esim talasemiye tasiyicisi yani 6 kromozomundan 2 si hastalikli benimse 6 kromozumuda saglam oldugundan esimin eksigini ben kapatmisim yapilan testlerden sonra hastane bize boyle bir aciklama yapti bense anemiyim 3 tane kuzucugumda saglikli cok sukur cocuklarima test yapildi hepside massaallah zehir gibiler
talasemi tasiyicilik yapiyormus nesilden nesile dr oyle soyledi buyuk ihtimalle cocuklarinizin birinde cikacak dedi catlak b niye bu kadar kafana takiyorsun bak gencecik yastasin yasinin guzelliginin basindasin yavrucum cik gez dolas hayat bu kadar keder yapacak kadar uzun degil yasa hayatini bu kadar tasalanma benim kuzenim 15 yasinda kansere yakalandi hastanede buldu aski ask oyle kuvvetli geldiki butun hastaliklarini sildi supurdu yeniden dogdu adeta askiyla evlendi 3 tane sevimlimi sevimli evlatlari var
valla bende hastayim hastayim dedim cekimselmidir nedir o yil salya sumuk gezdim
bu yilda zehir gibiyim enerji doluyum dedim hergun enerjik mutlu kalkiyorum inan ne dusunuyorsan ne hissediyorsan onu yasamaya mahkum oluyorsun yok bunu yapma kendine
ben mutluyum gencim hayat doluyum de bak gor zikkin gibi olucan