küçük yaşta ufakta olsa Bi kariyer yaptım yerel bir televizyonda haber spikeriydim 2.5 yıl hergun hevesle yaptım işimi hayallerim vardı tek başına ayakta durmaya çalışan anneme ev alcaktım herneyse sonra eşimle tanıştık 2 hafta sonra nişanlandık annem çok istedi bu evliliği çünkü ben ele avuca sığmayan Bi kızdım sevgilim falan yoktu zamane kızları gibi değildim ama her günümü dolu dolu geçiriyordum en azından yukumu annemin üzerinden almak istiyorum ve nişanlandıktan 5 ay sonra evlendik eşimin iyi bir işi kariyeri var onu tanıyan herkes bana annen seni kadir gecesi doğurmuş diyodu çünkü o 30 kere umreye gitmiş dışarıya çok ilgili terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen Bi insan ama bana gelince bir kere bile gözümün içine sevgiyle bakmadı saçımı okşamadı ilgilenmedi varı yoğu arkadaşları bense bu sırada eve kapandım o modellik yapan kimsenin ulaşamadığı ayaklarının üzerinde dimdik duran kız şimdi hergun ağlıyo kocamın yaptığı tek şey beni azarlamak ya insanın içinden gelip bir kere karısını öpmez mi yanlızlıktan geberiyorum ondan sevgi dilenmekten ilgi dilenmekten yoruldum ama o değişmemek için yemin etmiş gibi ne yapıcam ben yardım edin[/QUOTE
ne kadar oldu evleneli ? daha once nasildi?
aynen oyle ve evleneli 5 ay oldu henüzTaniştiktan 2 hafta sonra nisanlandin ve 5 ay sonra da evlendin veee 20 yaşındasin.
hep böyleydi ama ben onun iyi Bi insan olduğuna çok inandım en azından Allah korkusu vardır en azından merhametlidir dedim nişanlılık zaten düğün hazırlıklarıyla geçti o umredeydi falan anlamadım kine kadar oldu evleneli ? onceden nasildi ?
tatlım tahminimce çok kısa süredir tanımışsın sen eşini. sanki evde kalmışsınız gibi herşeyinizi hızlı yapıyosunuz sonra da eşlerinizi tamamen tanıdıktan sonra böyle mutsuzluk çekiyosunuz ah canım eleştirmek için yazmadım ama çok üzüldüm bu duruma. terapiste gitseniz? ya da al eşini önüne konuş onunla güzelce kavga etmedenküçük yaşta ufakta olsa Bi kariyer yaptım yerel bir televizyonda haber spikeriydim 2.5 yıl hergun hevesle yaptım işimi hayallerim vardı tek başına ayakta durmaya çalışan anneme ev alcaktım herneyse sonra eşimle tanıştık 2 hafta sonra nişanlandık annem çok istedi bu evliliği çünkü ben ele avuca sığmayan Bi kızdım sevgilim falan yoktu zamane kızları gibi değildim ama her günümü dolu dolu geçiriyordum en azından yukumu annemin üzerinden almak istiyorum ve nişanlandıktan 5 ay sonra evlendik eşimin iyi bir işi kariyeri var onu tanıyan herkes bana annen seni kadir gecesi doğurmuş diyodu çünkü o 30 kere umreye gitmiş dışarıya çok ilgili terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen Bi insan ama bana gelince bir kere bile gözümün içine sevgiyle bakmadı saçımı okşamadı ilgilenmedi varı yoğu arkadaşları bense bu sırada eve kapandım o modellik yapan kimsenin ulaşamadığı ayaklarının üzerinde dimdik duran kız şimdi hergun ağlıyo kocamın yaptığı tek şey beni azarlamak ya insanın içinden gelip bir kere karısını öpmez mi yanlızlıktan geberiyorum ondan sevgi dilenmekten ilgi dilenmekten yoruldum ama o değişmemek için yemin etmiş gibi ne yapıcam ben yardım edin
ben işi nişanlanmadan bırakmıştım onunla alakası yok ya ben hastayken bile o arkadaşlarıyla birlikte ya şuan hastalıktan oluyorum ve cumartesi günü taşıncaz 4 gündür tek başıma ev topluyorum ama o şuan bile arkadaşlarının yanındaİşi bıraktın sanırım yogunluktan boşluğa düşüp kuruyor olmayasınız
Bebek için konu açmışsın sakın ha bebek yapayım deme,bebekle evlilik düzelmez bunu hiç bir zaman unutma.hep böyleydi ama ben onun iyi Bi insan olduğuna çok inandım en azından Allah korkusu vardır en azından merhametlidir dedim nişanlılık zaten düğün hazırlıklarıyla geçti o umredeydi falan anlamadım ki
hep böyleydi ama ben onun iyi Bi insan olduğuna çok inandım en azından Allah korkusu vardır en azından merhametlidir dedim nişanlılık zaten düğün hazırlıklarıyla geçti o umredeydi falan anlamadım ki
hayır onunla konuşmak mümkün değil beni azarlar bağırır ve 2 saat sonra bişey olmamış gibi davranır benim başka Bi yol izlemem lazım onu evine bana bağlamak için malesef çok seviyorum.tatlım tahminimce çok kısa süredir tanımışsın sen eşini. sanki evde kalmışsınız gibi herşeyinizi hızlı yapıyosunuz sonra da eşlerinizi tamamen tanıdıktan sonra böyle mutsuzluk çekiyosunuz ah canım eleştirmek için yazmadım ama çok üzüldüm bu duruma. terapiste gitseniz? ya da al eşini önüne konuş onunla güzelce kavga etmeden
Daha 5 aylık Evlisin iz eşin niye eve gelmiyor ne açıklama yapıyor sanaben işi nişanlanmadan bırakmıştım onunla alakası yok ya ben hastayken bile o arkadaşlarıyla birlikte ya şuan hastalıktan oluyorum ve cumartesi günü taşıncaz 4 gündür tek başıma ev topluyorum ama o şuan bile arkadaşlarının yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?