valla gerçek hayat hiçte öyle dğeil kendini korumayı bilsin hayat zor ayrca evlilikle ne alakası var bir insanın kendini korumasının kocasını dövecek değil ya kızları dövecek
madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .
madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .
valla gerçek hayat hiçte öyle dğeil kendini korumayı bilsin hayat zor ayrca evlilikle ne alakası var bir insanın kendini korumasının kocasını dövecek değil ya kızları dövecek
hıc gerek yok kavgaya gurultuye .konuyu okuyunca aklıma bır espırı geldı ;
kavga sırasında birbirini tanımayan tek millet Türk milletidir..kimsin l*n sen, sen kimsin olm..asıl sen kimsin l*n..
hahah gercekten boyle ama
Hormonlu gıdalar gençleri tetikliyor demekki
O tüm gücüyle suratına çaktığı zaman,karşı taraf yere düşer de kafası kaldırıma ya da bir taşa çarpar da
Allah korusun hakkın rahmetine kavuşursa konu sahibi yerine cezaevine de siz girin.
Söz temiz çamaşırla,sigaralar benden!
çok güldüm yaa kendi lise dönemim geldi aklıma bnde uyuz olduğum kişilere tüm gün kavga ortamı yaratcak şekilde davranırdm belli ederdm snr olduumu ama iş ciddiye binince çıkışa ablamı çağırırdım ahahaa:))))) kendine zarar vermeden et kavganı anı oluyoama çıkısta yapınki disipline gtme:)) hee kafasını aşağı eğip saçlara yapış
hayat zor valla hepimiz öyle düşe kalka öğrendik ettimmi kavga ettim ama haksız yere kimsenin günahına girmedim dayak yedimmi evet yeri geldi yedim herşeyden korkarak yaşanmaz bu hayatta insanlara dişinizi göstermeyi bileceksiniz bu arada konusu açılmışken eğer kavga etmeyi bilmeseydim eski erkek arkadaşımın tacizine uğramak üzereydim en azından kendimi koruyabildim hayat bu kimse pamuklara sarmalanarak öğrenmiyor yapacak bir şey yok...
Hahaha valla haklisin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?