Yarın test günüm kızlaaaaarrr

egeli canım o zaman bi soruda benden:)) idrara çıkmanda bi farklılık olmuşmuydu. yani sık çıkıyormuydun. valla evde yatağımı işte masamı tuvalete taşıcam ben bu gidişle. bugün 8 . günüm:)

evet canım hatta fazlasıyla çıkıodumm nerdeyse lazımlık kullanıcaktım artıksırnaşık şey

:1hug::dance:egeliii canım çok tebrik ediyorum ya valla içime dogmuştu zaten hamileligin ay ne mutlusundur ya çooooooooook sevindimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyyt

canımmmmmmmm çook sağol darısı hepinizin başına inş.sevinmek ne kelime adeta uçuozzz aile,sülale,konu komşu,arkadaşlar,eş dost burda bayram havası varrr...haberi aldığımdaaa ağlamaktan kendime gelemedim...hala şoktayızz... :teytey:

benımde rahmım agrıyo bugun
size dıyorum sıkmayın canınızı dıye
ben cok sıktım bugun canımı ya :teselli:

yerim nen bebişeriniziŞeniz

:teytey::teytey::teytey:MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEGMESİN DEGERLERİNDE SÜPER İKİZMİ ACEBA NE İYİ OLUR 1 KIZ 1 ERKEK :teytey::teytey:

benımde rahmım agrıyo bugun
size dıyorum sıkmayın canınızı dıye
ben cok sıktım bugun canımı ya :teselli:

yerim nen bebişeriniziŞeniz

sende sıkma canını tatlım bendede olmuştu ara ara kaydirigubbakcemile3 iiieee işaret o

:teytey::teytey::teytey:MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEGMESİN DEGERLERİNDE SÜPER İKİZMİ ACEBA NE İYİ OLUR 1 KIZ 1 ERKEK :teytey::teytey:

hakketen haa onu sorucaktım bak heycandan unuttum ilk değerim 523 ya daha ikincisinide yaptırıcam daha yüksek çıkarsa ikiz oluca anlamına mı geliio şimdii ???

evet canım hatta fazlasıyla çıkıodumm nerdeyse lazımlık kullanıcaktım artıksırnaşık şey

canım hepimize umut oldun valla.. seni takip ediyordum belirtilerinle kendi belirtilerimi karşılaştırıyordum hep:)) seni sorularla bunaltmak istemiyorum ama halimizi en iyi sen anlarsın:))batma benim geceleri oluyor daha çok. bide benim tansiyonum hep düşüktür. 4. günden beri ara ara yükseliyor sende oldumu bu? yada aranızda böyle bişey yaşıyan var mı?

sıkmamışımdır umarım seni. bebişlerini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin allahım..

canım nedemek ne bumaltması olurmu öle şeyy,,bende de batmalar olduu hemdee ne fecii anlatamm nezamn gece yatsam batmam oluoduuuu,,tansiyona gelince öle bi problem yaşamadım canım hiçç ama bişi daha söliyeyiimii kızzzz iiee gidioo seninde herşeyyyy hihoyyyt

ALLAH sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin inş tebrikler ALLAH şu cuma gününün hürmatine bütün anne olma hasretiyle yananların kucağını doldursun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…