yaş 20 evlilik ve yıkılan hayallerim dinmek bilmeyen göz yaşlarım

ben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..

zipzip için ben sorayım, kaç yaşında eşiniz?
20 yasinda degil 16.5 da olmus spiker. liseden cikip yani.

o çok istiyor bebek bide o 28 yaşında ne biliyim bebek olursa duzelir belki klasik kadın duşuncesi işte
Bu cok yanlis bir dusunce sen bir is bul calis al esinide karsina konus olmadi mektup yaz dusuncelerini bildir

h
ben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..

ben lise son sınıfta başladım haber spikerliğine olduğumdan büyük görünüyordum eşim 28 yaşında spikerliğe sadece akşamları gidiyordum gündüzleri modellik yapıyordum üniversiteye gidiyordum diksiyon eğitimi veriyordum iletişim lisesi okuduğum için spikerliğe erken başlayabildim ve çok emek verdim

Aynen güzel memleketimdeki bu torpil...
Güzel kızları televizyona çıkaralım aşkı ..
Çok enteresan değil mi ?
Bu işin okulunu okuyanlar da yırtınsın dursun.

Dışarı çıkmanızı sorun etmiyorsa bir kursa yazılsanız yemek, Takı vs .. Olmaz mı?

Ya evi taşıman filan ne alaka .
En olmadı kpssye gir.
Ne biliym aöfden bi bölüm oku.
Kendini bi şekilde garantiye al sen .
Bu adamdan bişi olmaz gibi geliyo bana.
Onun tabiatı böyle aksi gibi.

Niye calismiyorsunuz? Ayrica sakin cocuk yapmayin derim, evliligi bile bilmeden evlenmisiniz... Cocuk oyuncagimi zamlediyorsunuz bide cocuk yapmak istiyorsunuz, herseyi daha zora sokarsiniz olan cocuga olur.... Cocuk mucize bisey evet ama kocayi eve ve ese baglamaz, mutlu evlilikler bile cocuk plunca yiprana biliyor, siz bide bu evlilige cocuk düsünüyorsunuz... Siddet aldatma var mi bilmiyorum ama eger cok mutsuzsaniz ve esiniz degismiyorsa, sizde kendi ayaklariz üzerinizde durabilmesini madem daha önce basarmisiniz ozaman kendinize yeni bi yol cizin, yasiniz daha cok kücük, cocukla hepten baglamayim kendinizi bu evlilige...

ciddi mi? kaçırmışım ben orayı? nasıl o kadar erken haber spikeri oldun konu sahibi?
hayır liseyi bitirmeden oldum hatta altımda okul pantolonu liseden çıkıp koşa koşa kanala gidip ceketimi makyajımı yapıo yayına çıktım hatta belediye başkanlarını konuk aldım kızlar çok emek verdim spiker olabilmek için her hafta sonu ankaraya gitti 2 yıl diksiyon eğitimi aldım hafta içi okula gittim sabahlara kadar gazete okudum evde bağıra bağıra ama gel şimdi kocam beni sevmiyo diye ağla

Canım bence bu konuyu kapatalım ve senle anlaşalım.
İstediğin kadar emek vermiş ol , 4 sene bunun üniversitesini okumuş bi insan kadar emek vermiş olamazsın.
Veya 4 sene bunu okuyan insanın yaptığı masrafı bu işe yapmış olamazsın.
İmkansız yani. Bir sürü üniversite mezunu işsiz.
Ama şanslıymışsın bir yere gelmişsin.
Orda kal , işine dön.
Kafan dağılır en azından

Madem bu kadar emek vermişsin, bu kadar güzel işin varmış kariyer hedefin varmış neden işi bıraktın da koştura koştura evlendin?

Aynen güzel memleketimdeki bu torpil...
Güzel kızları televizyona çıkaralım aşkı ..
Çok enteresan değil mi ?
Bu işin okulunu okuyanlar da yırtınsın dursun.
Bi dakika orda dur yazdığım Bi önceki cevabı oku benim kadar kimse yırtınmadı ben o okulu okudum radyo tv ve sinema lisesi mezunuyum kimse benim kadar yırtınmadı verdiğim emeğe saygısızlık ettirmem

Bi dakika orda dur yazdığım Bi önceki cevabı oku benim kadar kimse yırtınmadı ben o okulu okudum radyo tv ve sinema lisesi mezunuyum kimse benim kadar yırtınmadı verdiğim emeğe saygısızlık ettirmem
Ben sana bu konuda diyeceğimi dedim canım

Tekrar da derim istersen

Biraz naz yap, yeni arkadaşlar edin,hobi ya da sporla uğraş olmadı abartmaksızın kıskandır o değişmiyorsa sen değiş dikkatini çek.

benim amacım eşimi nasıl değiştirebilirim yardımınıza ihtiyacım var evet salaklık yaptım herşeyimi bıraktım evlendim ama artık bunu sorgulamam için çok geç

Hep böyleydi diyorsan kendin etmiş kendin bulmuşsun.
İlgisiz adam ilgisiz kalacaktır yani.
Ne değişimi bekliyorsun ki? Olmuyor.

Bir insan 30 kere umreye neden gider?ben buna gerçekten takıldım!şovu seviyor sanırım.bence esin "el iyisi".muhtemelen çevresindekiler seni şanslı es olarak goruyorlardir...

Bir insan 30 kere umreye neden gider?ben buna gerçekten takıldım!şovu seviyor sanırım.bence esin "el iyisi".muhtemelen çevresindekiler seni şanslı es olarak goruyorlardir...
ya 30 kez gitmesi biraz işi dolayısıyla ama dininide yaşayan Bi insan tabi çok şanslıyım daha ne isteyebilirim ki herkes oyle diyor ama benim evde yanlızlıktan geberdiğimden kimsenin haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…