Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

kızlar,bir arkadaşıma baktım dün..2004 yılından beri hazırlanıyor bu sınava ve herşeyiyle.atanamadı o tarihten beri.matematiğe bile ortaokul kitaplarından başlayarak çalışmıştı o derece yanii..fakat geçen yıllarda aldığı sonucun aynısı! genel olarak herkesin çok kötü..zaten farkındaysanız basında bile sürekli bilmem kaç tane memur alıcağı söylenip duruyordu..bunları havadan almayacaklarına göre bi takım bişiler yaptıkları kesin...ee zaten artık devir kamu bile olsa torpil devri..emin olun o düşük dediğiniz puanlarla bile bir yere yerleşen olacaktır..o şekilde yerleşenleri biliyorum...hayırlısı olsun.kendinizi o kadar helak etmeyin yaabilmiyorumkismile

tesekkur ederım ,alıstım artık sonucuma ..kısmet dıyıp gecıyorum yapacak bırsey de yok..

arkadaşlar moralinizi bozmayın yaa düşükse herkese düşük puanlar zaten.

demek ki herkes yapınca standart sapma çok az olmuş. malum herkes kolaydı deyip durdu.

benim anı şey öss de başıma geldi. sistem değişince eski sistemden 10 puan düşük puanlarla yerleşmiştik üniversitelere.

üzüldüm kızlar ya, sıkmayın canınızı devlet kapısı olmazsa başka iş olur inşallah, denemeye devam...:teselli:

öyle zaten özel sektöre yönelicez, yada çalışmam çocuk yaparım:ecrin_bebek:

canım sağol tesellilerin için de sıralama da ortada. millet 90-100 arası almış demekki. durum bunu gösteriyor. 80 küsür bile umutsuz yani.

canım benim sende tesellin için sağol, keşke dediğin olsa ahh!
ama sıralama...

Kızlar lütfen bu kadar üzülmeyin.. Herşeyde bir hayır vardır. Yeterki sağlık olsun. Herkes beklediğinden düşük aldı gerçekten.. 'millete ne dicem' diye düşünmekten de vazgeçin. inşallah istediğiniz yere atanırsınız, olmazsa da dilerim daha iyi fırstalar çıkar karşınıza. en nihayetinde 5 şıklı bir sınav bu. kendinizi suçlamayın niye olmadı diye..

dideem sen ne mühendisisin, benim eşim de mühendis.
kaçla atanıyorsunuz?

canım ben endüstri mühendisiyim. ama ben kpss ye girmedim 2 arkadaşım girmişti, ben onlar için endişelendim. Özellikle birisi için çok önemliydi ama atanabilir mi bilmiyorum, şansı var ama yüksek değil galiba.. Erkek arkadaşım da makine mühendisi. O da öylesine denemek için girmişti. Ona sorduğum kadarıyla makine mühendisleri 80 üzeri puanla atanıyormuş. Yine de kpss hakkında çok fazla bilgim yok, hiç aklımda olmadığı için..

bizim elektrikçiler manyak gibi 90 dan aşağı alan yok
alsanaalsanasmile

inşaat mühendisi benim eşim. bunları nerden öğrenebiliriz acaba fisfisfis

Cnım ben de en son atama yanı 4.oluyor sanırım onun taban ve tavan puanları var lıste seklınde..

baktım inşaat muhendıslerıne en düşük tüm şehirler için 70 kusurlerde ortalama 73-78 arası..

gondereyım ben onu sana ,senın ıcın de ıyı olur puanlara bakarsın kendın ıcın..

umut var yıne de

ok canım mail at. teşekkür ederim. sen nerden buldun kız, ben dersanede sormuştum, sen napıcaksın dedi geçiştirdi adam. alancıyız ya. offff. şu topiğe girmiycem artık. kpss nin k sını duymak istemiyorum 2 gündür doğru dürüst uyumadım, yine sağlığım bozulacak ya.

ben en son alımlar kım kacla kapanmıs dıye bakıcam derken netten ındırmıstım...

yüksek puan alırsam :gitme: işime yarar belkı dıye tutuyordum öyle..

gönderirim sana da..alıstım ben artık hıccc takmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…