yaş 20 evlilik ve yıkılan hayallerim dinmek bilmeyen göz yaşlarım

iyi insan olması yetmiyoki Allah yardimcin olsun.çok düşüncesizmis.sabret hemen pes etme..zamana birak.o degismedi degismeyecekte..suan bosluktasın kendine farkli ugraslar bul.bebek sakin dusunme daha cok erkenn.

Tanimadan evlenmenin verdigi sıkıntılar... İlla ki dikkatini ceken seyler vardir. Onlari arastirsaniz birlikte aktivitelere katilsaniz?
yapıyorum beni aldatmadığından eminim nargileyi çok seviyor mesela arkadaşlarıyla içmesin diye eve aldım nargile beraber olalım diye

30 kere umreye gitmesinden belli bencil bir adam olduğu. Yaşın çok küçük olduğundan sinyalleri görememişsin. Doğru düzgün tanımadan evlenmişsin. Çocuk falan yapma bari.

Bir tek ben mi böyle düşündüm demiştim. Yalnız olmadığıma sevindim.

Konu sahibi, sakın hamile kalayım deme. Çocuk olursa eve bağlanır diye düşünme. Eğer işten ayrıldıysan işine dön ve kendi ayakların üzerinde dur. Biraz uzak dur kocandan, o sana yaklaşsın. Sürekli üzerine düşme ve ikinize de zaman ver. Düzelmezse ayrılırsın.

5 ay çok az bi süre birbirinize zaman ayırıp tanısanız birbirinizin huylarını öğrenseniz,onunla bunları konuşamaz mısın..birlikte vakit geçirmelisiniz

[QUOl haTE="Bilgece, post: 37348169, member: 377773"]Hic mi ilgisi yok yani? Bunu biraz daha ac. Cinsel hayatiniz da mi yok? Eve gelmiyor mu? Konusmuyor musunuz hic? Yalniz kaldiginiz zamanlar olmuyor mu? Biraz daha aciklasan iyi olur..

cinsel hayatımız o ne zaman isterse yeni evli olmamıza rağmen haftada en fazla 2 kez ben yaklaştığım zamanda aşkım uykum var çok yorgunum falan ya ben elimden geleni yapıyorum çirkin bi kız değilim o gelmeden elbiseler giyiyorum sofralar hazırlıyorum o farketmiyo bile geçiyo kanepeye elinde kumanda eve geliyor ama mecburiyetten sanki beni ozleyip eve gelir bi hali yok baş başa bişeyler yapmıyoruz yine arkadaşları ve eşleriyle beraber[/QUOTE]

E demekki adamin bir sorunu var. Belki cinsel anlamda sorunlari var. Bence bir doktora gorunebilirsiniz.
Evlenmeyi o mu istedi siz mi? Ask evliligi mi yoksa mantik mi? Hem ne iş yapıyor? Calismiyor mu da surekli arkadaslariyla?

Sevgisizlik ilgisizlik çürütür insanı içten içe.
Bilmiyorum çok erkende evlenmişsiniz.Hiç bir şeyler yaptınız mı bu konuda.Düzeltmek için bu sıkıntıyı.Konuşmak gibi,istediklerini belirtmek gibi.
En azından bi müddet çocuk yapmayın,düzelmiyorsa da çok gençsiniz kendinizi bu yolda heba etmeyin.

Tekrar ise baslasan, belki sen evden disariya cikmaya baslayinca tekrar ilgisini cekersin..
Belki de o seni senin deyiminle manken halini ve kendi ayaklarinda duran kadini seviyordu..

[QUOl haTE="Bilgece, post: 37348169, member: 377773"]Hic mi ilgisi yok yani? Bunu biraz daha ac. Cinsel hayatiniz da mi yok? Eve gelmiyor mu? Konusmuyor musunuz hic? Yalniz kaldiginiz zamanlar olmuyor mu? Biraz daha aciklasan iyi olur..

cinsel hayatımız o ne zaman isterse yeni evli olmamıza rağmen haftada en fazla 2 kez ben yaklaştığım zamanda aşkım uykum var çok yorgunum falan ya ben elimden geleni yapıyorum çirkin bi kız değilim o gelmeden elbiseler giyiyorum sofralar hazırlıyorum o farketmiyo bile geçiyo kanepeye elinde kumanda eve geliyor ama mecburiyetten sanki beni ozleyip eve gelir bi hali yok baş başa bişeyler yapmıyoruz yine arkadaşları ve eşleriyle beraber[/QUOTE]
Diğer arkadaşları eşleriyle beraber geliyor yani,yine arkadaşları ve eşleriyle beraber yazmışsınız onlar eşleriyle geliyorsa senin eşin onların yanında tek başına ne yapıyor,ayrıca çocuk hiçbir zaman erkeği eve bağlamaz bunu unutma olan çocuğa olur.

konuştum olmadı kavga ettim olmadı sustum olmadı o değişmiyo işinde mudur olduğu için evdede aynı şey sen sus ben ne istersem onu yaparım edalarında evi bile terk ettim annemi ikna etti geldi aldı beni ama yine aynı yine aynı

Bir işiniz varmış çevreniz var yani cahil değilsiniz 2 haftafa ne nişano 5 ayda hem bunyaşta ne evliliği ve işinizi neden bıraktınız eşiniz eşşe tutulur kötü bir huyu yok çıkarken nasıldı bu adam umrelere gittiğine göre muhafazar biri demek ki bunu baştan düşünmeniz lazımdı 30 kere umreye gittiyse yaşı da vardır ailen nasıl kısa zamanda evlenmene izin verdi tipik evlilik hayatına adapte olamama senin durumun

ben de anlamadım model misin haber spikerimi? eğitim almadan haber spikeri olunuyor mu 20 yaşında ilginç..

zipzip için ben sorayım, kaç yaşında eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…