- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
lise cnm hem hiç kavga etmedinzmi snki böyle düşünüyorsanız yazmayın cok sacma geliyorsa konu kapansn
bizden ne istediğini anlamadım?
o saçını çekerken tekme at, seni yolarsa tükür falan mı diyelim?
kaç yaşındasın?
ilkokul? ortaokul? hangisi?
kavga etmen küfür etmen kabalaşman erkeksi gösterecektir seni. eğer bu halde iken erkekler de orada olacaksa seni itici bulacaklardır.
erkekler hanım hanımcık zarif kibar kızları beğenirler. hiç bulaşmaman daha iyi. hem ne saçma kavga sebebi öyle. sen bugün bunlardan kavga ediyorsan evlenince ne yapacaksın
kazenin yerinde olsaydım diye bi başlık vardı, altında bayanlar şöyle yapardım böyle yapardım diyorlardı.
ben olsaydım kimlik numarasıyla üye alırdım. yaş sınırını da 20+ yapardım.
güldük eğlendik ama umarım konu sahibi kavga etmekten pardon, dövüşmekten vazgeçmiştir.
niye kıza bukadar yüüklendiniz kız bi soru sormş karşı olablrsnz olsanızda yazmayın demiş yazmasanz daha iyi olr
niye kıza bukadar yüüklendiniz kız bi soru sormş karşı olablrsnz olsanızda yazmayın demiş yazmasanz daha iyi olr
kavga etmen küfür etmen kabalaşman erkeksi gösterecektir seni. eğer bu halde iken erkekler de orada olacaksa seni itici bulacaklardır.
erkekler hanım hanımcık zarif kibar kızları beğenirler. hiç bulaşmaman daha iyi. hem ne saçma kavga sebebi öyle. sen bugün bunlardan kavga ediyorsan evlenince ne yapacaksın
17-18 yaşlarında olupta ideallleri için savaşan çok olgun genç kızlarda var.
Devirden midir havadan mıdır azaldı bu ama hala var.
hehe tam kişisine geldinefenim kavgalarım çok meşhurdur şaka bir yana cidden güzel kavga ederim bak en iyi taktiği vereyim sana git rahatsız olduğun konu neyse söyle baktın akıllanmıyor de ki benim canımı sıkma canını yakarım o tabi diyecek ki sıkıyorsa yap işte tam o anda tüm gücünde çak suratına sonrası geliyor elleri saçlarına gidicek o yüzden topla derim hımm sonra karnına tekme atabilirsin o da onu güçsüz kılar allah ne verdiyse yapıştır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?