yarın kavga edicem.S

madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .

Son düzenleme:
valla gerçek hayat hiçte öyle dğeil kendini korumayı bilsin hayat zor ayrca evlilikle ne alakası var bir insanın kendini korumasının kocasını dövecek değil ya kızları dövecek

Bu kendini korumak mı ? Konuyu okudunuz mu ?

Ona şiddet gösteren bir insana karşı taktik sormuyor. Boş tamamen boş bir başlık ve soru.

Seviye yahu az seviye bu kadar zor mu elde etmek ?

Son düzenleme:
canım şimdi basit gibi görünen şeyler çok tehlikeliolabilir kavga edersiniz millet ayırmaz. sadece ıkınızede güler helede lisede kız kavgası..

ben şimdi sana kavganın şiddetin iyi birşey olmadığını söylesemde sen kafaya koymuşsun yapacak görünüyorsun

bak şimdi kavga etsenız yarın o bır suru arkadaşını alsa gelse senı evıre cevıre dövseler ondan sonrakı gun sen onu dövsen bu iş büyür ciddi zarar yaralama sabıka olaylarına kadar gidebilir

kavganızın görüntüsünü çekerler nete koyarlar ömrün boyunca o vıdyoları ızleyenler arkanızdan atar tutar ne salak kız bunlar dıye...

yarın en ıyı fıkır okula gitme.
sen zarar vermek ıstemezsın belkı ama karşındakının nasıl davranacağını bılemezsın.bıçak getirmeyeceği ne malum tabanca getirmeyeceği ne malum abartmışsın dıye düşüneceksın ama bunlar olabılır.

o + 77 beğeni sana ya da konuna değil ki!
Senin absürd düşüncelerini komik bir dille eleştiren sevgili kk üyelerine:)
sen üstüne alma yani.

konuyu okuyunca aklıma konuya yakısan bır espırı geldı;

kavga sırasında birbirini tanımayan tek millet Türk milletidir..kimsin l*n sen, sen kimsin olm..asıl sen kimsin l*n..

hahah gercekten boyle ama

Son düzenleme:
Lisedeyken ben de cok kavga ederdim.. Simdiki aklim olsaydi etmezdim..
Gencligin hormonlarin getirmis oldugu hirs,sinir,kabullenememezlik ve bunun gibi duygular
Kavga etme desem ediceksin zaten ediyimmi etmeyimmi diye sormamissin edicem diye yazmissin direk
Saclarini toplada bari kiz saclarini yolmasin anca bunu diyebilirim bide yazik elini yuzunu tirmalama kizin iz kalir sana yapilmasini istemedigin seyleri ona yapma. Ustune cik otur birazda
Hey Allahimmm

O 77 beğeni, konunun saçmalığını gösteren yegane gösterge.. Doğru tespit.

Bizde küçükler kavga eder demiyoruz, seviye problemi yaşayanlar kavga eder.

Siz küçük değil lise çağında bir genç kızsınız üstelik.

valla gerçek hayat hiçte öyle dğeil kendini korumayı bilsin hayat zor ayrca evlilikle ne alakası var bir insanın kendini korumasının kocasını dövecek değil ya kızları dövecek

keşke herkes böyle düşünce ben burda kmseye bişeyde demedim sanki kendileriyle kavga etcekmişim gibi bağırıyorlar bidahada bu siteye girip kimseyi rahatsız etmm ztn

TC kimlikle üyelik uygulaması gelmeli bence. Çoluk çocuk üye oluyor, açıp açabileceği akıl isteyeceği konu anca bu seviyede oluyor işte.

Hahaha valla haklisin kiz

çok güldüm yaa kendi lise dönemim geldi aklıma bnde uyuz olduğum kişilere tüm gün kavga ortamı yaratcak şekilde davranırdm belli ederdm snr olduumu ama iş ciddiye binince çıkışa ablamı çağırırdım ahahaa:))))) kendine zarar vermeden et kavganı anı oluyo ama çıkısta yapınki disipline gtme:)) hee kafasını aşağı eğip saçlara yapış

hayat zor valla hepimiz öyle düşe kalka öğrendik ettimmi kavga ettim ama haksız yere kimsenin günahına girmedim dayak yedimmi evet yeri geldi yedim herşeyden korkarak yaşanmaz bu hayatta insanlara dişinizi göstermeyi bileceksiniz bu arada konusu açılmışken eğer kavga etmeyi bilmeseydim eski erkek arkadaşımın tacizine uğramak üzereydim en azından kendimi koruyabildim hayat bu kimse pamuklara sarmalanarak öğrenmiyor yapacak bir şey yok...

unutma ki buradaki herkes liseye gitti. herkes hayatta bir takım tecrübeler edindi.
siz benim yaşadıklarımı nerden bilebilirsiniz ki diyerek kendi durumunu normalleştiremezsin.
benim senden şahsi ricam; ''arkadaşım, dün sana gülmüyorduk, yanlış anlaşılmalardan hoşlanmam. gel bu konuyu kapatalım.'' demendir.
arkadaşın senin için onu döveceğimden korktu diyebilir belki ama, seneler sonra o da anlar ne kadar akıllı, olgun bir kız olduğunu.
güç kolda tekmede değil, beyindedir. bence bunu unutmazsan en güçlü sen olursun.

Güzelim kavga edelim etmeyelim senin yaşlarından hepimiz geçtik. Kavga, spontane gelişen konvansiyonel bir eylemdir. Eğer sen eve gidip internetten taktik savaşı başlatıp kavgayı tasarlıyorsan bu canavarca bir eylem haline dönüşür.
Ama haklısın senin yaşlarında biz geleceğimizi düşünürdük, ne iş yapacağımızı, sevdiğimiz-seveceğimiz adamı, anne babamızı nasıl mutlu edeceğimizi, para kazanmaya başlayınca ailemize nasıl yardım edeceğimizi düşünürdük. Küçücük ellerimle babamın işine yardım ederken onun dizlerindeki ellerindeki yara izlerine ağlardım. Sen bunları düşünemezsin evet, çünkü hiç zorluk yaşamamışsın...Emeğin-sevginin-insana değer vermenin ne demek olduğunu öğrenememişsin.Tüm düşünebildiğin okulda yarın edeceğin kavga...Hem de ne zaman öleceğini bilmediğin şu yavan dünyada...Tabi bunlar sana göre fasa fiso çok da miki mouse şeyler...
Yine de kınamıyorum benim de çocuğum olacak akıl fikir diliyorum sen ve senin gibi zavallılar için...

Sac yolma olmazma olmazlardan zaten

canım kızı ıtsen kız kafasını bır yere çarpsa beyın kanaması geçirse mesela ölse ?

ne olacak ? ne yapacaksın?

lütfen günlük anlık düşünme geleceği de düşün ihtimalleri düşün kısacası beyın bedava ya canım azcık düşün lütfen.

Kendini savunmayı başka insanların üzerinden mi öğrenecek yani !!

Çok lazımsa dövüş sanatlarını öğrenir kişi.

Sokak kavgasına girip seviyeyi düşürmenin, başkasının hakkına girmenin luzumu yok, savunmayı öğrenecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…