- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
20 yasinda degil 16.5 da olmus spiker. liseden cikip yani.ben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..
zipzip için ben sorayım, kaç yaşında eşiniz?
Bu cok yanlis bir dusunce sen bir is bul calis al esinide karsina konus olmadi mektup yaz dusuncelerini bildiro çok istiyor bebek bide o 28 yaşında ne biliyim bebek olursa duzelir belki klasik kadın duşuncesi işte
20 yasinda degil 16.5 da olmus spiker. liseden cikip yani.
hBir işiniz varmış çevreniz var yani cahil değilsiniz 2 haftafa ne nişano 5 ayda hem bunyaşta ne evliliği ve işinizi neden bıraktınız eşiniz eşşe tutulur kötü bir huyu yok çıkarken nasıldı bu adam umrelere gittiğine göre muhafazar biri demek ki bunu baştan düşünmeniz lazımdı 30 kere umreye gittiyse yaşı da vardır ailen nasıl kısa zamanda evlenmene izin verdi tipik evlilik hayatına adapte olamama senin durumun
ben lise son sınıfta başladım haber spikerliğine olduğumdan büyük görünüyordum eşim 28 yaşında spikerliğe sadece akşamları gidiyordum gündüzleri modellik yapıyordum üniversiteye gidiyordum diksiyon eğitimi veriyordum iletişim lisesi okuduğum için spikerliğe erken başlayabildim ve çok emek verdimben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..
Aynen güzel memleketimdeki bu torpil...ben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..
Ya evi taşıman filan ne alaka .konuştum olmadı kavga ettim olmadı sustum olmadı o değişmiyo işinde mudur olduğu için evdede aynı şey sen sus ben ne istersem onu yaparım edalarında evi bile terk ettim annemi ikna etti geldi aldı beni ama yine aynı yine aynı
hayır liseyi bitirmeden oldum hatta altımda okul pantolonu liseden çıkıp koşa koşa kanala gidip ceketimi makyajımı yapıo yayına çıktım hatta belediye başkanlarını konuk aldım kızlar çok emek verdim spiker olabilmek için her hafta sonu ankaraya gitti 2 yıl diksiyon eğitimi aldım hafta içi okula gittim sabahlara kadar gazete okudum evde bağıra bağıra ama gel şimdi kocam beni sevmiyo diye ağlaciddi mi?kaçırmışım ben orayı? nasıl o kadar erken haber spikeri oldun konu sahibi?
Canım bence bu konuyu kapatalım ve senle anlaşalım.hayır liseyi bitirmeden oldum hatta altımda okul pantolonu liseden çıkıp koşa koşa kanala gidip ceketimi makyajımı yapıo yayına çıktım hatta belediye başkanlarını konuk aldım kızlar çok emek verdim spiker olabilmek için her hafta sonu ankaraya gitti 2 yıl diksiyon eğitimi aldım hafta içi okula gittim sabahlara kadar gazete okudum evde bağıra bağıra ama gel şimdi kocam beni sevmiyo diye ağla
Madem bu kadar emek vermişsin, bu kadar güzel işin varmış kariyer hedefin varmış neden işi bıraktın da koştura koştura evlendin?hayır liseyi bitirmeden oldum hatta altımda okul pantolonu liseden çıkıp koşa koşa kanala gidip ceketimi makyajımı yapıo yayına çıktım hatta belediye başkanlarını konuk aldım kızlar çok emek verdim spiker olabilmek için her hafta sonu ankaraya gitti 2 yıl diksiyon eğitimi aldım hafta içi okula gittim sabahlara kadar gazete okudum evde bağıra bağıra ama gel şimdi kocam beni sevmiyo diye ağla
Bi dakika orda dur yazdığım Bi önceki cevabı oku benim kadar kimse yırtınmadı ben o okulu okudum radyo tv ve sinema lisesi mezunuyum kimse benim kadar yırtınmadı verdiğim emeğe saygısızlık ettirmemAynen güzel memleketimdeki bu torpil...
Güzel kızları televizyona çıkaralım aşkı ..
Çok enteresan değil mi ?
Bu işin okulunu okuyanlar da yırtınsın dursun.
bilmiyorum kader belki onun arkasına sığındım artıkMadem bu kadar emek vermişsin, bu kadar güzel işin varmış kariyer hedefin varmış neden işi bıraktın da koştura koştura evlendin?
Ben sana bu konuda diyeceğimi dedim canımBi dakika orda dur yazdığım Bi önceki cevabı oku benim kadar kimse yırtınmadı ben o okulu okudum radyo tv ve sinema lisesi mezunuyum kimse benim kadar yırtınmadı verdiğim emeğe saygısızlık ettirmem
Tekrar da derim istersenCanım bence bu konuyu kapatalım ve senle anlaşalım.
İstediğin kadar emek vermiş ol , 4 sene bunun üniversitesini okumuş bi insan kadar emek vermiş olamazsın.
Veya 4 sene bunu okuyan insanın yaptığı masrafı bu işe yapmış olamazsın.
İmkansız yani. Bir sürü üniversite mezunu işsiz.
Ama şanslıymışsın bir yere gelmişsin.
Orda kal , işine dön.
Kafan dağılır en azından
bilmiyorum kader belki onun arkasına sığındım artık
Biraz naz yap, yeni arkadaşlar edin,hobi ya da sporla uğraş olmadı abartmaksızın kıskandır o değişmiyorsa sen değiş dikkatini çek.küçük yaşta ufakta olsa Bi kariyer yaptım yerel bir televizyonda haber spikeriydim 2.5 yıl hergun hevesle yaptım işimi hayallerim vardı tek başına ayakta durmaya çalışan anneme ev alcaktım herneyse sonra eşimle tanıştık 2 hafta sonra nişanlandık annem çok istedi bu evliliği çünkü ben ele avuca sığmayan Bi kızdım sevgilim falan yoktu zamane kızları gibi değildim ama her günümü dolu dolu geçiriyordum en azından yukumu annemin üzerinden almak istiyorum ve nişanlandıktan 5 ay sonra evlendik eşimin iyi bir işi kariyeri var onu tanıyan herkes bana annen seni kadir gecesi doğurmuş diyodu çünkü o 30 kere umreye gitmiş dışarıya çok ilgili terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen Bi insan ama bana gelince bir kere bile gözümün içine sevgiyle bakmadı saçımı okşamadı ilgilenmedi varı yoğu arkadaşları bense bu sırada eve kapandım o modellik yapan kimsenin ulaşamadığı ayaklarının üzerinde dimdik duran kız şimdi hergun ağlıyo kocamın yaptığı tek şey beni azarlamak ya insanın içinden gelip bir kere karısını öpmez mi yanlızlıktan geberiyorum ondan sevgi dilenmekten ilgi dilenmekten yoruldum ama o değişmemek için yemin etmiş gibi ne yapıcam ben yardım edin
Hep böyleydi diyorsan kendin etmiş kendin bulmuşsun.hep böyleydi ama ben onun iyi Bi insan olduğuna çok inandım en azından Allah korkusu vardır en azından merhametlidir dedim nişanlılık zaten düğün hazırlıklarıyla geçti o umredeydi falan anlamadım ki
ya 30 kez gitmesi biraz işi dolayısıyla ama dininide yaşayan Bi insan tabi çok şanslıyım daha ne isteyebilirim ki herkes oyle diyor ama benim evde yanlızlıktan geberdiğimden kimsenin haberi yokBir insan 30 kere umreye neden gider?ben buna gerçekten takıldım!şovu seviyor sanırım.bence esin "el iyisi".muhtemelen çevresindekiler seni şanslı es olarak goruyorlardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?