Yarını düşünmekten... Hep böyle mi olacak?

Ne kadar sevgisiz, saygısız, laubali bir insansın ya. Icindeki kötülüğü, negatifliği atacak baska bir yer olsa keske.
ya love,sence de biraz fazla olmadı mı laflar şimdi?

hadi saygısız bulursun belki tamam da, sevgisiz,laubali,içi kötü,negatif demek,bence biraz ağır kaçmış....

ya love,sence de biraz fazla olmadı mı laflar şimdi?

hadi saygısız bulursun belki tamam da, sevgisiz,laubali,içi kötü,negatif demek,bence biraz ağır kaçmış....
Bana bunlari hissettiriyor, yorumlari bu yönde düşünmemi sağlıyor. Bunu basaran kendisi.
Her yorumu ayri bir negatiflik, tepeden bakma, kucumseme.

Bana bunlari hissettiriyor, yorumlari bu yönde düşünmemi sağlıyor. Bunu basaran kendisi.
Her yorumu ayri bir negatiflik, tepeden bakma, kucumseme.
olabilir,enerjileriniz uyuşmamış olabilir,çok ama çok normal,hepimiz bambaşka insanlarız sonuçta.

ama ben kendisini yakınen tanıyorum, öyle birisi olmadığını biliyorum, hoş bu beni ilgilendirmez diyebilirsin,çok da haklısın. önemli olan dışarıya,bana nasıl gözüktüğü/davrandığı diyebilirsin,evet yine haklısın.

ben bunu onu tanıdığım için veya arkadaşımı savunma amacıyla yazmıyorum gerçekten,sadece bazı kelimeler çok ağır kaçmış.

dediğin gibi olsa sence senin o mesajını alıntılayıp aynı sertlikte karşılık vermez miydi? gördüğüm kadarıyla sert çıkmamış,kavga etmemiş...

ondan dolayı bak aslında inadına negatif yorum yapmayı seven,insanlarla dalga geçen biri olmadığını buradan da anlayabilirsin :)) yalnızca mizacı çok farklı birisi bence :))

ha dediğin gibi bile olsa, birine doğrudan böyle laflar sarf etmek bana çok sert ve yanlış geliyor..

Otricim boşver yav, ben cevap verme gereği duymadım. Herkes yazdıklarıyla, ağzından çıkanlarla kendi kişiliğini ortaya koyar.

Kimseye tatlış görünmek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Beğenmeyen göz ardı eder olur biter. Böyle nefret kusana da gülüp geçiyorum ne yapayım

Yavrum, evladım benim seninle yaşıt oğlum var.
Ben kısmen rahat bir anneyim oğlumu sıkboğaz etmem ama anne olunca anlıyor insan bazı şeyleri.
Bunlara kafa yorman için daha çok erken.
İlişkine odaklan, hayatın keyfini çıkar.
İlişkiniz devam eder, evliliğe dönüşecek olursa kv adayıyla olan konulara odaklanırsın.

Hala diyorum 21 yaş kontrol için gerekli bi yaş. Annesi sana nasıl güvensin. Belki oğluna da yeterince güvenemiyordur daha. Kızı erkeği kalmadı artık devir kötü. Şuan Verdiği tepkiler endişeler normal diyoruz. İlişkinizi uzun yıllara taşıyın oğlunun kişiliği otursun seni de iyice tanısın devam ederse o zaman düşüneceksin bu konuları

kendisinin ne yazdigini görmüyorum:)
Otrera dedigim gibi bende uyandırdığı hissiyat bu. Herzaman banli olmasindan bile belli uslubu, davranisi. Beni ilgilendirmiyor zaten sadece yazmak istedim yazdim. Konuyu dagitmaninda anlami yok.

Son düzenleme:
Eşim telefonda görüşmeyi pek sevmez. Bir yere gidecekse kv' mi ben ararım yetişti merak etme diye.
Evlar sevilir, oğlum 8 yaşında, 8 yıldır verdiğim emeği anlatsam burdan köye yol olur.
Daha ortada ciddi bir durum bile yokken kv ye bilenip uykularınızın kaçması çok gereksiz geldi bana.
30 yaşına da gelseler merak ederim, öperim koklarım çocuklarımı. Annenin ayrı, sevgili, eşin ayrı yerleri vardır.
Bir erkeği sahiplenip annesini saf dışı bırakmak sadece kv.evliliğe fesat sokuyorsa, geline eziyet ediyorsa kabul edilebilir.
Aksi takdirde annenin evladıyla ilişkisine karışmak kötü niyetli bir davranıştır bence.

peki

Türkiyede yaşıyoruz türkiye de erkekler ve kadınlar evlenene kadar birey olarak görülmüyor ki evlense bile görülmeyenler var. 21 yaş yetişkin bir yaş bu arada. Mesele avrupada 18 yaşından sonra herkes yetişkin kabul ediliyor ve herkes başının çaresine bakıyor. 21 yaşında maddi olarakda bir birey olup yaşayıp gidiyorlar.
Türkiye de üniversite bitip meslek sahibi olana kadar aile desteklediği için her konuda bu yaslar küçük görülüyor. Çünkü aile desteğiyle yaşanıyor. Arayıp sorması çok normal yani.
Ileriye yönelik bunları düşünmen guzel. Ama anın tadını çıkarmayı öğren. Güzel yaşlardasın bu yaşlarını bunları düşünerek heba etme.
Gezmek tozmak istiyorsan da bu sevgilinle yapamıyorsan bırak.
Karşında ki kendinden ödün vermiyorsa hiç bir şekilde sende verme çok gençsin hayatının tadını çıkar.

Sizin bu konuda endişe etmenizi yadırgamadım ben. Sevgilim anneci olsa bende bir durup düşünürüm.
Annesi bin yılda geçse değişmeyecek onu söyleyeyim. Hatta artar evlenince :)

Anne olarak düşkün bir anne olabilir bu surekli devam eder ama size zararı olacak diye birsey yok.

21 yaşındaki bir kız için fazla hesap kitap yok mu Yani yani o yaşta flört olur zaten, güzel vakit geçirme olur kv kp hesabı olmaz sankim

Gerçi beni dinlemeyin 30 yaşında bekarım hesap kitap yapmalıydım belki de

Mukemmel bir insan diyorsunya inan hic inanmiyorum.. mukemmel insan yok cunku.. ailesine gelince eger ana kuzusuysa degismez zaten.. ana kuzuculukta ilerde sorun yaratir.. ayrica bunlari henuz dusunmek icin erken degilmi ? hayati gunu birlik yasayin cunku yarin ne olacagi belirsiz.. 25 - 30 yaslardan bahsetmissin.. belki o zamana ayrilirsiniz nerden biliyorsun

Sizin bu konuda endişe etmenizi yadırgamadım ben. Sevgilim anneci olsa bende bir durup düşünürüm.
Annesi bin yılda geçse değişmeyecek onu söyleyeyim. Hatta artar evlenince :)
Yok sevgilim öyle ana kuzusu değil yani annesine çok değer verir düşkündür ama annem ne derse doğrudur kafasında değil. Annesinin bu tutumunun o da farkında. Ben çevremdeki yaşıtlarımın ilişkisini görünce bizimkisi karşı tarafın kısıtlılığından dolayı yani sevgilime kalsa her şey tamam ama anne faktörü girince birçok şey gerçekleşemiyor. Ben bunun değişip değişmeyeceğini merak etmiştim.
Anne olarak düşkün bir anne olabilir bu surekli devam eder ama size zararı olacak diye birsey yok.

Değişebilir cok takilma, erkek arkadaşın her dedigi dogrudur olarak bakmıyorsa bosver. Sende kadinla mesafeni koru. Ben öğrenciyken eski esimin annesi benden kıskanırdı, uzak durayim ondan istermiş. Hicte tinlamazdim. Evliykende bana birsey dediginde bir kulağımdan girdi, birinden cikti. Bunu alma mi dedi, gidince aldim. İnadımdan da aradim ne aldim biliyor musun derdim. Oda alacağımı bilirdi. Ben ne bildiğimi okurdum, hepsi cok iyi bilirdi. Saygisizlik etmezdim ama konusan konustuguyla kalirdi. Fırsatını bulur affetmezdim, yapacağımı yapardım.

Teşekkür ederim sanırım annesiyle yolu o bulmalı ben sevgilimin bana karşı davranışlarıyla ilgilenmeliyim.

Teşekkür ederim sanırım annesiyle yolu o bulmalı ben sevgilimin bana karşı davranışlarıyla ilgilenmeliyim.
Sen ilişkine odaklan, belki bende öyle bir anne olucam ve sende. Oglumu cok seviyor, düşünüyor olmam onun ilişkisinde herseye karışmamız anlamına gelmez. Yaninda biri olunca tek degil diycez, aklimiz daha az onda olucak. Herkes kendine düşen görevi yapacak, erkek arkadaşinda annesiyle arayi bulmak zorunda. Bu onun görevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…