Yarın kınam var ve ben çok mutsuzum..

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
Yıllardır sevdiğim insanla evleniyorum artık şükürler olsun rabbime. Yarın kınam var pazarda düğünüm. mutlu olmam gerekirken ben hiç mutlu değilim.. yıllardır böyle kar görmedi istanbul..isyan etmiyorum rabbim böyle uygun görmüş. ama ben böyle hayal etmemiştim, evet kış düğününün zorluklarını tahmin ettik ama bukadar kar yagıpta yolların kapancagnı hiç düşünmemiştim ( yarın kına gecemde kendi kendimemi eğlencem ben kimse gelemicekmi şimdi bu havada evlenilirmi diyenler var etrafımda, onları duydukça dahada daralıyor yüreğim kalbim sıkışıyor. kınam düğünüm kötü geçicek diye çok ü<ülüyorum. evlenirken herşeyin tadını çıkar diyenlere bu halde nasıl tadını çıkartıcam diyorum..aranızda kışın evlenen varmı arkadaşlarım nolur bana bişeyler söyleyin, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben

benim düğünümde geçen sene 3 ve 6 şubatta olmuştu 1 sene oluyor evleneli geçen sene bu kadar soğuk yoktu tabi ama kar vardı çokta güzel geçmişti düğünüm.. senin düğününde güzel geçer inşallah..

aaaa niye öyle düşünüyorsun ki? yarın akşam kuzenimin nişanı var,heryer kar kıyamet ama tüm sülale kıyafetiyle,saçıyla,takılarıyla hazır bekliyoruz yarını...bize ne kardan ayol...düğün kapalı mekanda...gece yarısına kadar kurt murt kalmayacak bizde...emin ol senin kına gecende öyle olacak,moralini bozma.iyi eğlenceler sana

kasımda isteme oldu, bizde daha fazla beklemeyelim artık dedik şubata aldık düğün tarihini hemde yarı tatil diye uygun geldi. üni okuyorum son dönem.

tek sorun kar olsun canım başka bişey olmasında.eminim sevdiklerinde seni bu mutlu gününde yalnız bırakmazlar.hem bi düğünün güzel olmaması için kar kış yetmez emin ol.ben ne düğünler bilirim baharda yazda olupta kötü geçen.o yüzden rahat ol

kasımda isteme oldu, bizde daha fazla beklemeyelim artık dedik şubata aldık düğün tarihini hemde yarı tatil diye uygun geldi. üni okuyorum son dönem.
ne okuyosun tatlım?? anladıgım kadarıyla bı unı daha okumayı planlıyorsun... eminim süper olacak söyle samimi 3 5 arkadas bile canlandırır ortamı hiç kafanı yorma

neden ii tarafından bakmıyorsun ki :)

dış çekim yapıyorsan düğn fotoğraflarını mutlaka kar üzerinde yaptır.bu herkesin ulaşabileceği birşey değil çok şanslısınn :)
ben geçen gün düşünmştm keşke düğün fotoğraflarımın bi kısmı da kar üzerinde olsa die.. sen bunu çok rahat yapabilrsn bence ii taraflarından bakmayı dene :))

dış çekim yaptırmıyorsan bile çık ve bi yakının çeksin bundan güzel ve ilginç hatıra mı olurr:)

davetiyeler dagıtıldı yer tutuldu nasıl erteleyebilirimki bu imkansız

dış çekim olmıcak canım kapalı mekan ama dediğin gibi dışarda bikaç foto çekilebiliriz. Sağol canım iyi yanlarını göstermeye çalıştıgın için :)

gelmeyen çok kişi olmuşmuydu canım

çok sağol canım benim..inşallah gerçekten güzel geçer ..

Aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan
Benim değil ama abimin düğünü var cumartesi günü annem çok üzgün kimse gelemez bu havada diyor.
Yengemde üzgündür büyük ihtimalle

eee ne güzel işte bembeyaz karlar içerisinde birde resim çekinirsiniz fıstık gibi
hem tek derdin kar olsun.. bende bişe var sandım benım arkadaşımı nişanlısı niaşnına gelmemişti yani onu terk etmişti düşün artık... hey allahım ya ....

canım benim endişeni anlayabiliyorum. herkes o muhteşem günün prensesi olmak ister. ama o soğuk havayı ısıtmakta senin elinde. belki davetiyeler dağıtıldı geri dönüş olamaz. hava soğuk ama sen öyle bir eğlen ki o havayı ısıt. fotoğrafların kızların söylediği farklı olabilir. gelenler ya çok soğuktu ama ne eğlendik diyebilsinler. bence hazırlıklara ver kendini mutlu ol havayı değiştiremezsen sen orayı ısıt.ÜZÜLME

Aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan
Benim değil ama abimin düğünü var cumartesi günü annem çok üzgün kimse gelemez bu havada diyor.
Yengemde üzgündür büyük ihtimalle

canım acaba yengen benmiyim diye düşndüm bi an :) ama cumartesiymiş düğün. haberlere göre cumartesi pazar kar yagmıcakmış hava açıcakmış bakalım inşallahh

oyy canım kafana takma.bereket bereket işte :))) bu tarafından bak.ve ayrıca eminim seni seven herkes gelicektr.herşey kısmet.henüz o günğü yaşamadın ki.boşuna üzülğüyorsun belkide şu an.hele bir o gün gelsin.inş çok mutlu olursunuz.yazın olsaydı düşün bakalım,herkez gelicek diye bakarsın değil mi.ya hastalık vs şeyler olsa.
o yüzden yaşamadığın bir tarih için sakın ablam önceden üüzntü sıkıntı yaşama.mutluluklar dilerim.

canım acaba yengen benmiyim diye düşndüm bi an :) ama cumartesiymiş düğün. haberlere göre cumartesi pazar kar yagmıcakmış hava açıcakmış bakalım inşallahh

Olur mu olur hihihiih
Ya inşallah çok güzel geçer dolup taşar düğünlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…