cok bu dis cekime deger verdigimi 500 defa soyledim problem istemedigimi. Tabi bu adamla evlenmeden ayrildim.

Simdi size hangisi sevimli gorunuyor? Benim eski nisanlim mi yoksa sizin sevgiliniz mi? Eminim eski nisanlim sizin istediginiz tepkileri verirdi orda ama bu tur adamla mutlu olunmuyor.Kavga istemiyorum diyorsunuz ama orda duymamazliktan gelme haricindeki tek yol kavgaydi. Kendi canini ve sizin caninizi ortaya koyacakti. Arkadaslarin dedigi gibi bir suru manyak var etrafta. Sevgilinizi yaralayip sizi taciz etseler hos bi durum mu olurdu? Siz olsaniz kendinizi ve sevdiginiz kadini bu ihtimaller icinde harcayip gururu ve sozde erkekligi mi secerdiniz?

Bir dusunun.

Son düzenleme:
aferin sevgiline en iyisini yapmış akıllı çocukmuş. yanında sevgilisi varken adamlığını korumuş. serseriyle bir olsa karşılık verse kavga çıksa bıçak cekseler yaralasalar allah göstermesin daha mi iyi olurdu?

Ayrıl bence. Burada bir üye vardı, eşi önüne geleni dövüyordu falan. Başını belaya sokuyordu. Öyle birini bul sen. Arada hapse girer çıkar ama kadınlığın onore olur önemli olan da bu.

Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.

sen aşırı derecede alıngan ve pimpirikli birisin kusura bakma. burdaki yorum yapanlara bile alınıyosun yok dalga geçmeyin falan filan. halbuki dalga geçme dediğin arkadaş kendi mizacıyla kendi üslubuyla düşüncesini dile getirmiş, gerçek düşüncesini söylemiş dalga geçmemiş. bunu anlaman gerekirdi.

+ böyle ufak tefek şeyler yüzünden ''istemeye gelmelerini bile istemeyecek'' duruma geliyorsan, sen bu adama olan aşkını, sevgini otur da bi gözden geçir bence. seni duyan da adam ciddi ciddi bi hata yaptı sanar. yazık çocuğa.

Bence eşinin yanında böyle ipsiz sapsız serseriler ile tartışmaya giren erkek çok itici, 6 yıllık evliliğimde bir kere eşim trafikte el kol hareketi yapan bir adamla kavga etti allahtan trafik akıyorduda inmediler arabadan , onu o halde görmek bile midemi bulandırdı 2 gün konuşmadım...

Canım bu yapı meselesi. Malesef benim eşim de böyle. Söyleyip gururunu kırınca da napsaydım kavga mı etseydim diyor. Ben kavgacı bir tip olduğum için onun yerine de kavga ediyorum :)
Şaka bir yana belki olay çıkar diye düşünmüştür. İçten içe kızmıştır. Ama kavga çıkarsa haklıyken haksız duruma da düşebilir.
Benim babam da böyle durumlarda hemen kavga eder ama bir kaç kere mahkemelik oldu ve haklıyken haksız duruma düştü ve önce para sonra da hapis cezası aldı. Artık böyle bir durum olduğunda direk polisi arıyor.
Babam aksi, birine dayak atmaktan çekinmeyecek bir tip olmamasına rağmen böyle yapıyor. Çünkü mahkemeler hep suçlu lehine karar alıyor. Adalet sistemi çökmüş durumda. Bu açıdan düşün.
Dövse ya da kızsa ne olacak, kavga çıkacak. Allah göstermesin biri bıçaklasa çocuğu ne olacak? Bir de şu açıdan düşün, belki duymamıştır.
Bu konuyu kendisiyle konuşmaya ne dersin? En azından neden böyle davrandığını öğrenirsin.

Yahu kıza laf atan adam normal değil kaldı ki sevgilisi yanında olan kıza laf atan ya esrar çekmiştir ya bali yada türevi, ceplerinde çakılar belki de silahla ortada sataşacak yer arıyorlardır, ne yapsa idi adam sana erkeklik taslayacak diye saçma sapan insanların lafı ile gaza mı gelseydi.

Bir hiç uğruna kavgaya dalıp delik deşik olmayı mı göze alsa idi.

Iş büyüse fiziksel tacize dönse zaten müdahale ederdi seni bırakıp kaçacak değil. Böyle ucuz kahramanlık peşine düşmeyin lütfen. Bu kadar saçma bişeyden soğudu isen de yol yakınken ayrıl demekki zaten sevmiyorsun

Kesinlikle cevap vermemekle iyi yapmis olay büyüse gözlerinizin önünde bicaklasalar daha mi iyiydi.
Ben de Allah korusun oyle bisey olsa eşim muhattap olsun istemezdim.
İki serseri için onun önümde kavga etmesi belki de yaralanmasi hoşuma gitmezdi.

Kimin ne oldugu belli degil. Bicak mi cekecek silah mi belli degil. Vermesin tepki ne güzel. Belaya bulasmasin. Belki sizin icin korktu. Size de zarar verbilirlerdi

bak editlememişte ya. yavrum, kuzum geldiler mi, istediler mi, verdiler mi (elmamı alıyoruzcular sataşmasın) artık gönlün var mı, dağ gibi delikanlıyı hala tepe olarak mı görüyorsun? şu konuların geldiği nokta özet şeklinde aktarılsa falan konunun yanında, mis gibi forum olur

Bize dayatılan görüşte "erkek asla yanındakine laf ettirmez gerekirse bir tabur adamdan dayak yer ölür ama yanındaki kıza edilen lafın karşılığını verir. Vermiyorsa sevmiyordur." Bu fikir bize empoze edildi sürekli filmlerde dizilerde kliplerde.... konu sahibi de bunj bekledi ama olmaynca da, aa beni sevmiyor bu adam sevse dayak yerdi benim için diye düşündü. Ondan sonra da kadın kafasi devreye girdi ve kurdu da kurdu..

O yüzden konu sahibini de cok yargılamamak lazım. Kadını pasif erkeği de aşırı aşırı aktif olarak bize dayatan dünyanın sonucları iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…