Yarın kınam var ve ben çok mutsuzum..

inşallah öyle olur, inşallah herşey güzel olur çok teşekkür ederim canım benim moralimin yüksek olması lazım haklısın

sağol ablam çok teşekkürler

gelmeyen çok kişi olmuşmuydu canım

aksine herkes gelmişti tek taraflı olmasına rağmen düğün salonu dolmuştu.. eşimle memleketlerimiz birbirine uzak o yüzden tek tafarlı olmuştu ona rağmen full doluydu.. kışı kafaya takma gelecek insan geliyor.. yazın düğünü olupta yağmur yağıp düğünü perişan olanları biliyorum yine bizimkiler kapalı mekan karda yağsa yağmurda yağsa sorun yok.. hem 2 düğünümde salonda olmuştu seninde mi öyle olacak bilmiyorum ama o yüzden şanslıyız

nekadar şanslıymışsın..inşallah bnmde öyle olur herkes gelir inşallah Amin.

bu şehirde onca insan işe gidiyor geliyor ana yolların hepsi acık ara yollarıda boşverin artık.
bence üzülme tadını cıkar kına gecesi ıcın kimse gelmezse üzülme .
dugune elbet gelir hafta sonu hava iyi gibi gözüküyor mevlaya dua et.

Hayırlı,uğurlu olsun,sonsuz mutluluklar dilerim.

Beyaz gelinliğinle bembeyaz karın üzerinde şahane fotoğafların,anıların olacak.

canım dünyada kardan daha romantik birşey var mı
hiçççç üzülme benim kuzenimin düğünü de karda oldu hem yollarda kapalıydı ama herkes gelmişti oldukça kalabalıktı...
hem sen kalabalığı dert etme gelen gelir gelmeyen gelmez katılım az olsa bile düğünün güzel geçer emin ol. yeter ki başka dert olmasın mutluluklar dilerim

canım benim gelen gelir valla hiç sıkma canını bence güzel ve dolu geçecek düğünün bak demedi deme

en güzel gününde bunları düşünüp kendini üzme.sana değer veren seni sevenler ne pahasına olursa olsun geleceklerdir.hem kar da gelinlikle çok güzel resimler çekilebilirsiniz. olumlu ol mutlu ol bolca oyna düğününde tekrarı olmayacak unutma.evliliğinde hayırlı huzurlu geçinirsiniz inşALLAH.esenlikle kal.

canım benim evlendiğim sene pek yağmur kar yağmıyordu,o kış kurak geçmişti,abartısız 2 ay hiç yağmur yağmadığını hatırlıyorum,neyse evlendiğim gün sabahtan akşama kadar şakır şakır yağmur yağmıştı,gelin arabası bile doğrudürüst süslenmemişti birtek sileceklerde kurdelye var diye hatırlıyorum,üstelik yağmurda sileceğin biride kırılmıştı:)ama herşeye rağmen düğünüm çokta güzel oldu,tüm sevenlerim geldi,herkes çok eğlendi.bozma moralini herşey olur gider,hem biliyormusun benim kınam bile olmadı,eşe dosta ayıp olmasın diye düğünden bir gün önce kendi kınamı kendim ağlaya ağlaya yakmıştım,birde böyle düşün,sevdiğinle evleniyorsun,kına gecen düğünün herşeyin olacak.sana mutluluklar dilerim canım,herşey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
Basligi gorunce uzuldum, konuyu okuyunca cok sevindim.
Hemen kendini pozitif yonde doldur!
Hemen hemen hemen!!!
İnanilmaz guzel gecebilir.. Oyle haziran temmuz dugunlerinin olmayacagi kadar guzel..
Uzun-saglam-muthis bi evliliginiz olsun.
Mutluluk sizi yalniz birakmasin.

sen kimse gelmez sanırsın ama gelmez dediklerin bile gelir. gelemeyenlerinde canı sağolsun. ama kimse kar var hava kötü diye böyle önemli günleri kaçırmaz. senin yerinde kim olsa böyle düşünürdü eminim ki ama dediğim gibi kimse hava koşullarını takmaz gelir. sen bunu düşünerek bu güzel gününü mahvetme. bundada bir hayır vardır illaki.

Umarim hersey harika olur ama bu kadar etkileneceksem keske tedbir alsaydin. Kis dugunu olunca bu ihtimaller hep olur.benim de kardesim evleniyor subat sonunda.uzaktaki herkes bozuk atiyor.gelemiycez diye.ben bile nasibimi aliyorum bundan.ama iyi dusun iyi olsun.simdiden mutluluklar...

Arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim yorumlarınız için destekleriniz için....bazılarınızın dediği gibi gerçekten çok güzel geçti kalabalıktı ve hiç oturmadık çok oynadık Allahıma binlerce kere şükürler olsun şükür namazı kılıcam bu akşam okadar takmıştım kafaya..inşallah düğünümde böyle kalabalık ve güzel geçerr amin

Benimde abimn nişanında dışarıda kar yağıyordu,yola çıkıp evine geri dönenler olmuş ama biz çılgın gibi eğlenmiştik,ve salonda oturacak yer yoktu yani düşün..gönlünce eğlen boşver,gelen gelir gelmeyen gelmez o düğün günü senin günün bir daha geri gelmez üzülme boşyere ,mutluluğun tadını çıkarmaya bakk canım,bir ömür boyu mutluluklar

benım dugunum hazıranda oldugu halde şakır şakır yagmur yagdı kına kapının önunde yapılcaktı yapıldıda ama ara ara ıslandık tabı ertesı gun secım vardı nıkahıma gelemedı bazıları velhasıl gelıp gecıyo sen mutlu olmana bak sonradan anı oldu yagmurdada halay cekmesı cok guzelmıs diye

kışın düğün mü olur,neden en azından ilkbahara denk getirseydiniz daha iyi olurdu...ama artık çok geç...habererde gördüm...gelinle damat yolda kalmışlar...inş öyle olmaz....en güzel düğün yazındır...bende anlamıyorum neden kışa düğün yaparlar....bu kışta kıyamette insanlar bakkala dahi gidemezken...ama yinede mutluluklar....

Felaket tellalı. Ne gerek var şimdi şöyle bir yoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…