- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Nasil tarif edilir hocamiz biraz "kıl" denilen tiplerden :)Sizce konunun en önemli yerleri hangi bölümlerse o kısımların üstünden geçin, hoca siz olsaydınız ne sorardınız bunu düşünerek çalışın. Ben öyle yapardım yani.
3 hafta onceden basladim calismaya bu derse. Ayrintilariyla 2 kere tekrar ettim ama yine de emin olamiyorum. Konuda yazmistim bunu sanirim. Calisma taktigi olanlar illa ki vardir fikir istedim.Yarım günde hatmedemeyeceğinize göre bi dahakine son güne bırakmamanızı tavsiye ederim
Öyle bir tipse ne soracağı belli olmaz bizim sırf gıcıklık olsun diye işlemediğimiz yerden 40-50 puanlık soran hocalarımız vardı. Öyle tiplere ne yapsan yaranamazsın. Derste en çok üstünde durduğu yerleri tekrar edin yeter bence.Nasil tarif edilir hocamiz biraz "kıl" denilen tiplerden :)
Bir sinifta toplam herkesin aldigi notun toplami 60 mis misal o derece.
Nerden soracagini bilmiyorum onemli yerleri fosforlu kalemle gectim oralari yazip ezver yapacagim insallah ise yarar
Insallah :) cok tesekkur ederimÖyle bir tipse ne soracağı belli olmaz bizim sırf gıcıklık olsun diye işlemediğimiz yerden 40-50 puanlık soran hocalarımız vardı. Öyle tiplere ne yapsan yaranamazsın. Derste en çok üstünde durduğu yerleri tekrar edin yeter bence.
Onemli yerleri fosforlu kalemle cizdim o zaman bir ekz daha okuyup not alayim hemen onu ezberlemeye calisayimTum calisman bittikten sonra guzel bir not kagidi cikar. Onemli kisimlari not et, ustunu ciz, ozenle yaz ki aklina girsin ve tam otursun. Bunu iki kere de yapabilirsin. Beynin kamera ozelliginden faydalanmadir bu olay aslinda
Bende ıstanbul üniversitesi auzef öğrencisiyim bizim de yarindi ama alesle aynı güne denk gelmiş o yüzden 2 3 araliga almışlar siz hangi bolumsunuzHanimlar merhaba.
Yarin bi vizem var 180 sayfadan sorumluyuz kitabi 2 kere tekrar ettim calistim ama zor konular.
Hoca da asiri zor soruyormus yillardir. Yillar sonra okullu olunca biraz telasa dustum nasil calismaliyim yarin öğlene kadar?
Cunku hala tam emin olamiyorum kendimden, ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?