- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
katılım çok olmazsa,sen mekanı söyle; ben bizim tayfayı kapar getiririm sana....
canım benim endişeni anlayabiliyorum. herkes o muhteşem günün prensesi olmak ister. ama o soğuk havayı ısıtmakta senin elinde. belki davetiyeler dağıtıldı geri dönüş olamaz. hava soğuk ama sen öyle bir eğlen ki o havayı ısıt. fotoğrafların kızların söylediği farklı olabilir. gelenler ya çok soğuktu ama ne eğlendik diyebilsinler. bence hazırlıklara ver kendini mutlu ol havayı değiştiremezsen sen orayı ısıt.ÜZÜLME
katılım çok olmazsa,sen mekanı söyle; ben bizim tayfayı kapar getiririm sana....
oyy canım kafana takma.bereket bereket işte :))) bu tarafından bak.ve ayrıca eminim seni seven herkes gelicektr.herşey kısmet.henüz o günğü yaşamadın ki.boşuna üzülğüyorsun belkide şu an.hele bir o gün gelsin.inş çok mutlu olursunuz.yazın olsaydı düşün bakalım,herkez gelicek diye bakarsın değil mi.ya hastalık vs şeyler olsa.
o yüzden yaşamadığın bir tarih için sakın ablam önceden üüzntü sıkıntı yaşama.mutluluklar dilerim.
gelmeyen çok kişi olmuşmuydu canım
aksine herkes gelmişti tek taraflı olmasına rağmen düğün salonu dolmuştu.. eşimle memleketlerimiz birbirine uzak o yüzden tek tafarlı olmuştu ona rağmen full doluydu.. kışı kafaya takma gelecek insan geliyor.. yazın düğünü olupta yağmur yağıp düğünü perişan olanları biliyorum yine bizimkiler kapalı mekan karda yağsa yağmurda yağsa sorun yok.. hem 2 düğünümde salonda olmuştu seninde mi öyle olacak bilmiyorum ama o yüzden şanslıyız
Yıllardır sevdiğim insanla evleniyorum artık şükürler olsun rabbime. Yarın kınam var pazarda düğünüm. mutlu olmam gerekirken ben hiç mutlu değilim.. yıllardır böyle kar görmedi istanbul..isyan etmiyorum rabbim böyle uygun görmüş. ama ben böyle hayal etmemiştim, evet kış düğününün zorluklarını tahmin ettik ama bukadar kar yagıpta yolların kapancagnı hiç düşünmemiştim( yarın kına gecemde kendi kendimemi eğlencem ben kimse gelemicekmi şimdi bu havada evlenilirmi diyenler var etrafımda, onları duydukça dahada daralıyor yüreğim kalbim sıkışıyor. kınam düğünüm kötü geçicek diye çok ü<ülüyorum. evlenirken herşeyin tadını çıkar diyenlere bu halde nasıl tadını çıkartıcam diyorum..aranızda kışın evlenen varmı arkadaşlarım nolur bana bişeyler söyleyin, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben
kışın düğün mü olur,neden en azından ilkbahara denk getirseydiniz daha iyi olurdu...ama artık çok geç...habererde gördüm...gelinle damat yolda kalmışlar...inş öyle olmaz....en güzel düğün yazındır...bende anlamıyorum neden kışa düğün yaparlar....bu kışta kıyamette insanlar bakkala dahi gidemezken...ama yinede mutluluklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?