yarın sabah transferim olacak...

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
yarın sabah transferim olacak ve hepinizin dualarınıza ihtiyacım var. çok heyecanlıyım inşallah bu sefer yüzümüz güler..yüce rabbim isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun..

allah yardimciniz olsun insallah pozitif sonucu alirsiniz allah isteyen herkese nasip etsin innsalllah

Son düzenleme:
canım allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim yüzünü güldürsün ...stres, sıkıntı olumsuz düşünmek yok ok?

z@z@ zannedersem pozitif demek istedi .allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu versin bende şu anda test için gün sayıyorum.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın benim sana tavsiyem kesinlikle stres yapma çünkü stres çok etkiliyor hem kendine eziyet yapmış olursun pozitif düşünki sonuç olumlu olsun bol şans sana

yarın sabah transferim olacak ve hepinizin dualarınıza ihtiyacım var. çok heyecanlıyım inşallah bu sefer yüzümüz güler..yüce rabbim isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun..

hayırlısıyla positif sonuçlar alıcaksın inşş canım.rahat ol ve dinlen bol bol..:CüvCüv:

inşallah mutlu haberlerini alacağız canım.umudunu asla yitirme olumlu düşün.ben memlekette hazırlanıp ankara anatoliaya transfer için gittim.gittiğimin ertesi günü 20 yumurtam toplandı.o kadar mutluyum ki.ama kısa sürdü akşam bana bir kaşıntı sorma.o gün sabaha kadar uyumadım.ertesi gün yine bütün vücudum kabardı.sanırım anestezi alerji yaptı.3 gün gece yarıları acillere gittik.serum falan yedim.transfer yapıldı.o gece yine başladı kaşıntı.biz yine acile.neyse bi ilaç verdiler.olunca hemen onu aldım.herşey yoluna girdi sabırla test günümü bekliyorum.11.günümde kanama.korktumtest yaptırdık.çok şükür pozitif.dün 5.testimi yaptık.644 çok güzel.ama kanama hala devam ediyo.ama bebeklerimi o kadar hissediyorum ki içimde.konuşuyorum onlarla.ümidimi kesmemeye çalışıyorum.her gece minicik ellerinin içine parmağımı koyuyurum öyle uyuyoruz.bakalım bu ümit bizi sonuna kadar götürebilecekmi.allahım isteyen herkesin kucağını doldursun içinde seninde benimde.

amiiinnn canım ..canım bol bol dinlen sakın strest yapma..inşallah tutar .. hamis haberini alırız burdann

canım dualarım seninle ve senin benim gibi olan arkadaşlarla olucak.RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ GÜZEL HABERLERİNİ DUYARIZ AMA FAZLA HEYECAN VE STRES YAPMA RAHAT OL ÇÜNKÜ RAHAT OLMAK SANA AVANTAJ SAĞLAYACAKTIR.EN KISA ZAMAN DA:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: BÖYLE GÖRÜNÜRÜSÜN İNŞ

umarım transferin iyi geçmiştir ve yüzünüz gülerrr...

a.s

canım , iyi düşün iyi olsun .. dinlen ama yatağa bağlama kendini .. yediklerine dikkat et , bol bol sıvı al ve sulu yemek-meyve tüket .. hayırlısıyla olumlu sonucu almayı dile ve her şeyin çok iyi olacağına inan .. güzel haberlerini duymak üzere ..

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler..üç gündür bol bol dinlendim. sizin iyi dileklerinizi okumak bana çok moral oldu. hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah. 24 aralık test günüm umarım müjdeli haberi verebilirim...

hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşşş canım...a.s.

sevgili cellist 1 24 aralık benimde test günüm 12. aralıkta transferim oldu umarım isteyen herkesin bebeği olur

çok sevindim iyi geçmesine..müjdeli haberlerini bekliyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…