yaş 20 evlilik ve yıkılan hayallerim dinmek bilmeyen göz yaşlarım

ya 30 kez gitmesi biraz işi dolayısıyla ama dininide yaşayan Bi insan tabi çok şanslıyım daha ne isteyebilirim ki herkes oyle diyor ama benim evde yanlızlıktan geberdiğimden kimsenin haberi yok
Bence sen sevgi arsızlığı yapıyorsun.
İşin filan umrunda değil.
Kocanla problemin.
Onu nasıl bağlayacam diye düşünüyorsun.

Cocuk yerine isinize odaklanin. cocuk buyuk sorumluluk.oyle yapim kosede dursun olmuo.malesef. tek isiniz ona bakmak oluyor.gece gunduz surekli size muhtac oluyor.bu asamada esinizde anlattiginiz gibiyse daha cok kopacaksiniz.siz de baska seylerle ugrasin.kafanizi dagitin biraz zaman taniyin..ama sorunlu hayatiniza bir cocuk dahil edip o cocuguda problemli yapmayin.isleri yolina koydugunuz zaman zaten cocukta olur mutlulugunuz katlanir.Allah yardimciniz olsun...

inşallah önümüzdeki hafta ilk işim iş bakmak olcak çok dua ediyorum inşallah herşey düzelir çok teşekkür ederim

artik evlenmisin cnm bunun geri donusu yok.... ama eskisi gibi kendi ayaklariyin ustunde durmaya bak yine ise gir ve sen kendini guclu hisset... senin kendini nasil mutlu hissediyosan onu yapmalisin.... hic onunla oturup konusdun mu ? icindekilerini anlattin mi

eveett butun yazilanlari okudum oncelikle sacma sacma yorumlar yapanlar empati kuramayanlar sadece neden niye senin sucun diyen insanlar bence sizler susun.. bende hemen hemn ayni durumdayim 21yasindaym 4aylik evliym ve tek sorunum esimin arkadslarina olan ilgisi durmadan bana surat asmasi vs vs.. Yani seni anliyorum canimsin sadece dua et sabret ve yazan arkadaslar gibi is bul sende onu takma elinde bi meslek var onu kullan derim ben ...

Esine de ki, senin de onun uzerinde haklarin var. rabbim ote dunyadan farz ibadetlerden sonra esin senden razi miydi diye soracak ona. Peygamber efendimiz eslerine karsi cok guler yuzlu cok anlayisliymis. 30 kere degil 300 kere gitse umreye ameller kalp kirarsa sonucu hos olmaz. Bi gun ben senden razi degilim de bakalim ne tepki verecek?

Kimse sormamış yaa çatlamadınız mı kızlar..
Hangi kanalda çıkıyodun canım ve ismini özelden yazabilirsin belki merak ettim..
Yeni evli olduğuna göre ağaşa yukarı 1 yıl önce anca bırakmışsındır spikerliği..
Çok fazla geçmiş tarih değil.. seni görmek isterim.

Eşinizin hormonlarini hareket gecirecek afrodizyak etkili yiyecekler yedirin...Sevdiği renkler varsa o tür elbiseler giyin evin içinde..Gelince gidip sarilin, cilve naz yapin....Allah yardimcin olsun...

benim amacım eşimi nasıl değiştirebilirim yardımınıza ihtiyacım var evet salaklık yaptım herşeyimi bıraktım evlendim ama artık bunu sorgulamam için çok geç

İşine baslayacaksin. İzin almayacaksin başlarken o nasil kafasina göreyse sen de öyle. Hesap sorduğunda da sen ogrettin boyle olmayi diyeceksin..

Asla çocuk yapmayacaksin, önce es olmayi öğren sonra baba olursun diyeceksin.

Aglayip, yalvarmayacaksin ayakların üzerinde dimdik durup meydan okuyacaksin. Kaçan kovalanir hesabi. Seninle ilk beraberken nasil bir kadinsan bundan sonra da öyle olacaksin. Evde aglayarak es bekleyen hanim olmayacaksin.

Yazdiklarinizdan ozguveninizi kaybettiginizi düşündüm. Çalışmaya tekrar baslarsaniz ozguveniniz yerine gelir bence. Eşinize de gereğinden fazla ilgi gostermissiniz sanki, kaçan kovalanir hesabı o da bunun keyfini sürüyor.

Evliliğin yaşı mı olurmuş ? Boşanırsın , eee o yaşta evlenirsen tabi boşanırsın derler. Halbuki KK ' n de bir çok kadın 25 - 30 yaş aralığında evlenmiş,aldatılıyor ve sürekli de boşanma haberi.. Buna cevap veremeden duramadım açıkçası,iyi sabırlısın bu küstahlara
Eşin arkadaşlarıyla olmak istiyorsa sende katıl ona,ortak alan yarat.. Ayrıca birde evde soğuk olmayı dene,uzaklaş biraz.. Bende gün içinde eşimi çok özlüyorum geldiğinde yanına yatmak sarılmak istiyorum. Bakıyorum bazen çok soğuk , hemen geçerim karşı koltuğa aynı onun tepkileriyle davranırım. En fazla bir saat içinde yanıma gelir.. Sen bunları denedin mi ?
Birde 5 aylık evlisiniz,daha çok taze.. Benimde o aylarda sürekli aldatılacakmışım korkum vardı . Ruh hastası gibi olmuştum.. Zamanla herşey rayına oturmaya başlıyor... Şimdi 2 sene oldu ve o kadar çocukça şeyleri takmışım ki......

AYRICA 18 YAŞINDA EVLENDİM , ŞUAN BENDE 20 YAŞINDAYIM
I iismihann

İnsan yasamadan bilmiyor ask yok demekki. Zaten olsada zamanla bitiyor. Durumu anlat. Sen diyerek değil ben diyerek anlat
..

Bebek olunca duzelmez..
Daha siz evlilik.yasamamissiniz..
Birde bebek yapip tamamen hataya dusme.
Biraz daha bekle.
Al karsina konus , ilgisiiginden bahs et ona .
Belki anlar ozaman.

Ya bizim insanlarimiz ne tuaf. Her umreye ,hacca giden,kuran okuyan , namaz kilan hemen iyi super. Ben camiden cikmiyan orda onu bunu cekistiren insan gordum, namaz kilip kuran okuyan sonra karisini aldatanlari da duyduk. Demek istedigim insanin kisiligi ayri, dini mani ayri. insanlarimiz bu dusunceden vaz gecmeleri lazim. her namaz kilani umreye gidene gokten zembille inmis gozuyle bakarsak vay halimize. Yanlis anlama canim lafim sana degil ama okadar sinir oluyorumki boyle dusunen insanlara. Sende kendini uzme ve kendini toparla. O eski haline geri don. Esinlede ciddi konusmalisin. Bu boyle nereye kadar. Cocuk olunca dahada zorlasir. Allah yardimcin olsun.

Bu tür adamlardan nefret ediyorum değil 30 3000 kez gitse ne yazar..
Eşler ilk başta birbirini önemseyecek..
Valla annen seni yanlış bir evliliğe sürüklemiş..
Sevgisizlik çok zor
Allah yardımcınız olsun..

canım eşinin yaşı kaç ki? eğer çok fazla yaş farkı varsa bundan da kaynaklı olabiliri belki ilgisini tam gösteremiyordum. benimde erkek arkadaşımla aramda 6 yaş var ve o da sevgisini gösteremez hiç ama sevdiğini bilirim hissederim.

dilenirseniz elde edemezsiniz istediğinizi
umursamayın
kendinize zaman ayırın ve eskisi olmayıp onun size yakınlaşmasını bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…