yarın sabah transferim olacak ve hepinizin dualarınıza ihtiyacım var. çok heyecanlıyım inşallah bu sefer yüzümüz güler..yüce rabbim isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun..
yarın sabah transferim olacak ve hepinizin dualarınıza ihtiyacım var. çok heyecanlıyım inşallah bu sefer yüzümüz güler..yüce rabbim isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun..
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler..üç gündür bol bol dinlendim. sizin iyi dileklerinizi okumak bana çok moral oldu. hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah. 24 aralık test günüm umarım müjdeli haberi verebilirim...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler..üç gündür bol bol dinlendim. sizin iyi dileklerinizi okumak bana çok moral oldu. hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah. 24 aralık test günüm umarım müjdeli haberi verebilirim...
sevgili cellist 1 24 aralık benimde test günüm 12. aralıkta transferim oldu umarım isteyen herkesin bebeği olur[/QUO
farklı yerlerde aynı amaç için uğraşan insanlarız. umarım 24 aralık bizden yana olur. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?