ne okuyosun tatlım?? anladıgım kadarıyla bı unı daha okumayı planlıyorsun... eminim süper olacak söyle samimi 3 5 arkadas bile canlandırır ortamı hiç kafanı yormakasımda isteme oldu, bizde daha fazla beklemeyelim artık dedik şubata aldık düğün tarihini hemde yarı tatil diye uygun geldi. üni okuyorum son dönem.
neden ii tarafından bakmıyorsun ki :)
dış çekim yapıyorsan düğn fotoğraflarını mutlaka kar üzerinde yaptır.bu herkesin ulaşabileceği birşey değil çok şanslısınn :)
ben geçen gün düşünmştm keşke düğün fotoğraflarımın bi kısmı da kar üzerinde olsa die.. sen bunu çok rahat yapabilrsn bence ii taraflarından bakmayı dene :))
dış çekim yaptırmıyorsan bile çık ve bi yakının çeksin bundan güzel ve ilginç hatıra mı olurr:)
benim düğünümde geçen sene 3 ve 6 şubatta olmuştu 1 sene oluyor evleneligeçen sene bu kadar soğuk yoktu tabi ama kar vardı çokta güzel geçmişti düğünüm.. senin düğününde güzel geçer inşallah..
aaaa niye öyle düşünüyorsun ki? yarın akşam kuzenimin nişanı var,heryer kar kıyamet ama tüm sülale kıyafetiyle,saçıyla,takılarıyla hazır bekliyoruz yarını...bize ne kardan ayol...düğün kapalı mekanda...gece yarısına kadar kurt murt kalmayacak bizde...emin ol senin kına gecende öyle olacak,moralini bozma.iyi eğlenceler sana
Yıllardır sevdiğim insanla evleniyorum artık şükürler olsun rabbime. Yarın kınam var pazarda düğünüm. mutlu olmam gerekirken ben hiç mutlu değilim.. yıllardır böyle kar görmedi istanbul..isyan etmiyorum rabbim böyle uygun görmüş. ama ben böyle hayal etmemiştim, evet kış düğününün zorluklarını tahmin ettik ama bukadar kar yagıpta yolların kapancagnı hiç düşünmemiştim( yarın kına gecemde kendi kendimemi eğlencem ben kimse gelemicekmi şimdi bu havada evlenilirmi diyenler var etrafımda, onları duydukça dahada daralıyor yüreğim kalbim sıkışıyor. kınam düğünüm kötü geçicek diye çok ü<ülüyorum. evlenirken herşeyin tadını çıkar diyenlere bu halde nasıl tadını çıkartıcam diyorum..aranızda kışın evlenen varmı arkadaşlarım nolur bana bişeyler söyleyin, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben
çok sağol canım benim..inşallah gerçekten güzel geçer ..
Aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan
Benim değil ama abimin düğünü var cumartesi günü annem çok üzgün kimse gelemez bu havada diyor.
Yengemde üzgündür büyük ihtimalle
canım acaba yengen benmiyim diye düşndüm bi an :) ama cumartesiymiş düğün. haberlere göre cumartesi pazar kar yagmıcakmış hava açıcakmış bakalım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?