üzüldüm kızlar ya, sıkmayın canınızı devlet kapısı olmazsa başka iş olur inşallah, denemeye devam...:teselli:
kızlar,bir arkadaşıma baktım dün..2004 yılından beri hazırlanıyor bu sınava ve herşeyiyle.atanamadı o tarihten beri.matematiğe bile ortaokul kitaplarından başlayarak çalışmıştı o derece yanii..fakat geçen yıllarda aldığı sonucun aynısı! genel olarak herkesin çok kötü..zaten farkındaysanız basında bile sürekli bilmem kaç tane memur alıcağı söylenip duruyordu..bunları havadan almayacaklarına göre bi takım bişiler yaptıkları kesin...ee zaten artık devir kamu bile olsa torpil devri..emin olun o düşük dediğiniz puanlarla bile bir yere yerleşen olacaktır..o şekilde yerleşenleri biliyorum...hayırlısı olsun.kendinizi o kadar helak etmeyin yaabilmiyorumkismile
arkadaşlar moralinizi bozmayın yaa düşükse herkese düşük puanlar zaten.
demek ki herkes yapınca standart sapma çok az olmuş. malum herkes kolaydı deyip durdu.
benim anı şey öss de başıma geldi. sistem değişince eski sistemden 10 puan düşük puanlarla yerleşmiştik üniversitelere.
dideem sen ne mühendisisin, benim eşim de mühendis.
kaçla atanıyorsunuz?
canım ben endüstri mühendisiyim. ama ben kpss ye girmedim 2 arkadaşım girmişti, ben onlar için endişelendim. Özellikle birisi için çok önemliydi ama atanabilir mi bilmiyorum, şansı var ama yüksek değil galiba.. Erkek arkadaşım da makine mühendisi. O da öylesine denemek için girmişti. Ona sorduğum kadarıyla makine mühendisleri 80 üzeri puanla atanıyormuş. Yine de kpss hakkında çok fazla bilgim yok, hiç aklımda olmadığı için..
bizim elektrikçiler manyak gibi 90 dan aşağı alan yok
alsanaalsanasmile
Cnım ben de en son atama yanı 4.oluyor sanırım onun taban ve tavan puanları var lıste seklınde..
baktım inşaat muhendıslerıne en düşük tüm şehirler için 70 kusurlerde ortalama 73-78 arası..
gondereyım ben onu sana ,senın ıcın de ıyı olur puanlara bakarsın kendın ıcın..
umut var yıne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?