küçük yaşta ufakta olsa Bi kariyer yaptım yerel bir televizyonda haber spikeriydim 2.5 yıl hergun hevesle yaptım işimi hayallerim vardı tek başına ayakta durmaya çalışan anneme ev alcaktım herneyse sonra eşimle tanıştık 2 hafta sonra nişanlandık annem çok istedi bu evliliği çünkü ben ele avuca sığmayan Bi kızdım sevgilim falan yoktu zamane kızları gibi değildim ama her günümü dolu dolu geçiriyordum en azından yukumu annemin üzerinden almak istiyorum ve nişanlandıktan 5 ay sonra evlendik eşimin iyi bir işi kariyeri var onu tanıyan herkes bana annen seni kadir gecesi doğurmuş diyodu çünkü o 30 kere umreye gitmiş dışarıya çok ilgili terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen Bi insan ama bana gelince bir kere bile gözümün içine sevgiyle bakmadı saçımı okşamadı ilgilenmedi varı yoğu arkadaşları bense bu sırada eve kapandım o modellik yapan kimsenin ulaşamadığı ayaklarının üzerinde dimdik duran kız şimdi hergun ağlıyo kocamın yaptığı tek şey beni azarlamak ya insanın içinden gelip bir kere karısını öpmez mi yanlızlıktan geberiyorum ondan sevgi dilenmekten ilgi dilenmekten yoruldum ama o değişmemek için yemin etmiş gibi ne yapıcam ben yardım edin