Yarını düşünmekten... Hep böyle mi olacak?

slnsln1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
12
15
3
25
Ablalarım merhaba, sevgilimle 1 yıla yakındır birlikteyiz. Güzel giden sorunsuz bi ilişkimiz var kendisi mükemmel bi insan hiçbir zaman beni kırmaz üzmez onu çok seviyorum. İkimiz de 21 yaşındayız şu an üniversitesi okuyoruz. Benim sorunum sevgilimin annesi. Annesiyle tanıştık elle tutulur herhangi bir sorunumuz yok ama benim sorunum annesinin sevgilime olan tutumu. Annesi eşine ve sevgilime düşkün. Hani sevgilim erkek olmasına rağmen benden daha sıkı bi durumda. Annesi arkadaşlarıylayken arar nerde ne yaptığını bilmek ister. Arkadaşları birlikte tatile gidiyor ama annesi sevgilimi yollamak istemiyor. Sevgilim de farkında bu durumun. Hani annem ne derse doğrudur kafasında değil. Kendisi birkaç seneye bu durumun artık geçeceğini düşünür ama ben ondan daha fazla bu durumu takıyorum. Ya bize ileride engel olursa vs diye. Sevgilim hep orta yolu bulmaya çalışan bi insan ama ona da üzülüyorum. 25-30 yaşına geldiğinde hep böyle devam ederse diye de korkuyorum ve bugünümü nerdeyse mutlu yaşayamıyorum.

Dış kapının mandalı olarak aile ilişkileri hakkında endişe etmek size mi düştü küçük hanfendi?
Ne kadar sevgisiz, saygısız, laubali bir insansın ya. Icindeki kötülüğü, negatifliği atacak baska bir yer olsa keske.

Son düzenleme:
Anne haklı. Devir kötü.
35 yaşında koca kadınım, hala arar "nerdesin" der. Dışarda arkadaşlarla içiyoruz dediysem hemen eve git diye tutturur.
Hemen "kayınvalide" tribine girmeyin. Kontrolcü ve evhamlı bir anne olması kötü bir kayınvalide olacağı anlamına gelmez.
Annem abime de böyleydi hatta daha beterdi, abim büyüdü evlendi, annem şu an dünyanın en tatlı kayınvalidesidir, geliniyle inanılmaz güzel anlaşır.

Hayatınızda üç beş yıl SONRA olup olmayacağının ,garantisi olmayan biri için niçin bu günü öldüyorsunuz.
Carpe diem

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Kötü biri değil sadece fazla kontrolcu bu yüzden sevgilim hem ben üzülmeyeyim hem annesi üzülmesin diye arada kalıyor gibi oluyor bu sefer ben de ona üzülüyorum

Bu adamın hayatında 1 yıl önce yoktunuz...belki 1 yıl sonra da olmayacaksınız ..hadi oldu da ilişkiniz ilerledi bu çocukla evlendiniz sizi ilgilendiren sevgilinizin annesi ile olan ilişkisi değil ki Sevgilinizin annesinin tutumları , müdahaleleri sonucu bundan sizin de etkilendiğinizi görüyorsanız sevgiliniz ile ilişkinizi istediğiniz biçimde yaşayamadığınızı düşünüyorsanız sevgilinizi alın karşınıza konuşun .

O yaslara gelince ve halen sevginiz devam ediyorsa yaşayıp görüceksiniz şuan 21 yaşında ögrencisiniz ailenin tabiki bir baskısı olucak bu ilgi alaka yada adı neyse

Sizinde ister istemez sorguladiginiz şeyler olabilir yaşayıp görmek lazim

Daha 30 'li yaşlara çok var şuan mutlumusunuz sevgilinizle bunun tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…