Yarın nikahım var ama burnumdan geliyor

canım öncelikle hayırlı olsun
inşaallah bir ömür mutlu olursun
benzer şeyleri ben de yaşadım
sana tavsiyem mesafeni koruman
saygıda kusur etme ama her zaman mesafeli ol
aynı yerde yaşayacakmışsınız
büyük ihtimalle herşeyine müdahale etmeye kalkacaktır
buna sakın izin verme
kendini ezdirme
sen de bir ana baba evladısın
seni sahipsiz sanmasın kimse
eşin yanında ise sorun yok
zaten bu durumda yanında olmaması beklenemez
yarın için Allah yardımcın olsun canım
geçmişe dönüp baktığında bu özel günü kötü anılarla hatırlamak yerine iyi anılarla hatırlamak için
en mutlu gününü kimsenin zehir etmesine izin verme
bu arada arnavutlar kesinlikle böyle değildir
benim baba tarafım arnavut böyle bir şey ne duydum ne gördüm
aksine gelinlerine aşırı düşkün olurlar
yaşadığım en canlı örnek canım babaannemdi
annem ne isterse yapmış yeter ki mutlu olsun gelinim diye
ne annemden babaannem için kötü bir söz ne de babaannemden annem için kötü bir söz işitmemişimdir
seninki ayrı bir cins

Son düzenleme:
canım inşallah çok mutlu olursun, düşünme kötü insanları, çıkar aklından. kendini de asla ezdirme, kocam beni kourusun diye bekleme. hakedene hakettiği gibi davran. gelin ata binmiş, ya nasip demiş, ömür boyu mutluluklar canım kocişinle

inancım var şükür.. sinerjiyede inanıırm o yüzden konu açtım zaten.. öyle içtensin ki çok teşekkür ederim.. yüzüne bakasım yok kadının ama eğer kafamı toparlayabilirsem ve unutmazsam söz veriyorum deneyeceğim :) o üye olan arkadaşla konuşmak isterdim.. inş bende mutlu mutlu yazarım buraya... :)

istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşım
senn kaynana iyi ki karşı çıkıyon..allah aranzı bozmasın.
farkettiysen o cümlemin sonuna gülme var..yani o kadarda ciddi değildm.ama biraz ciddiym

Valla kendilerini cinim kadar sevmem ama ölmesini de istemem. Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım.

ne edepsiz kadınmış yahu...yapmak istemedikleri şeyleri bizde adet böyle deyip geçiştirmeye çalışıyor demek..ailen ve sen kesinlikle bu kadına taviz vermeyin!

bunu rahmetli babaannem cok söylerdi canim benim ya

aynen arkadaşa katılıyorum.böyle yapmazsangerçektn daha çok ugraşcaktır seninle.yarın senin günün onu mutlu etmeye çalışma sakın yarn sadece sen mutlu olmalısın . kardeşi yannda otrsun istiyosan onu oturt ! ayrrıca benm erkek arksmda arnavut annem fln çok korkutmuştu beni onlar geleneklerine çok bağlıdır çok katıdırlar dye ama benm sevglimn ailesi gerçekten öle insanlar değiller.ayrıca sevglimde söylüyo bizde öyledir ama annemle babamda öle değil dye .

kadına kötülük yine kadından gelir derler ya çok doğru vardır bir acısı oğluyla ilgili ondan yapıyordur bence. kafasında düşündüğü başka bi gelin adayı mesela. oğlunun seni seçmesini hazmedemiyordur bu yüzden

canım yazan kızlar çok doğru söylüyor kesinlikle inadına mutlu ol
hep gül
o ağzını bağla dilini tut duasını bende biliyorum gerçekten işe yarıyor deneyebilirsin
ve kökten çözüm için hiç çizgini bozmadan bahşiş alınıp .ıkınca kaynanana gülümse ve kız evi naz evi anne bir kere evlenicem gönlümce olsun şu gün değil mi de
azıcık insansa zaten dokunmaz sana
aksi olsa bile sen sürekli gülümse
birde saat çok geç oldu yarın senin için yorucu bir gün olucak gözleri şiş bir gelin olmak istemezsin heralde altlarıda morarabilir acilen uyuman lazım

canım zor bi durum ama yarını bukadar gözünde büyütme arabaya kimin oturduğu çok önemli değil ama kaynananın tavrı çok itici nasılolsa istediklerin arabaya binmeseler de nikahında yanında olacak umarım hiç bir gerginlik olmadan yarını atlatırsın sana tavsiyem eşin annesinin yaptıklarını ne kadar yanlış bulursa bulsun bunları bi başkasının ağzından özellilkle senin ağzından duymayı hiç istemez zamanla aranız açılır ben de bazı sıkıntılar yaşıyorum ileride rahatsızlıklarını nazikçe seni rahatsız eden kişi (bu muhtemelen kayınvaliden olacaktır) ile birebir halletmeye bak inan bu en iyi çözüm ben de artık bu yola gidiyorum haa değişiyormu karşındaki hayır ama unutmayalım bu saatten sonra kimse değişmez sen de ben de olanla idare edicez inşallah çokk mutlu olursun

teşekkürler kızlar.. biraz uyumayı deniyim bende.. hepinizi çok öpüyorum.. yarın görüşmek üzere :)

teşekkürler kızlar.. biraz uyumayı deniyim bende.. hepinizi çok öpüyorum.. yarın görüşmek üzere :)

iyi geceler canım mutluluklar diliyorum inşallahyarında herşey gönlünce olur taap tatlı rüyalar
unutma hep gülüyoruz somurtuk bir gelin değil çok güçlü zorluklar karşısında dim dik durabiliceğini gösteren sırıtık bir gelin oluyoruz

hadi çabuk yatağa

2 sokak ötede oturmak bile korkutucu bu kadınla..
Valla canım gardını al , bu kadın sana bilenmiş , evlenmeden bunları yapan evlenince neler yapmaz..
Artık dayın mı gelir , abin mi , birileri haddini bildirsin yoksa seni sessiz bulmuş , ailenin de ses çıkarmadığını farketmiş sonu gelmez çekeceğinin..
Nişanlın da ses çıkaramıyo bariz ortada , arada kalıp , dolduruşa gelip huzurunuzu bozmasa bari..
7/24 kaynananda olma sakın evlenince..

siz bu kadar aglayip uzulurken, blair cadisi kara bela gibi kaynanayla ugrasirken damat nerede?
sogan erkegi mi bu?
eger size yardimci olmuyorsa hic evlenmeyin zehir etmeyin kendinize hayati...

canım ya çok uzuldum umarım hesey yolunda gıder benım kaynanam kotu bır ınsan degıl ama cevrenın lafına cok uymustu dugun zamanı askısız gelınlık kesınlıkle olmaz dedı ama aldım:)bız baska sehırde oturucaktık ılk gece burda bızde olucaksınız dedı bız 5 ay once esımle ucak bıletlerımızı aldık dugun bıter bıtmez evımıze geldık:)kına gecemde kıayı gorumcem cıkarıcakmıs onlarda oyleymıs benımde kız kadesım var bızdede kız tarafından bırı cıkarır hıc takmadım kardesım cıkardı kınayıda gorumcem halaya falan kalkmamıstı ama olsun benım dedıgım oldu kına gecemde bıraz huzursuzluk cıkarıp aglattılr benı ama benım dedıklerım oldu sonunda takı bıttıkten sonra kayınvaldeme verıcekmısım cantamı kı zamanında dugn salonu parasını takılardan verıcem dıyordu bende onceden cantamı hazırladım ve anneme verdım takıdan sonra odaya gıttık annem hemen cantayı getırdı ve takıları ıcıne attıgım gıbı koluma taktım cıktım gorumcem ve kayınvaldem oylece kalmıstı odada oynamak ıcın kalkıcam gıttım masasına verdım cantanın yuzune bıle bakmadı masada oylece durdu takı cantası elını bıle surmedı kızmıs tabı:))umrumdaydı sankı ama hepsı esımımden aldıgım destekle ve gucle oldu umarım senınde sorunsuz gecer nıkahın nerde gorulmus k.v gelın arabasına bındıgı bızımkıde fotografcıya gelıcem dedı hı hı dedık kuaforden sonra hemen cıktık gıttık kımse gelemedı bızımle ezdırme kendını esını al arkana

sizin kayınvalideniz masraftan kaçmak için herşeye ayıp diyor bence tabiki pasta kesilir öyle bir kutlamada niye ayıp olsunki sende yüzüne söyle sen para vermemek için böyle yapıyorsun de asıl rezilliği sen yapıyorsun de yani onun her söylediğini yapmak zorunda deilsin sende biraz dişini göster

allah kalbine göre olanı nasip etsin.hakkından gelme gücü ihsan eder inşaallah..hayırlı istek ve duaların kabul olur umarım..

kaynanan epeyce bir saçmalamışta saçmalamış :))) heralde düğün için harcanan para çok koydu ona onun hıncını senden ve ailenden almak istiyor terbiyesizlik başka birşey değil

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsn kayınvalideni ıslah etsin inşallahh ama yanına kalmaz gününü mahvetme yine en iyi şekilde yaşamaya çalış Allahtan eşin senin yanında herşey güzel olsun sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…