Yarın test günüm kızlaaaaarrr

inş güzel haberler alırsın...bende 1 sene kadar önce aynı stresleri yaşıyordum.şimdi minik kızım kollarımda...:)) Allah seninde yüzünü güldürsün...

ınsallah hayırlı cevaplarla donersın ızmırde merkezdemı yaptıracaksın yoksa baska yerdemı hadı bakalım hayırlısı olsun

Bugün işten eve dönerken test aldım . şimdi senin yazdıklarını okudum . galiba yarın sabah testi yapmıycam. bencede bu sefer kararsızlıkla öle ortada kalıcam . inan aslında çok da merak etmiyorum . allah sabrını verio galiba ...

:sm_cool:Egeliiiiiii hadi ama ya bir an önce gelde bize hayırlı haberleri ver çok merak ediyorummmmmmm çokkkkkkkkkkk:sm_cool:delikafadulden:sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt

Egeli ,

güzel haberleri duymak için seni bekliyoruz ... bugün sabah merkezimden aradılar.benim kan testim normalde pazar günüydü ama o gün kan testine bakmıyolarmış. onun için yarın gelebilirisniz dedilerrr.. birden çok heyecanlandım ..allah herkesin bebğini kucağına almayı nasip etsin...

Egeli nerde kaldın meraktan çatlıcammmm inş hamıleyımmmmmmmmmmmm dıyerek bızlere duyurucaksınnn

bende merakla bekliyorum belirtileri benim belirtilere çok yakındı. nerdesinnn gel artık ve bize müjdeyi ver:))))

KIZLARRR SEWıNÇEN NAPICAMI BıLEMıYORUMMM ŞıMDı GELDıM EVEEEE VEEE SIKI DURUNNN

HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :teytey:

ALLAH HEPıNıZDEN RAZI OLSUN..DARISIHEPıNıZıN BAŞINA ıNŞALLAHHHH

ŞU CUMA SAATıNDE HEPıNıZEEE DUA EDıYORUMMM :teytey:

tebrik ederim egelii Allah kucağıan aldığın günleride göstersin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına bu arada değerin hakkında bilgi verdilermi?

egeliiiiiiiiiiiiiiii
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı olsunnnnnnnnnn allahım tamamını erdırsın şimdi halay cekme zamanııı

lay lay lay lay lay

:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benım değerın kaç çıktı

tebrik ederim egelii değerin baya yüksek çıkmış çoğul galiba

Egecim,
dün eve giderken testi aldım ama bu sabah yapmadım . bu sabah merkezden aradılar . yarında benim belli oluyor.. bebeğini allah analı -babalı , sağlıklı saatli büyütürsün işallah ..........:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…