• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin Transferim Var ...

Hayırlısı rabbİm saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞına alacaĞın evlat hamİlelİĞİ nasİp etsİn İnŞallah rabbİme emanet olun cvp ladıĞın İÇİn teŞekkÜrler...

hayırlı olsun silamm..iyi haberler alırız inşallah...

silamcım az kalmış sonucunu almana inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle canım allahım güzel günleri görmenizi nasip etsin

canim insallah hersey gönlünce olur vede tedavin güzel sonuclanir....

Allah hepinizden razi olsun kizlarr ...
Insallah dualariniz hürmetine dilegime kavusurum ...

Bazen karamsarlik, umutsuzluk kaplasa da , olmasi icin Rabbime heran yalvariyorum ...

Son 2 günüm ...

Saatler saniyeler durdu artik ...

Dilerim hepimiz 2010 'u meleklerimizle geciririzz ...

Allah hakkında hayırlısını versin.inşallah bize güzel haberler verirsin.

Amin canimmm ... Insallahh Allahim yüzümüzü güldürsünn ...

silam nasıl vücudunda bir değişiklik hissediyormusun mens olacakmışın gibi agrı ve gögüste dolgunluk falan umarım hakkında hayırlısı olur

Tesekkürler canim ...

Pek fazla belirtim yok ...Yada ben kesfedemedim ..

Ama bebegim benimle biliyorum .. Bu gün daha bir inancliyim ..

Carsamba günü hersey ortaya cikacak ...

Insallah Rabbim yaniltmiyordurr ...

Allah hakkında hayırlısını versin. Rabbim sana, bana, isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hislerim senin hamile olduğunu söylüyor....

Allah hakkında hayırlısını versin. Rabbim sana, bana, isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hislerim senin hamile olduğunu söylüyor....

Ayyy keske canim yaaa... Şeniz

Güzel ALLAHIM hislerinde yaniltmaz insallahh ..

Bebegime cok ihtiyacim varr ...

Rabbim tümmm bebek özlemi ceken arkadaslarima bir an evvel yasatir ins.

Son bir güncük kaldii ... delikafadulden

N´olur dualarinizi eksit etmeyin ..

ayyy keske canim yaaa... şeniz

güzel allahım hislerinde yaniltmaz insallahh ..

Bebegime cok ihtiyacim varr ...

Rabbim tümmm bebek özlemi ceken arkadaslarima bir an evvel yasatir ins.

Son bir güncük kaldii ... Delikafadulden

n´olur dualarinizi eksit etmeyin ..

canım hepımızın yuzune mevlam gulsun.senınle aramızda 1 gun var yanı benım bugun 11,gunum ama artık ben dayanamıyorum ve buaksam ıs cıkısı kan testı yaptırcam tama tamına 11,5 gunluk oluyor heralde cıkar.cunku gunduz 12 de olmustu transferım.bakalım hakkımızda hayırlısı.

canım hepımızın yuzune mevlam gulsun.senınle aramızda 1 gun var yanı benım bugun 11,gunum ama artık ben dayanamıyorum ve buaksam ıs cıkısı kan testı yaptırcam tama tamına 11,5 gunluk oluyor heralde cıkar.cunku gunduz 12 de olmustu transferım.bakalım hakkımızda hayırlısı.

Canim insallah bize güzel haberlerle gelirsin ...

Bu gün senin icin sevinelim , yarin da benim icin ...hihoyyyt

Hamilelerimiz hic bitmesin ... :1rolleyes:

Sonucu alinca mutlaka haber verr .. Unutma bizi ....

Rabbim insallah gönlündekini versin ...

Bu arada hangi belirtileri yasadin ? Donmus embriyo muydu seninkisiler ?

Merak eden arkadaslarr ...

Sonucum negatiff ...

Nasip degilmiss...

canım benimmm hakkında hayırlı ne ise o olsun ne olursa olsun üzme kendini... rabbimden diliyorum tez zmanda yüzünü güldürsün yeniden.... unutma mevlam hakkımızda herdaim hayırlısını verir.. allahım yardımcın olsun....herzman yanındayım....

silamcım diyecek bir şey bulamıyorum üzülme diyemem çünkü olmuyor allahım sana güç versin inşallah kendini çok bırakmazssın zor biliyorum ama inan diyecek birşeyim yok çok üzüldüm inanki allah sağlık ve huzur versin eşine ve sana

Sen üzülmeee ...
Gülüm incinmeee ...

Canimin ici iki gözüm sakin küsmeee ...
Bana hediye birak bütün kederlerii ...

Ben aglarim ikimizin yerineee ...

" CANIM KOCACIM KESKE SENI BABA YAPABILSEYDIM ... "

Hepinize cok tesekkür ederim kizlarr ..

Sevincimde de , üzüntümde de hep benimleydinizz ...

Bunu da atlaticaz ALLAHIN izniylee ..

Beni bekleyen 8 tane kücük embriyom icin güclü olmam gerekiyorr ...

Hala bir umudum var ..

Merak eden arkadaslarr ...

Sonucum negatiff ...

Nasip degilmiss...

silam ..cnm ne desem şimdi boş..inan çok üzüldüm...ama bu topiğn başına bebeklerimi kaybettim ama umudumu asla ...demişsin..ne güzel bir söz...biraz zaman geçsin beraber başlayalım tedaviye ..hee ne dersin??:içelim:

Sen üzülmeee ...
Gülüm incinmeee ...

Canimin ici iki gözüm sakin küsmeee ...
Bana hediye birak bütün kederlerii ...

Ben aglarim ikimizin yerineee ...

" CANIM KOCACIM KESKE SENI BABA YAPABILSEYDIM ... "

canım benim inşallah baba olucak eşin..bu yazıyı gözlerim dolu dolu yazıyorum..inan eşiminde baba olmasını ben de çook istiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım arkadasım ne desem bos ama ben sunu bılıyorumkı bırgun anne olucaksın Yuce Allahım sabrının mukafatını sana verıcek demekkı hayırlısı degılmıs dedıgın gıbı dondurulmusların ıcın ayakta durmalısın . Tabıkıde esını baba yapabıleceksın belkı bıraz gec olucak ama ınan bana herseye deger bende esımı baba yapmak anne olmak ıstıyorum Allahım yardımcımız olsun Allahımm bızıde bu konuda sınıyor sabredıp ısyan etmeden bekleyım

Senı cok optum cnm

Hepinize cok tesekkür ederim kizlarr ..

Sevincimde de , üzüntümde de hep benimleydinizz ...

Bunu da atlaticaz ALLAHIN izniylee ..

Beni bekleyen 8 tane kücük embriyom icin güclü olmam gerekiyorr ...

Hala bir umudum var ..

aa cnm benım nasıl uzuldumbılemezsın ne desek boş bılıyorum bende ılk denememde tutmuştu bıyokımıyasal olmuştu nasıl aglamıştım anlatamam onun için çök ıyı bılırım hıç bırsey senı suanda tesellıye edemez ama bu da geçer inş.allah hayırlı evlatlar nasıp etsın inş. gepımıze çök geçmış olsun cnm

Back
X