Yarın test günüm kızlaaaaarrr

EGELİ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

egeli canım tebrikler. ay inşallah bizlerde bu güzel haberi verebiliriz
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

egeli ,

sende lekelenme olmuşmuydu.

kızlar çokkkk ama ççook teşekkür ederimmm ben inaniorumki hepiniz güsel haber vericeksiniz burda benim gibiii dularım hep sizinleeee,,belirtilerim kasık ağrılarımdıııı bide regl ağrısıydı canım...

hihoyyyt

egeli canım allah tamamına erdirsin çok sevindimmmm sanırm gebeliğin çoğul değerin baya yüksek darısı ben ve benim gibi bebek hasretiyle yanan arkadaşlara

ay canım yaa çok sevindim değerin superr maşşalhhhhh!!sağsalim kucağınızada alırsınız inşallah:teytey::teytey:şappiii

Tebrikler Allah Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

egeli canım o zaman bi soruda benden:)) idrara çıkmanda bi farklılık olmuşmuydu. yani sık çıkıyormuydun. valla evde yatağımı işte masamı tuvalete taşıcam ben bu gidişle. bugün 8 . günüm:)

canım degerlerın super cıkmıs tebrık ederım
allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5
harıksaın kaydirigubbakcemile5

:1hug::dance:egeliii canım çok tebrik ediyorum ya valla içime dogmuştu zaten hamileligin ay ne mutlusundur ya çooooooooook sevindimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…