Yarın sezeryan oluyorum

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
96
683
İstanbul
evet kızlar sona geldim bende. ve ocak annesi oluyorum. biliyorsunuz çoğunuz bende kaşıntı vardı ve en yüksek değerim 100 olması gerekirken karaciğer testinde bende 430 çıktı dr ilaç verdi ama geçmedi yarın sezeryana alıyorlar beni. size sorum aranızda veya bildiğiniz benim gibi erken doğum yapıpta kuvöze girmeyen oldumu. yarın 37+6 oluyoruz çok üzgünüm kızlar

canım çokkk geçmiş olsun senin hamile olduğunu öğrendiğindeki sevincini hatırlıyorummm da
ve şimdi doğuma gidiyosun zaman çok çabuk geçiyo
canım bildiğim kadarıyla 38 haftada doğan bebekleri küveze almıyolar
rabbim yardımcın olsunnnnnnn

canım şimdiden tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ben ilk oğluma 37 de sezeryan la doğum yaptım hiç korkma küvezlik olayın yok bebeğinin kilosu 1,500 altındaysa eğer küvezlik olayı oluyor ben şuan 2 ciye hamileyim 36+3 benim de suyum da azalma oldu cuma veya pazartesi bende sezeryan a giricem kısmetse allahım tüm hamileleri bir avaz da kurtarsın canım güzel haberlerini bekliyoruz bu arada hangi hastane de doğuma giriyorsun.

neredeyse 38. haftan bitiyor hayatım ne küvozü...hiç endişe etme...hemen kucağına alırsın..bitirmişsin zaten sen haftaları...darısı başımıza canım..ben 37. hafta sonunda sezaryan olucam..bebek küvöze filan girmeyecek dedi doktorum düşün yani...allah bebeğine uzun ömürler versin...

Canım hiç üzülme.36.haftadan sonra doğan bebekjler küveze alınmıyor.Bir de beni düşün bebeğimin suyu azalmış ve her gün nstye giriyorum.Her an sezeryana da alınabilirim ki ctsiye kadar alınmazsa ctsi doktor kesin alacak..Ve 37.haftada doğum yapmış olacağım.Yani senden 1 hafta önce.Sürekli kalp atışlarını hareketlerini kontrol etmek zorundayım.Sen nerdeyse 38.haftanda doğum yapacakmışsın.Buna doktorlar erken doğum bile demiyor.İçini ferah tut.
Hayırlı ve sorunsuz bir doğum; sağlıklı ve mutlu bir bebek diliyorum.Dualarımız seninle...

Nurcum aynı dertten muzdaribiz.Cumartesi gününden beri yaşadığım stresi anlatamam.Suyum sınırın altında,her gün nstye giriyorum.Doktor en fazla önümüzdeki ctsye kadar bekletecek.Yani 37.haftamda doğuma alacak.Sana da sabır ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım neden üzgünsün haftan gayet normal .Şöyle düşün bebek şuandan itibaren dışarıda daha güvende olacak değerlerinin yükselmesi onun için zararlı olabilir .Olumsuz düşünme sakın hepimizin duaları seninle yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak keyfini çıkar .
Sonra da evine gelip bizlerle bebeğin resimlerini ve doğum hikayeni paylaş :sm_cool:

canım benim ALLAH sağlıklı sıhhatli sana kavuştursun bebeğini üzme canını artık bebişine kavuşuyorsun dualarımız seninle

canım zaten sezaryenleri drlar 37 haftalıkken almaya başlıyolar çok normal korkma hiç..
hayırlı doğumlar merakta bırakma bizleri..
dua et bizler için bizde edicez merak etme ..

kız sevocan beni bırakıp nereye gidiyon beraber doğurcaktık senle ne güzel

üzülme canım ya arkadaşımın mikrop kapması ve suyunun gelmesi yüzünden 34 haftalıkken 2150 gr doğum yaptı küveze falanda girmedi ve 14 aylık

üstteki komşum 35 haftalıkken doğum yaptı yine sezaryanla oğlu 3500 doğdu ve oda girmedi 36 haftadan sonra %98 bebek küveze girmeden yaşıyormuş seninki 37 hafta bitiyo

allah yardımcın olsun oğlunun fotosunu bekliyorum inşallah herşey çok kolay olur

sececim beni yüreklendirdiğin için çok tşk ederim.diğer arkadaşlar sizlerede dualarım sizinle sizde bana dua edin sanırım c.tesi sabah çıkıcaz eve

canım şimdi gördüm başlığı
hiç kötü şeyleri aklına getirme
benim prensim 36+2 de doğdu direk kucağımdaydı
seninki 1,5 hafta daha büyük olacak
hem hafta bir ölçü değil
bebişinin sağlığı önemli olan
güzel haberlerini bekliyoruz bu gece iyice bir uyku çek ilk hafta çok lazım oluyor
bir dost tavsiyesi

üzme canını allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
yarın bu saatlerde bebişin kucağında olacak ne mutlu sana

ve aartık oğlumla karımda son günümüde bitirdim.. keşke kaşıntım olmasaydıda seni daha fazla taşıyabilseydim ama napalım bizim hikayemizde buraya kadarmış... sizleri çok seviyorum bütün KK kadınları dualarınızı nolur eksik etmeyin üzerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…