Daha üniversite öğrenci ikisi deBu adamın hayatında 1 yıl önce yoktunuz...belki 1 yıl sonra da olmayacaksınız ..hadi oldu da ilişkiniz ilerledi bu çocukla evlendiniz sizi ilgilendiren sevgilinizin annesi ile olan ilişkisi değil kiSevgilinizin annesinin tutumları , müdahaleleri sonucu bundan sizin de etkilendiğinizi görüyorsanız sevgiliniz ile ilişkinizi istediğiniz biçimde yaşayamadığınızı düşünüyorsanız sevgilinizi alın karşınıza konuşun .
Bekleyip görmekten başka yolu yok galibaDaha üniversite öğrenci ikisi de
Anne evindeler harçlık alıyorlar kendi maddi özgürlükleri yok yiyecekleri içecekleri herşeyi aile karşılıyor dolmuş parası yada tost parası aileden çıkıyor aileye bağlılar ilerde okul bitip kendi işlerini kurup ayakları üstünde durduklarında halen anneye bağlıysa o zaman iste sorun var şuan daha çocuklar ve her şekilde aileye muhtaçlar bence o yaşlara kadar süren sevgileri olursa sorunda olurs
Çocuğun annesi yanımda 50 kere arıyordur ,iki laf konuşamıyoruzdur ..ulaşamayınca beni bile arayıp taciz ediyordur..annem kızıyor,izin vermiyor diyerek benimle buluşmaya gelmiyordur açıkçası elinin ekmek tutmasını bekleyip yıllarımı boşa geçirmemDaha üniversite öğrenci ikisi de
Anne evindeler harçlık alıyorlar kendi maddi özgürlükleri yok yiyecekleri içecekleri herşeyi aile karşılıyor dolmuş parası yada tost parası aileden çıkıyor aileye bağlılar ilerde okul bitip kendi işlerini kurup ayakları üstünde durduklarında halen anneye bağlıysa o zaman iste sorun var şuan daha çocuklar ve her şekilde aileye muhtaçlar bence o yaşlara kadar süren sevgileri olursa sorunda olursa zaten sorundur
Aynen dediğim gibi şuan mutlu musun ne güzel daha uzun zaman var sevginiz devam ederse hayat ne göstericek zaten yaşıyarak görüceksinBekleyip görmekten başka yolu yok galiba
Çocuğun annesi yanımda 50 kere arıyordur ,iki laf konuşamıyoruzdur ..ulaşamayınca beni bile arayıp taciz ediyordur..annem kızıyor,izin vermiyor diyerek benimle buluşmaya gelmiyordur açıkçası elinin ekmek tutmasını bekleyip yıllarımı boşa geçirmemAma böyle bir durum yoksa da ana oğul arası ilişki ..İnsan 40 yaşına da gelse annesinin kuzusudur
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içinAh be kuzum bir erkek annesi olarak yazıyorum şimdi oğlum bebek ama üzerine aşırı düşüyorum 21 yaş çok küçük bir yaş anne olarak endişelenmesi bazı şeylere izin vermemesi çok normal devir kötü. İnsanın başına ne gelirse arkadaş ortamında geliyor saten... Yarın bir gün sende anne olunca anlarsın. Yani kadının yaptığı normal bir anne olarak çocuğunu koruyor... İlerde siz olursanız merak etmeyin iyi anlaşırsınız
Ortalık kötü. Bir anne olarak endiseleniyordurAblalarım merhaba, sevgilimle 1 yıla yakındır birlikteyiz. Güzel giden sorunsuz bi ilişkimiz var kendisi mükemmel bi insan hiçbir zaman beni kırmaz üzmez onu çok seviyorum. İkimiz de 21 yaşındayız şu an üniversitesi okuyoruz. Benim sorunum sevgilimin annesi. Annesiyle tanıştık elle tutulur herhangi bir sorunumuz yok ama benim sorunum annesinin sevgilime olan tutumu. Annesi eşine ve sevgilime düşkün. Hani sevgilim erkek olmasına rağmen benden daha sıkı bi durumda. Annesi arkadaşlarıylayken arar nerde ne yaptığını bilmek ister. Arkadaşları birlikte tatile gidiyor ama annesi sevgilimi yollamak istemiyor. Sevgilim de farkında bu durumun. Hani annem ne derse doğrudur kafasında değil. Kendisi birkaç seneye bu durumun artık geçeceğini düşünür ama ben ondan daha fazla bu durumu takıyorum. Ya bize ileride engel olursa vs diye. Sevgilim hep orta yolu bulmaya çalışan bi insan ama ona da üzülüyorum. 25-30 yaşına geldiğinde hep böyle devam ederse diye de korkuyorum ve bugünümü nerdeyse mutlu yaşayamıyorum.
21 yaş anne kontrolü için uygun bi yaş. Biz anneler için cocukları özgür bırakmak o kadar kolay olmayabiliyor. Bunun için bizlere de zaman gerek. Doğdu doğalı sürekli kontrol odaklı yaşıyorsun cocuğum 21 yaşına geldi hadi bırakayım artık özgür olsun deyip bu güdü hemen bırakılamaz. Sevgilinizin yaşı ilerledikçe anne de yavaş yavaş özgür bırakacak. Kabullenemeyip Bırakmayanlar da var bunu yaşınız ilerledikçe göreceksiniz. Hala cocuksunuz kuzum.Hayır durum şöyle mesela sevgilim çok fazla dışarı çıkınca annesi bazen surat asıyor. Böyle olunca ben buluşmaya çekiniyorum
Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Bunu şimdiden düşünmemenin nedeni şöyle ki biz sevgilimle ciddi düşünerek başladık. Hani takılalım edelim kafasında değildik. Annesiyle falan da tanıştım. Her şeyin bir zamanı olduğunun farkındayım. Tabii ki önceliğim okulumu bitirip bu yönde yolumu çizmek. Bu nedenle sevgilim ve benim geleceğimi de düşünüyorum sonuçta anneler her zaman hayatımızda olacak. Kimse huzursuz olsun istemem. Burada bir sürü kv derdi diye konular görüyorum. Yarın nasılsa ayrılırız kafasında değilim bu nedenle fikir danışmak istemiştim.Konu sahibine niye bu kadar yüklenilip dalga geçildi anlamadım.
Endişe etmesi çok normal değil mi?
Biz değil miyiz birisi eşimin annesiyle ilişkisi böyle annesi şöyle yapıyor böyle yapıyor diyince e zamanında belliymiş zaten o zaman alacaktın önlemini o zaman düşünecektin diye yüklenen.
E kız da şimdiden düşünüyor işte bunun neyiyle alay ediliyor ben sahiden anlamadım?
Ne yapsın 5 yıl beklesin mi kayınvalide acaba nasıl birisine bürünecek diye?
Sonra?
Olan o senelere oluyor.
Evet annedir tabi ki merak eder bu normal.
Ama bazı şeyleri abartıyorsa, bunlar haricinde dikkatinizi çekip sizi rahatsız eden şeyler varsa baştan hiç bulaşmayın.
Hayat sizin hayatınız kafanıza yatmayan bir şey varsa geri dönmek en doğal hakkınız.
21 yaş anne kontrolü için uygun bi yaş. Biz anneler için cocukları özgür bırakmak o kadar kolay olmayabiliyor. Bunun için bizlere de zaman gerek. Doğdu doğalı sürekli kontrol odaklı yaşıyorsun cocuğum 21 yaşına geldi hadi bırakayım artık özgür olsun deyip bu güdü hemen bırakılamaz. Sevgilinizin yaşı ilerledikçe anne de yavaş yavaş özgür bırakacak. Kabullenemeyip Bırakmayanlar da var bunu yaşınız ilerledikçe göreceksiniz. Hala cocuksunuz kuzum.
Bu konuda tamamen haklısınız ben başı boş kalsın demedim :) mesela arkadaşlarımı görüyorum sevgilileri ile tatile gitmeler günübirlik şehir dışına gitmeler yani rahat rahat gezebiliyorlar. Ama mesela ben sevgilime Anadolu yakasından avrupa yakasında bir yere gidelim desem annesi sıkıntı çıkarır gibi oluyo ya da biraz fazla dışarı çıksa surat asıyor. Ben de ileride oldu da evlendik ( tabii ki kısmet daha önümde okul vs var) annesi hâlâ böyle müdahale eder mi diye merak ediyorum21 yaş büyük bir yaş değil ortam kötü yanlış arkadaşlıklarla insanların başına neler geliyor normal yani kimlerlesin diye sorması öğrenmesi garip değil başı boş bıraksa daha sorun olurdu.sizin anne babanız hiç arayıp sormayıp merak etmiyorsa asıl sorun orada bence..
Ayrıca durun bakalım sanki birkaç aya evleneceksiniz gibi annesinin tavrını sorgulamak nedir? Sizi ilgilendiren birşey yok henüz ortada kaynanan değil yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?