Ne kadar sevgisiz, saygısız, laubali bir insansın ya. Icindeki kötülüğü, negatifliği atacak baska bir yer olsa keske.Dış kapının mandalı olarak aile ilişkileri hakkında endişe etmek size mi düştü küçük hanfendi?
İşine gelmeyen yorum alınca slnsln1Ne kadar sevgisiz, saygısız, laubali bir insansın ya. Icindeki kötülüğü, negatifligi atacak baska bir yer olsa keske.
Tüm konularda tüm dünyaya atarınız neden bilmiyorum. Dış kapının dış mandalı olarak neye endişe edip etmeyeceğimi sormadım.Dış kapının mandalı olarak aile ilişkileri hakkında endişe etmek size mi düştü küçük hanfendi?
Kadının düşmanı yine kadın!!!İşine gelmeyen yorum alınca slnsln1
Hayatınızda üç beş yıl SONRA olup olmayacağının ,garantisi olmayan biri için niçin bu günü öldüyorsunuz.Ablalarım merhaba, sevgilimle 1 yıla yakındır birlikteyiz. Güzel giden sorunsuz bi ilişkimiz var kendisi mükemmel bi insan hiçbir zaman beni kırmaz üzmez onu çok seviyorum. İkimiz de 21 yaşındayız şu an üniversitesi okuyoruz. Benim sorunum sevgilimin annesi. Annesiyle tanıştık elle tutulur herhangi bir sorunumuz yok ama benim sorunum annesinin sevgilime olan tutumu. Annesi eşine ve sevgilime düşkün. Hani sevgilim erkek olmasına rağmen benden daha sıkı bi durumda. Annesi arkadaşlarıylayken arar nerde ne yaptığını bilmek ister. Arkadaşları birlikte tatile gidiyor ama annesi sevgilimi yollamak istemiyor. Sevgilim de farkında bu durumun. Hani annem ne derse doğrudur kafasında değil. Kendisi birkaç seneye bu durumun artık geçeceğini düşünür ama ben ondan daha fazla bu durumu takıyorum. Ya bize ileride engel olursa vs diye. Sevgilim hep orta yolu bulmaya çalışan bi insan ama ona da üzülüyorum. 25-30 yaşına geldiğinde hep böyle devam ederse diye de korkuyorum ve bugünümü nerdeyse mutlu yaşayamıyorum.
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Kötü biri değil sadece fazla kontrolcu bu yüzden sevgilim hem ben üzülmeyeyim hem annesi üzülmesin diye arada kalıyor gibi oluyor bu sefer ben de ona üzülüyorumAnne haklı. Devir kötü.
35 yaşında koca kadınım, hala arar "nerdesin" der. Dışarda arkadaşlarla içiyoruz dediysem hemen eve git diye tutturur.
Hemen "kayınvalide" tribine girmeyin. Kontrolcü ve evhamlı bir anne olması kötü bir kayınvalide olacağı anlamına gelmez.
Annem abime de böyleydi hatta daha beterdi, abim büyüdü evlendi, annem şu an dünyanın en tatlı kayınvalidesidir, geliniyle inanılmaz güzel anlaşır.
E et o zaman endişe napalım. Güzel zamanlarını endişe içinde geçir bana bi zararı yok ki bunun. Olan sana olacak.Tüm konularda tüm dünyaya atarınız neden bilmiyorum. Dış kapının dış mandalı olarak neye endişe edip etmeyeceğimi sormadım.
Kendi kendilerine düşmanlar haberleri yokKadının düşmanı yine kadın!!!
Hayır durum şöyle mesela sevgilim çok fazla dışarı çıkınca annesi bazen surat asıyor. Böyle olunca ben buluşmaya çekiniyorumKonuda sizlik bir şey yok.
Hayır durum şöyle mesela sevgilim çok fazla dışarı çıkınca annesi bazen surat asıyor. Böyle olunca ben buluşmaya çekiniyorum
Evet mesela uzak bi yerde etkinlik yapalım diye düşünüyorum sonra diyorum ki annesi izin vermez vs.İçten içe kötü bir şey yaptığınızı düşünüp suçluluk duyuyorsunuz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?