Yarın para almam lazım nasııl isteyeceğim ?

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba hanımlar yine ben bu aralar ne çok derdim varmış birini çözüyorum diğeri başlıyor :) neyse daha önce de yazmıştım zaten

patrondan para alamıyorum diye.babamın kredi kartıyla alışveriş yaptım boşu bandı ve bisiklet aldım.

İçerde olan paramı toptan alıp kapatırım.Olmazsa her defileden sonra paramı isterim diye düşündüm.Zaten ödemem aylık 250 tl.

2ay önce taksidim vardı gittim dedi böyle böyle ödeme almam lazım.Arada kaynadı vermedi.Ondan sonraki ay yine yok..

Babam da olmadığı için adamcagız da ödeyemiyor..Geçen gün yine gittim.Dedim 500 lira almam lazım borçlar birikti faiz yiyeceğiz yoksa.

Dedi ellimde yok şuan en fazla 200 verebilirim.200 ne yahu benim içerde milyarlarım var..Dalga geçer gibi..Dedim en az 500 almam gerek

İşte canim inan o kadar veremem falan filan kendi paramı alamıyorum yani..Daha önce de bu meseleler yüzünden babam gitme işe,

kendi hakkını vermiyor sana sadakamı istiyorsun sanki deyip kızmıştı.O zaman babamla konuşup hallettiler.Kızınızın yol parasını ben

karşılayacağım.Her ay parasını vereceğim vs.Hiçbiri gerçekleşmedi tabi ki..Bende dedim babam artık işe gelmemi istemiyor.

Bağırmaya başladı para varken tamam yokken eyvallah mı yani dedi..Dedim neden ben hakkımı almayacaksam çalışayım ki..

Nasıl bağırıyor ama sen ailenin borcunu ödemek zorun damısın senin yaşın kaç daha ..Şimdiye kadar onlar bana baktı bende onlara

bakarım tabiki ayrıca ne için istediğimin önemi yok hakkımı istiyorum dedim..Baktım 200 çıkarıyor dedim kalsın istemiyorum onu da.

Yahu Allah aşkına insan düşünmez mi bu kız ailesinden 1 lira bile almıyor.Borca girmiş..Ayda yılda bir para veriyorum oda en fazla 200.

Bu kız ne yapsın üstüne başına mı alsın borç mu ödesin..Babam da surat asmaya başladı artık borca soktum adamı ödeyemiyorum..

Mahcup oluyorum..Yarın gidip paramı almam gerek..Sanki içerde ki bütün paramı istiyorum yahu..alt tarafı 500...

Yine mırın kırın edecek canımı sıkacak..Kızlar ben ne yapayım çok sıkılmaya başladım en sonunda lanet olsun deyip bırakacağım

bırakmasına da 2 yıl sözleşmem var..Başka bi işte daha çalışayım diyorum (ek iş ) ona da izin vermiyor .Kaliteni düşüremezsin diyor.

Ne kalitesinden bahsediyorsa cebimde 5 kuruş para yok..Yarın gidince neler söyleyeyim ben bu adama ? Sanki onun parasını

istiyormuşum gibi davranıyor kendi paramı,hakkımı istiyorum halbuki...Her ay 250 versin yemin ederim eyvallah diyeceğim yeter ki şu

taksitleri ödeyip babama mahcup olmayayım..Ne yapmalıyım sizce nasıl konuşayım ? yarın sinirlenip ağzımı açamam şimdiden

beliryeyim laflarımı..Kızlar bana yardımcı olun lütfen.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Bu ne be bedavaya adam calistiriyor resmen ? hakkini ara arkadasim safmisin niye almiyorsun parani patronun hem suclu hem guclu,
git acik acik iste parani olmuyorsa sozlesmeyi iptal edin belliki bu isten sana hayir yok..

Bu ne be bedavaya adam calistiriyor resmen ? hakkini ara arkadasim safmisin niye almiyorsun parani patronun hem suclu hem guclu,
git acik acik iste parani olmuyorsa sozlesmeyi iptal edin belliki bu isten sana hayir yok..

Valla canim aynen öyle enayi gibi çalışıyorum bedavaya :( bugun gidip konuşacağım kendi hakkımı istiyorum sizin paranızı değil diye..çok sıkıldım..

Back
X