Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Öfkeye karşılık vermek değil de mühim olan onu bastırabilmek. Ne yapsaydi kavga mı etseydi? Karsidakilerde kimbilir ne var. Bicak mi silah mi? Ben takdir ettim. Yapılabilecek en iyi davranışı yapmış. Görmezden gelip geçmiş gitmiş. Cusseyle bir ilgisi de yok bunun. 2 kişi diyorsunuz hem de. Atraksiyon mu istiyorsunuz nedir?

ya o an ses edemediği için onun da gururu incinmiştir mesela, utanmıştır. sonrasında da bahsini açamamıştır bu yüzden.

istiyoruz ki karşımızdaki bizim aklımından ne geçiyosa onu yapsın, onu söylesin. ama bu böyle olmuyor. her insan bir değil. olaylara vereceğimiz veya vermeyeceğimiz tepkiler başka başka.

benim anlamadığım bu olaya canın sıkılır, üzülürsün, uzaklaşırsın vs anlarım da istemeye gelmelerini istemeyecek noktaya gelinmez. geliniyorsa sende de bi problem vardır.

Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.
Seni anliyorum ama bencede bu bir kac yillik iliwkiden soumak icin bahane olamaz belki soumuwsunuz da hiss etmemiwsiniz buda bahane olmuw canim amma soumak icinde bahane olamaz bence yeni

Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.
Ya bencede boyle kizin ustune gitmeyelim arkadaslar her kesin fikrine saygi duymak zorundayiz bence dogru hiss olmasa bile boyle hiss etmiw sormuw yardimci olalim bence daha guzel diyilmi?

Bende size katiliyorum sorsaydi iyiymiw

Kim ister öyle olmasını bence ya ben kendi duygularımı anlatamıyorum yada siz beni anlayamıyorsunuz.
ben seni Anladim her insan farkli hiss ede bilir bencede hemen ya sevgilinle konuwup hall etmelisin yada istemeyi ertele canim kafani topla sonra cunki so ra gec ola bilir

Yanından geçerken küfürü sana mı ettiler ben anlamadım.
Ama şunu da söyleyeyim böyle şeyler için kavga etmemek en doğrusu.
Tut ki adamlar balici çıktı cebinde de bıçağı var ?
Orda bıçaklasalar napacaksın?

Sana saldıran yok, bir şey yapan yok.
Tam tersi sevgilin cevap verecek olsa durdurman gerekirdi
"Bize yan baktı" adı
altında öldürülen öğretmenin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Arkadaşlarının dolduruşuna da gelme.
Senin yanında kavga edip sana o korkuyu yaşatmasından iyidir bu yaptığı.

Ben de okurken bana laf atanlara küfretti, daldı falan diyeceksin sandım, zira asıl soğuma nedeni o olurdu. Kızardı diyorsun, kendini tutmuş işte daha ne?

Ne güzel işte, öfke kontrolü olan bir adam. Beni cik seviyir ama sinirine hakim olamiyir dövüyor diye konu acmazsin ilerde.

O anda birşey dememesi, yapmaması çok yerinde olmuş. Ama sonrasında sizinle konuşmalıydı. Size açıklama yapmalıydı. Sizin yerinizde olsam sevdiğime neden böyle yaptığını sorar, soru işaretini kaldırırdım. Sorunlar çift taraflı çözülür.

Size mi dediler ne dediler bilmiyorum yazdınız mı ama sevgiliniz en doğrusunu yapmış.

Bakın bu ülkede laf atma yüzünden, park kavgası yüzünden,10 tl yüzünden adam öldürüyorlar, artık kim silah çekecek, kim bıçak sallayacak belli değil, şu durumda ne isterdiniz, atlasın üstlerine kan çıksın, bu mu?
Soğumayın aksine memnun olun, gereksiz iki dangalak yüzünden bu hale gelmeyin.
Öfkesini kontrol etmiş duymazdan gelmiş, yanında sevgilisi varken denyoluk yapmamış ne güzel şükredeceğinize...

çocuk en iyisini yapmış. sende yanlış düşünüyorsun.
gerçekten ne dediniz len dese bir iki bıçak darbesi ile sevgilinizin bağırsakları ortaya dökülse onu daha cok mu seveceksin??? bir düşün?? sonunda da ölür mü kalır mı orasınıda allah bilir...
bıçak örneği silahtan daha iyi olduğu için bıçak yazdım. ki büyük şehirlerde kendini patlatan da var silahla gün ortası karşısındakini vuran da..
kavga etmemiş iyi olmuş.

millet ağzını açmaya korkar oldu herkeste ,silah ,bıçak kavga etse daha mı iyi olurdu?

Bende böyle düşünüyorum. Bide 1.90 boyundaki iri yarı adamın yanındaki kıza laf atmaya cesaret eden adam zaten boş değildir.neyine güveniyosun yani demir gibi yumruğu vardır derler adama.Demekki bişeye güveniyomuş.Ortalık psikopat manyak dolu.O yüzden bu sebeple ben olsam soğumazdım.

Canım tepki vermemekle doğru yapmış. İti, kopugu var,ne olur ne olmaz.Sizin hayatınız daha önemli.Sonrasında belki geceniz heder olmasın diye birşey demedi.Belki de seni utandırmak istemedi.Normal zaman olsa sen de buyutmez din belki,ikinizde de bir stres var olur öyle takma fazla.Konusun ama sorunlarınızı. Tavşan dağa kusmus,dağın haberi olmamış olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…