yarın kavga edicem.S

lise cnm hem hiç kavga etmedinzmi snki böyle düşünüyorsanız yazmayın cok sacma geliyorsa konu kapansn

afferin sana midesine çalış Rocky izle bu akşambol bol evet lütfen konu kapansın daha fazla saçmalanmasın....lisede ne kavga ettim ne de kavga edip kendini rezil eden kız gördüm...

"ne bakıyorsun kavgası" ne zavallılık...çook içten söylüyorum dilerim bir temiz dayak yersin belki aklın başına gelir

yaş sınırlaması konusu lütfen bir kez daha ciddi olarak ele alınsın....

Ben kavga etmedim ama bir iki taktik vereyim.
Önce karlı bir dağ bul. Orada kütüklerle ağırlık çalış.
Bol merdivenli bir binada inip çıkarak kondisyon arttır.
Sonra o merdivenlerin tepesine çık "Edriyıııınnn!!!" diye bağır.
Kesin kazanırsın.

Bir lise öğrencisi ''edicem '' diye bir başlık yazıyorsa durum vahim.

Bir lise öğrencisi birini dövmek için sanaldan taktik arıyorsa durum çok daha vahim.

Bir lise öğrencisi sadece gülme yüzünden ''sanane banane doymazsan saman ye'' modundaysa hala sonraki zamanlarını düşünemiyorum.

kavga etmen küfür etmen kabalaşman erkeksi gösterecektir seni. eğer bu halde iken erkekler de orada olacaksa seni itici bulacaklardır.
erkekler hanım hanımcık zarif kibar kızları beğenirler. hiç bulaşmaman daha iyi. hem ne saçma kavga sebebi öyle. sen bugün bunlardan kavga ediyorsan evlenince ne yapacaksın

kocası şulecike yan bakar sulanmak için. ne baktın bana diyerekten bomm küüüttt kocasını döver.
eee adamında eli armut toplamaz yaaa karı koca döverker birbirlerini

kazenin yerinde olsaydım diye bi başlık vardı, altında bayanlar şöyle yapardım böyle yapardım diyorlardı.
ben olsaydım kimlik numarasıyla üye alırdım. yaş sınırını da 20+ yapardım.

güldük eğlendik ama umarım konu sahibi kavga etmekten pardon, dövüşmekten vazgeçmiştir.

17-18 yaşlarında olupta ideallleri için savaşan çok olgun genç kızlarda var.

Devirden midir havadan mıdır azaldı bu ama hala var.

Önce bir güzel saça yapış. Sonra yumruk ve tekmeyle sonlandır. Sonra okuldan atılıp evde otur

hehe tam kişisine geldin efenim kavgalarım çok meşhurdur şaka bir yana cidden güzel kavga ederim bak en iyi taktiği vereyim sana git rahatsız olduğun konu neyse söyle baktın akıllanmıyor de ki benim canımı sıkma canını yakarım o tabi diyecek ki sıkıyorsa yap işte tam o anda tüm gücünde çak suratına sonrası geliyor elleri saçlarına gidicek o yüzden topla derim hımm sonra karnına tekme atabilirsin o da onu güçsüz kılar allah ne verdiyse yapıştır yani

kavga etmeye karar vermişsin sözle de değil saç baş giriceksin sanırım da
biz ne diyelim ki burda

bırak liseyi 26 yaşındayım daha hiç kimseyle saç baş dövüşmedim Allah da göstermesin.

niye kıza bukadar yüüklendiniz kız bi soru sormş karşı olablrsnz olsanızda yazmayın demiş yazmasanz daha iyi olr

İstemeyen yorum yazmasın tarzında bir konu değil bu.

Kavgadan, şiddetten söz eden geleceğin üniversite öğrencisi bir kızın ''yarın kavga edicem'' diye açtığı bir konu.

Üstelik çok anlamsız bir mesele.

'' Niye güldün? '' ''sanane '' ''hımm sen yarın görürsün sanal ablalarımdan taktik öğreneyim de, seni bir güzel dağıtayım. ''

kafasını yar, tokatı yapıştır. bunun gibi mi?
bu ne ya? neyin taktiğini istiyorsun anlamadım.
bence bize sorman gereken durum şuydu;
neden böyle oldu? yanlış nerede? bu durumda ne yapmalıyım?

niye kıza bukadar yüüklendiniz kız bi soru sormş karşı olablrsnz olsanızda yazmayın demiş yazmasanz daha iyi olr

1-Şahsım adıma konuşayım, çünkü başkasına kasıtlı olarak fiziksel ve ruhsal zarar vermenin TCK'da cezası vardır.Kızımız bunu olağan bir şey gibi sormuş.
2-Şiddete karşıyım.
3-Gençlerin azıcık gözünü açıp, hayatlarını sahiplenmesini istiyorum artık.

valla gerçek hayat hiçte öyle dğeil kendini korumayı bilsin hayat zor ayrca evlilikle ne alakası var bir insanın kendini korumasının kocasını dövecek değil ya kızları dövecek

17-18 yaşlarında olupta ideallleri için savaşan çok olgun genç kızlarda var.

Devirden midir havadan mıdır azaldı bu ama hala var.

gençleri geçtim zaten halleri fecaat ama türk kadınında büyük bir yozlaşma var hepsi düşünmeyen konuşmayı beceremeyen barbie bebek olma derdinde. iddia ediyorum bunun şu herşeyin altına ve her ortamda platform topuk giyme modasıyla bir alakası olabilir

Ne yani şimdi kötü yetişmiş ergen delikanlılar gibi okulda dövüş mü edeceksiniz ?

Bizim eskiden oturduğumuz yere yakın,gençlerin gittiği bir cafe vardı.1-2 kız kavgasına şahit oldum.

Ne kadar çirkin bir manzara olduğunu tahmin bile edemezsin.

İşin acıklı tarafı,izleyenlerin çoğu gülüyorlardı.

O tüm gücüyle suratına çaktığı zaman,karşı taraf yere düşer de kafası kaldırıma ya da bir taşa çarpar da
Allah korusun hakkın rahmetine kavuşursa konu sahibi yerine cezaevine de siz girin.
Söz temiz çamaşırla,sigaralar benden!

Bende hiç kavga etmedim,ayrıca bizim lisede olmazdı böyle şeyler
İkisinede kapıyı gösterirdi müdür
Kolay gelsin demek kalıyo geriye
Yarın giripte bişeyler yazmazsan anlayacağız ki iyi bi dayak yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…