yarın sabah ameliyat oluyorumm

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
kızlar desteğinize ihtiyacım var :( çok heyecanlıyım..
yarın sabah 9da Allah izin verirse ameliyat olacağım..
ameliyattan sonra fotolarımı ekleyeceğim.
bana dua edin...

:59::59: :58::58::58::58:

canım şimdiden gecmiş olsun inş. cok ıı gecer ve mutlu bı sekılde gelırsın buaraya bızede haber verırsın.:)))

canım istanbul - abdulkadir göksele ameliyat oluyorum. çok araştırdım ve yakınlarımdan 4 kişi oldu çok memnunlarr.. ama çok heyecanlıyım anlatamam yani :)

o heyecan mutluluğa dmnüşcek canım bak gör.fotolarını da bekliyorum bende doktor araştırmasındayım. karar verme sürecimde etkili olabilir resimlerin

askask çok sağol canmm :)
tamam kızlar inşl. beklediğim gibi olurum ve mutlu dönerim size her şekilde yazıcam fotolarıda atıcam.
olumlu olumsuz hepsini yazın olurmuuu :)

hadi bakalım bekliyoruz canım bende çok istiyorum ama ilem çok karşı nasıl ikna edicem bilmiyorum bu arada ameliyatın kaçta

çok geçmiş olsun cnm şimdiden.umarım sorunsuz ve tam istediğin gibi bi ameliyat olur

canım benim babamda karşı ama ben mecburum çünkü burnum çok yamukk
ben nefes alma şikayetimden dolayı ameliyat oldumu söyledim babama yoksa estetik olarak bilmiyor:)) doktorlada konuştm söylemiycek benm dktrom çok ii yaaa :)) yarın sabah saat 7de gidicem sanırım tahlillerden sonra 9 gibi alınırımmm ayyşşşş :)

yLn çok sağol tatlım allah razı olsunn :)

süper düşünmüssün tatlım yaa :)) ya bide benim abim var o yuzden yalanda söyleyemiyorum abim hayatta yemez. dualarımız seninle canım

süper düşünmüssün tatlım yaa :)) ya bide benim abim var o yuzden yalanda söyleyemiyorum abim hayatta yemez. dualarımız seninle canım

sağol canımmm ben bi olayım sana yardım ederim merak etme :))

bu arada burnumun şimdiki halinin fotolarını ekledim canım bakabilirsinnn :):54:

canım çok güzelsin zaten.burnun da güzelliğine güzellik katıcak. burunlarımız çok benziyo bendede kemer ve düşüklük var bak bende heyecan yaptım şimdi:) bu arada senin şalının aynısı bende de var ve en severek taktığım şalım:16:

Ayy canm moral verdin yaa çok sağoll
sende ekle fotolarını da göreyiimm :))
bende şalımı çok severim aynısından 1 tane daha var hattaa benmm :)))

Simdiden gecmis olsun, hic korkma korkulcak bir ameliyat degil:) hersey gonlunce olur insallah dualarimiz seninle

guzel haberlerini beklyioruzz..resimlerine bakdim guzelsin yeni burnusunla dahada guzel olucaksin mucuks...resimlere devam...:_:3:

Kızlar çok sağollllunn çok tşk. Ederim destekleriniz içinn.. Inşl. Iyi geçer ameliyatım.
öpüyorum hepiniziiii:54::54::54::54:

Back
X