yapıyorum beni aldatmadığından eminim nargileyi çok seviyor mesela arkadaşlarıyla içmesin diye eve aldım nargile beraber olalım diyeTanimadan evlenmenin verdigi sıkıntılar... İlla ki dikkatini ceken seyler vardir. Onlari arastirsaniz birlikte aktivitelere katilsaniz?
ya o biraz işi dolayısıyla30 kere umreye gitmesinden belli bencil bir adam olduğu. Yaşın çok küçük olduğundan sinyalleri görememişsin. Doğru düzgün tanımadan evlenmişsin. Çocuk falan yapma bari.
30 kere umreye gitmesinden belli bencil bir adam olduğu. Yaşın çok küçük olduğundan sinyalleri görememişsin. Doğru düzgün tanımadan evlenmişsin. Çocuk falan yapma bari.
o çok istiyor bebek bide o 28 yaşında ne biliyim bebek olursa duzelir belki klasik kadın duşuncesi işteBebek için konu açmışsın sakın ha bebek yapayım deme,bebekle evlilik düzelmez bunu hiç bir zaman unutma.
[QUOl haTE="Bilgece, post: 37348169, member: 377773"]Hic mi ilgisi yok yani? Bunu biraz daha ac. Cinsel hayatiniz da mi yok? Eve gelmiyor mu? Konusmuyor musunuz hic? Yalniz kaldiginiz zamanlar olmuyor mu? Biraz daha aciklasan iyi olur..
O klasiklerin sonu hep hüsran ama canim. Bi cahillik etmis evlenmişsin bir cahillik daha etme sakın.o çok istiyor bebek bide o 28 yaşında ne biliyim bebek olursa duzelir belki klasik kadın duşuncesi işte
[QUOl haTE="Bilgece, post: 37348169, member: 377773"]Hic mi ilgisi yok yani? Bunu biraz daha ac. Cinsel hayatiniz da mi yok? Eve gelmiyor mu? Konusmuyor musunuz hic? Yalniz kaldiginiz zamanlar olmuyor mu? Biraz daha aciklasan iyi olur..
şu evi bi taşıyayım ilk işim o olacakHacı hoca takımından korkacaksın, gerçekten ...
Benden bile küçüksün ve evlenmişsin.
Ne desem bilemedim
Bence tekrar çalışmaya başla.
şu evi bi taşıyayım ilk işim o olacakHacı hoca takımından korkacaksın, gerçekten ...
Benden bile küçüksün ve evlenmişsin.
Ne desem bilemedim
Bence tekrar çalışmaya başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?