egeli canım o zaman bi soruda benden:)) idrara çıkmanda bi farklılık olmuşmuydu. yani sık çıkıyormuydun. valla evde yatağımı işte masamı tuvalete taşıcam ben bu gidişle. bugün 8 . günüm:)
canım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn :CüvCüv: nazarlardan saklasınnnnnn
belirtilerin kaçıncı gün başlamıştı?
:1hug::dance:egeliii canım çok tebrik ediyorum ya valla içime dogmuştu zaten hamileligin ay ne mutlusundur ya çooooooooook sevindimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyyt
tebrik ederimhihoyyyt
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
canımmmmmmmm çook sağol darısı hepinizin başına inş.sevinmek ne kelime adeta uçuozzz aile,sülale,konu komşu,arkadaşlar,eş dost burda bayram havası varrr...haberi aldığımdaaa ağlamaktan kendime gelemedim...hala şoktayızz... :teytey:
benımde rahmım agrıyo bugun
size dıyorum sıkmayın canınızı dıye
ben cok sıktım bugun canımı ya :teselli:
yerim nen bebişeriniziŞeniz
:teytey::teytey::teytey: MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEGMESİN DEGERLERİNDE SÜPER İKİZMİ ACEBA NE İYİ OLUR 1 KIZ 1 ERKEK :teytey::teytey:
evet canım hatta fazlasıyla çıkıodumm nerdeyse lazımlık kullanıcaktım artıksırnaşık şey
sende sıkma canını tatlım bendede olmuştu ara ara kaydirigubbakcemile3 iiieee işaret o
Allah kucagına almayı nasip etsin tebrikler
aman da aman hamile kalırmısta beni tesellı edermiş kaydirigubbakcemile3
canım hepimize umut oldun valla.. seni takip ediyordum belirtilerinle kendi belirtilerimi karşılaştırıyordum hep:)) seni sorularla bunaltmak istemiyorum ama halimizi en iyi sen anlarsın:))batma benim geceleri oluyor daha çok. bide benim tansiyonum hep düşüktür. 4. günden beri ara ara yükseliyor sende oldumu bu? yada aranızda böyle bişey yaşıyan var mı?
sıkmamışımdır umarım seni. bebişlerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin allahım..
Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.....
kızma bana şekerimmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızarmıyım hıc sana canım benim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?