YAŞ 24 AMA KENDİMİ ÇÖKMÜŞ HİSSEDİYORUM

Ama inşallahla maşallahla hiç bir şey olmuyor, sihirli bi değnek yok ki sizi ordan çekip çıkarsın.

Ben hic inanmadim.Eski konularinizda benim hemen olurdu hamile kalirdim.Ama 4. Olmuyor.Kizim 3 yasinda daha olmadi 4. Diye yazmışsınız.Bunu da mi eltiniz yazdi.Açıkçası ben inanmadım size.

Düşünen düşünür ve orda yazmış zaten yaşım 30 diye ha bide kendisi üye olmasını bilmediği için bende şifreyi verdim bazen girip kendi konusu hakkında merakıni gideriyordu zaten hamile kaldıktan sonra girmedi size yalan borcum yok herşey yazdığım gibi

diğer konuların hepsine baktım hiçbir yerinde 30 yaş yazmıyor ne tesadüf ki 3.çocuklarınızın da yaşı aynı 3
4.çocuk için uğraşan sizseniz dilerim ki olmaz
sanki 3 çocuğa güzel bir hayat verdiniz de 4.eksik kaldı

Ben hic inanmadim.Eski konularinizda benim hemen olurdu hamile kalirdim.Ama 4. Olmuyor.Kizim 3 yasinda daha olmadi 4. Diye yazmışsınız.Bunu da mi eltiniz yazdi.Açıkçası ben inanmadım size.
Diyorum ya inanıp inanmamaniz insafiniza kalmış ama bu yaşadıklarım gerçek kimseyi kandiracak halim yok evet olmazmi çocuklarımız aynı yaşta olamazmi neden art niyet arıyosun uz evet o yazdı ozaman şifrem ondada vardı ama benim bu yazdıklarımda yaşadıklarım da gercke

Ben
diğer konuların hepsine baktım hiçbir yerinde 30 yaş yazmıyor ne tesadüf ki 3.çocuklarınızın da yaşı aynı 3
4.çocuk için uğraşan sizseniz dilerim ki olmaz
sanki 3 çocuğa güzel bir hayat verdiniz de 4.eksik kaldı
Biz 6 eltiyiz hepimizin 3 er 4 er hatta en büyüğünün 5 çocuğu var yani olamazmi ama o 4. Çocuk meselesi benim değil daha ne kadar açıklayıcı yazabilirim

Sanırım aranızin iyi olduğu nadir zamanlarda 4.cocuk için cabaliyordunuz.ben bunu anladım.lutfen geçici iyi günlere aldanıp bir daha çocuk düşünmeyin.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

Bu kurala istinaden uyarı aldınız, lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi sizden başkasının kullanmasına izin vermeyiniz.

Evet kızlar ben 24 yaşında 3 çocuk annesiyim 10 yıl oldu evleneli eşim benden 10 yaş büyük evliligimin ilk günlerinden beri dayak yiyorum şiddet görüyorum ufak tefk herşeye kızar eşim yaptığı iyiliği basima kalkar hep ben susarım o konuşur hep ben alttan alırım özür dilerim ama böle yaparak afrdrrsiniz gö.ünü kaldirdim artık inanın çok yoruldum fiziksel şiddet yetmezmiş gibi psikolojik siddetde var ayrılmayı çoğu kez denedim ama başaramadım olmadı ha şimdi esini seviyormuşun derseniz asla sevmiyorum aksine nefer duyuyorum ben bu kiloya onun yüzünden geldim beyefendi çocuk seviyor diye tuttum 3 tane peşpeşe doğurdum geldim 97 kiloya şimdide 2 yıl oldu veremiyorum yememe takmış bana diyoki sen bi oturdunmu sofraya 3 kişinin yediğini yiyosun bir koca eşine böyle laflar edermi yaaa benim kilo konusunda inanın psikolojik destek almam lazım diyorum obezite cereahisine gideyim bi ton laf söz hele tipine bak diyo aslında size şöyle soyliyim o gerçekten çok çirkin yani mahalle de bile bana senin güzelliğine bak sen bunu nasıl aldın derlerdi işte bilsem böyle mutsuz olcam hiç almazdimki artık nerde koparsa oraya kadar devam bakalım hayatta düzeleceği yok inanın hayattan yaşamaktan soğudum biyere gezmeye çıkarir eve getirir 40 tane laf eder birşey isterim hani çocuklar var onlar ister yine 40 tane laf ve hakaret bıktım vallahi bıktım sizce ne yapmalıyım

Anlamadiniz sanirim tecavuzden bahsediyor.

İlk mesajına bakarsanız adam çocuk seviyor diye doğurduğunu kendisi söylemiş.
Gayet de doğru anlamışım ben!

İlk mesajına bakarsanız adam çocuk seviyor diye doğurduğunu kendisi söylemiş.
Gayet de doğru anlamışım ben!
Sonra da istememis aldirmayi düşünmüş ve düşmesi için uğraşmış. Muhtemelen 3. Yü istememis ve tecavuz sonucunca gebe kalmis. Sindirilmis bi kadin profili var ben bu kadının saglik ocagiba gidip de dkh yöntemleri bile sorabilecegini düşünmüyorum. Cok üzücü bi durum ama var bunu yaşayan insanlar.

Ben boşansam hayatttaaaaa evlenemem
Belki olmazki böyle şeyler aslana dersin tamda tersi olur yaşın da genç olunca çok zordur ama en iyisi de kocan keşke sizi el üstünde tutsada bu şeyleri yaşamak zorunda kalmasan

Iyi de 4.cocuk icin kendni yirtmak neden ozaman.. insanlar cocuk dogurcam derken sismanlar zayiflamaz. Zaten obezim diyosun...dayak yiyorum diyosun adamdan nefret ediyorum diyosun.. neyin kafasi abi bu..

Back
X