yarın kavga edicem.S

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
bugün servisteydk bi kız vrdı aramızda bir olay geçti.ben arkadaşımla gülüyordm o da üstüne alındı ne gülüyosun dedi
bende gülemezmiyim dedim,gülemezsin dedi,sana mı sorcam,napcan,sen kimsin derken arkadaşım onu da tanıyordu yatıştrdı ama
kaçarı yok kavga edicez yarın taktik biliyosanız en iyi verirmisiniz,normaldede hiç kavga etmedim en fazla laf kavgasıyla bitmişti.
(Şimdi demeyin kavga iyi bişey değildr etmeyin diye,etmycek olsam yazmazdm)Sizce ne yapmalıyım?

sen zaten bizim yapıcağımız yorumu kendin yazmışsın yani...

o zaman şöyle yapalım iyi saç saça baş başa yoluşun diyelim olur mu

Uğraşacak ve üzerine düşünülecek daha mantıklı,adam akıllı işiniz gücünüz yok mu sizin...

Son düzenleme:
bizden ne istediğini anlamadım?
o saçını çekerken tekme at, seni yolarsa tükür falan mı diyelim?
kaç yaşındasın?
ilkokul? ortaokul? hangisi?

lise cnm hem hiç kavga etmedinzmi snki böyle düşünüyorsanız yazmayın cok sacma geliyorsa konu kapansn

Seri yumruklarla direk pankreasına çalış.

Ardından çenesine bir tane yumruk at, bundan sonra zaten grogi durumuna düşecektir ardından üflesen yıkılır.

Son düzenleme:

parantez içindeki yazıya bayıldım fekat. Puhahhaha, "etmiycek olsam yazmazdım" heeee

Hiç oralı olma bence, ama baktın sataşıyor sözlerinle döv kuzzzuuum

Keşke daha akıl karı bişeyler isteseydin.
şimdi sana iyi bir dövüşün püf noktalarını mı anlatalım yani
Jackie Chan izle en iyisi. en iyi taktikler onda gibi

şimdiki nesil ile benim zaanımda 5 - 6 sene öncesinde saç saça baş başa yoluşurlardı ne kadar salaklar derdim..hayır niye kavga edlir anlamam ki hele erkek için..

susmak en güzel cevaptır canım..

şimdiki nesil ile benim zaanımda 5 - 6 sene öncesinde saç saça baş başa yoluşurlardı ne kadar salaklar derdim..hayır niye kavga edlir anlamam ki hele erkek için..

susmak en güzel cevaptır canım..

lise cnm hem hiç kavga etmedinzmi snki böyle düşünüyorsanız yazmayın cok sacma geliyorsa konu kapansn

afferin sana midesine çalış Rocky izle bu akşambol bol evet lütfen konu kapansın daha fazla saçmalanmasın....lisede ne kavga ettim ne de kavga edip kendini rezil eden kız gördüm...

"ne bakıyorsun kavgası" ne zavallılık...

yaş sınırlaması konusu lütfen bir kez daha ciddi olarak ele alınsın....

parantez içindeki yazıya bayıldım fekat. Puhahhaha, "etmiycek olsam yazmazdım" heeee

Hiç oralı olma bence, ama baktın sataşıyor sözlerinle döv kuzzzuuum

kuzu sulecik sözleriyle dövmek istemıyor. baksana direk dalmak istiyor.
yoksa oyle yazmazdı dimeeee kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…