yaş 20 evlilik ve yıkılan hayallerim dinmek bilmeyen göz yaşlarım

İnsanın içinde sana karşı aşk, sevgi, tutku yoksa eğer; isterse dünyanın en iyi en kariyerli en yakışıklı en dini bütün insanı olsun o insanla mutlu olamazsın. 5 ayda eşinin sana aşık olup olmadığını anlayamadın mı? En güzel zamanlarınızda seni yalnız bırakıyorsa, yanında olmak istemiyorsa demek ki yeteri kadar sevmiyor seni. Her insan sevgisini başka şekillerde gösterir ancak gözünün içine bir kere sevgiyle bakmadığını söylüyorsun. Neden evlendin o zaman? Neden eve kapandın? İşini yapmaya devam et.

sizin neden evlendiğiniz az çok bellide eşiniz sizi sevmediği halde neden evlenmiş sizinle sordunuz mu hiç bu soruyu.. seven adam sevdiğinin yanından hiç ayrılmaz eve koşarak gelir arkadaşları falan umurunda olmaz...

Çok erken evlenmişsin ama kendi hayatını kurmak için,
bunu anlıyorum... Sen de takılma artık onun ilgisizliklerine,o arkadaşlarıyla mı? sende sosyalleş eskisi kadar olamasa da arkadaşlarınla görüş,etkinliklere katıl bişeyler yap... onun ilgisine muhtaç gibi durma karşısında ...

bir adam 30 kere umreye neden gider ki..umre görevlisi mi bu
sana sevgiyle bakmadıysa nasıl evlendiniz ben onu anlayamadım mantığın bile bir raconu var ..kusura bakma çok ama çooook küçüksün de çevrendekiler de mi düşünemedi..Annen neden bu kadar bağlamaya meraklandı seni.var bi iş ben anlayamadım.

Bir çok yanlış yapmışsın zaten. Şu aşamada kesinlikle bir bebek doğru olmayacak. Onun evden iyice uzaklaştırırken, seni de çok daha fazla eve bağlar bu.
Şimdi sakın ağlama, hatta sürekli dert yanan da olma. Evde onun yolunu bekleyip, ilgi dilenen kadın yerine aranan kadın ol.
Madem seninle ilgilenmiyor evin erkeği benim, istediğimi yaparım modunda, sen de al onun parasıyla kurslara git hafta sonu. En kısa zamanda da bir iş bak. Eve geldiğinde onun gözü seni arasın.

din bütün diye iyi koca olmak arasında paralellik yok ne yazıki ki..burada çok gördük,dini bütün umreye gitmiş,Allah korkusu var diye evlendim,yok dayak yedim,yok aldatıldım,yok sevgiye ilgiye muhtacım diyen..
eş kriteri sadece dinle bağdaşınca böyle sonuçlar oluyor..neticede evlilik ibadet değil.haytaı paylaşıyorsunuz..

hayır onunla konuşmak mümkün değil beni azarlar bağırır ve 2 saat sonra bişey olmamış gibi davranır benim başka Bi yol izlemem lazım onu evine bana bağlamak için malesef çok seviyorum.
Üstüne düşme tavrını koy,azarladığı zaman senin karşında çocuk yokj bu şekilde giderse bu evliliği gözden geçirmem gerekecek de ve BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANDIĞINDA YÜZ VERME YÜZ VERME YÜZ VERME.Tavrını koru.Sana da şunu söyleyeyim canım cicimle eve bağlayamazsın.Bir arkadaş yazmış bebek için konu açmışsın.Skın ha sakın bu hatay düşme.20 yaşındasın daha 5 aylık evlilikte sorunların var.Bebek erkeği eve bağlamaz canım.Boşananların hepsi çocuksuz mu zannediyorsun.
Seni 2 haftalık tanıdığın adama 20 yaşında veren annene mi kızmalı,sırf umreye gitti diye peygamber ilan edip seni etkileyen çevrene mi.Aklını başına topla kimseye boyun eğme.Olmuyorsa da sürdürme.Sevgi bir yere kadar.

30 kere umreye gitmiş 50 yaşında falan mı bu adam yoksa yılda 10-15 kere umreye mi gidiyor? Hadi gitti diyelim umreye gitmeyle mi iyi koca, iyi insan olunuyor? Şu düşünceler olmasa zaten 19 yaşında koşa koşa evlenmezdin. Çok rahatsızsan boşanırsın. Daha önünde çook uzun yıllar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…