Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

geçen yılki sınavçok zordu o yüzden standart sapmalar yüksekti ayrıca katsayılar da ona göreydi bu sene kolay olduğu için sınav normal

benim girdiğim yıl üniversite sınavında aynısı olmuştu bir önceki yıldan çok daha yüsek net yaptığım halde daha düşük puan geldi ve bir önceki yıl kazanamadığım yeri yeni puanla kazandım yani muhtemelen atamalarda gereken puanlar daha az olacak sıralamanıza bakın o önemli dediler ama ne derece doğru bilgi tabi bilmiyorum bakamadığımdan siteye :)

kpss uzamnında yaklaşık 6 puan düşük aldım. netlerim de tam hesapladığım gibiymiş zaten hata yokmuş.

sıralamaya da ne kadar güvenilir ki. genel sıralama sonuçta, branş sıralaması verseler biz de biliriz ne yapıcağımızı aqz çok

Allah yardımcımız olsunnn

chees ,hakkım yokmus buradan yazıyorum ..olumunekankayizsmile

bekledıgımden de kötü akannehir

nasıl oldu bılmıyorum ama netlerım yok ,genel yetenek tamam bekledıgım gıdı sadece 2 yanlısım var

ama genel kültürden nasıl 22 yanlısım olur ya ,kafamı vurucam duvarlara..

bos bıraktıklarımda vardı ama onlar yok sayılıyor sanırım ..

esimle onu tartısıyoruz saatlerdır ki benim en cok guvendıgım ders tarıh cografya anayasa ıdı ..

Türkçem cok ıyı olmasına ragmen zorlamıstı ..Mat cok yapamamıstım zaman yetmemıstı

en cok kendıme genel kulturden guvenıyordum ,dıyordum yaptıklarımdan fulle yakın cıkar ama yetenekten batarım tam tersı su an ..

puanlar cok düşük zatı ..

ışin kısaca özetı .....70 nete 63 puan ..öleyim daha iyi :gitme:

sumakcım ben itiraz etmeyi düşünüyorum. senin yerinde olsam durmam bile. bu işte bi pislik var. memurlara baktın mı herkes aynı şeyi söylüyor. yanlış sayısı artan o kadar çok insan var ki, toplu itiraz yapacaklarmış. Allahım ne döndürdülerse çıkarır inşallah ortaya. zaten kopya dedikoduları da vardı duymuşsundur.

evet onu arastırdım bende itiraz nedır nasıl yapılır ..

ya ben en az 70 beklıyordum en fazla 78 taş catlasa 80 ki o bıle cok az benım ıcın atanma sansı yok gıbı

63 ne ya ,dalga gecer gibi nasıl dıcem sımdı eşimde uzuldu ,ben daha sakındım beklıyordum kötü gelecek dıye

sana kac geldı nasıldı netlerın

Son düzenleme:
aslında önemli olan sıralama. inşallah başları eğitimciler doldurmuştur. gerçi kaç memur alınacak bilmiyorum ya. umut işte...
keşke bi rüyada olsam uyansam server is too busy dese...

memurlar nette gordun mu puanları ..

egıtım de olsa farketmez kı hoppp 4001 de kaparlar yerlerı

ÜZÜLME
iSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA
GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR. . . ! HZ MEVLANA

eşim gönderdi bunu bana bende sana gönderiyorum ..:1hug:

kısmet

memurlar nette gordun mu puanları ..

egıtım de olsa farketmez kı hoppp 4001 de kaparlar yerlerı

eşim gönderdi bunu bana bende sana gönderiyorum ..:1hug:

kısmet

çok doğru :çok üzgünüm:
neden ben, neden ben dememek lazım ama elinde olmuyor insanın...
ben sofra hazırlamaya başlayayım az kaldı.
zaten gözlerim olmuş kan çanağı.
iyi sahurlar, iyi geceler canım. :a015:

üzüldüm kızlar ya, sıkmayın canınızı devlet kapısı olmazsa başka iş olur inşallah, denemeye devam...:teselli:

ya canım kpss işte sağ gösterip sol vuruyo, özellikle mat dışındaki sorularda...sağlık olsun ya üzme tatlı canını, işin var nasılsa, denemeye devam et, zaten biliyosun İzmiri tutturmak o kadar zor ki... O yüzden sıkma canınıŞenizŞeniz

sumak arkadaşım puanımız aynı benimde hesapladığımdan çok düşük geldi
o kadar kötüyüm ki şu an hiç çalışmayanlar bile benden yüksek aldı nasıl oluo bu anlamıyorum. neden ye neden o kadar çalıştım emek harcadım neden omadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…