Evet kızlar ben 24 yaşında 3 çocuk annesiyim 10 yıl oldu evleneli eşim benden 10 yaş büyük evliligimin ilk günlerinden beri dayak yiyorum şiddet görüyorum ufak tefk herşeye kızar eşim yaptığı iyiliği basima kalkar hep ben susarım o konuşur hep ben alttan alırım özür dilerim ama böle yaparak afrdrrsiniz gö.ünü kaldirdim artık inanın çok yoruldum fiziksel şiddet yetmezmiş gibi psikolojik siddetde var ayrılmayı çoğu kez denedim ama başaramadım olmadı ha şimdi esini seviyormuşun derseniz asla sevmiyorum aksine nefer duyuyorum ben bu kiloya onun yüzünden geldim beyefendi çocuk seviyor diye tuttum 3 tane peşpeşe doğurdum geldim 97 kiloya şimdide 2 yıl oldu veremiyorum yememe takmış bana diyoki sen bi oturdunmu sofraya 3 kişinin yediğini yiyosun bir koca eşine böyle laflar edermi yaaa benim kilo konusunda inanın psikolojik destek almam lazım diyorum obezite cereahisine gideyim bi ton laf söz hele tipine bak diyo aslında size şöyle soyliyim o gerçekten çok çirkin yani mahalle de bile bana senin güzelliğine bak sen bunu nasıl aldın derlerdi işte bilsem böyle mutsuz olcam hiç almazdimki artık nerde koparsa oraya kadar devam bakalım hayatta düzeleceği yok inanın hayattan yaşamaktan soğudum biyere gezmeye çıkarir eve getirir 40 tane laf eder birşey isterim hani çocuklar var onlar ister yine 40 tane laf ve hakaret bıktım vallahi bıktım sizce ne yapmalıyım