İzmirHangi sehirde yasiyorsunuz?
Sevişilince gebe kalınacağını bilmiyor muydun?Bile isteye hamile kalmadım bilmiyodum düşünün 7 haftalik hamileymisiim halen daha bilmiyorum çıkmadı bi türlü
Calisma imkaniniz varmis, calisin. Hic bir sey yapamiyorsaniz evde cocuk bakin. Calisan anneler cok ariyor oyle birilerini sabah birakip aksam aliyorlar. Bulundugunuz ildeki siginma evine de basvurabilirsiniz. Onlar da size yol gosterir mutlaka
Öyle hi imkanım yok olsaaaaaaaa keşkeşimdiden kendi ayaklarınızın üstünde durmaya başlayın bana kalırsa. ona muhtaç olduğunuzu hissetmeyin.
neden yokÖyle hi imkanım yok olsaaaaaaaa keşke
Biliyorudm okadar cahil değilim ama sizce isteseydim hamile kalmak isteseydim neden düşürmeye calisiyimSevişilince gebe kalınacağını bilmiyor muydun?
Artık ben hiç kimseye korunun arkadaş demiyorum,nasıl olsa korunurken gebe kalan çok oluyor.
En iyisi sevişilmemesi.
Çünkü oturduğum yer izmir in merkezi değil ve etrafım boş değil kayinvalide kayinlarim eltilerimdw hep aynı. Mhallede otryoruz çalışsam cocuklarima kim bakarneden yok
Evet bıraktım gittim gelmedim ama sırf başkalarına rezil olmamak için geldi geri getirdi ama yine duzelmedi sürekli tehdit tehtidboşanmaya çalıştım boşanamadım demişsin ne yaptın ki?
açıkçası alışmışsın ebnce sen isteyen insan çıkar o evden ve boşanır.
Anneniz yakında değil mi ? ya da evde bişeyler yapabilceğiniz işler yok mu çevrenizde.Çünkü oturduğum yer izmir in merkezi değil ve etrafım boş değil kayinvalide kayinlarim eltilerimdw hep aynı. Mhallede otryoruz çalışsam cocuklarima kim bakar
Hayır uzakta adapazarinda otryor annem malesef olsa 1 dakka durmam ama yokAnneniz yakında değil mi ? ya da evde bişeyler yapabilceğiniz işler yok mu çevrenizde.
Anladiklarima gore emin ol, adam kadina yaklastiginda bu kadin git seni istemiyorum diyememistir ve emin ol o sevisme degildirSevişilince gebe kalınacağını bilmiyor muydun?
Artık ben hiç kimseye korunun arkadaş demiyorum,nasıl olsa korunurken gebe kalan çok oluyor.
En iyisi sevişilmemesi.
Sağol bacim inan isteyerek olmadı hatta öyle gün geldiki nikahlı kocam tarafından tecavüze uğradım istemiyorum dedikçe inada bindirdi o günler aklıma geldikçe burnumun ucu sızlıyor içim doluyor inan çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum bayram arefe çocuklarımın gözü önünde dayak yedim daha bu adamı nasıl sevebilirim istemiyorum diyince başka birimi var diyip duruyo tam manyakAnladiklarima gore emin ol, adam kadina yaklastiginda bu kadin git seni istemiyorum diyememistir ve emin ol o sevisme degildir
o zaman karşına alıp konuş eşinle, boşanmak istediğini söyle ikiniz için de bunu en iyi seçenek olduğunu anlat. ikna etHayır uzakta adapazarinda otryor annem malesef olsa 1 dakka durmam ama yok
Bunu anlatacağım andan itibaren çok kötü bir şekilde dayak yerim içimde ona haykıracağız neler var neler ama biliyorum çok kötü bir şekilde dövmeden bırakmazo zaman karşına alıp konuş eşinle, boşanmak istediğini söyle ikiniz için de bunu en iyi seçenek olduğunu anlat. ikna et
sevmiyorsa neden zorlar bir insan, mutlu değilse, dövecek kadar saygısı yoksa eşine anlayamıyorumBunu anlatacağım andan itibaren çok kötü bir şekilde dayak yerim içimde ona haykıracağız neler var neler ama biliyorum çok kötü bir şekilde dövmeden bırakmaz
4.cumu allah korusun yarabbim kesinlikle göndermiyor doktora o beni hayatta calistirmaz o ne yapar eder tartışacak laf sokacak konu bulur dusun artık 10 yıl oldu denizin dibinde otryruz ama bikere de ailece pikniğe gitmiş değiliz geçen gün arkadaşlarla gittik döndük yine 40 tane tantanaDördüncüyü yapma bari .Adam memurmus maddi durumu var bir diyetisyene git tatlilikla anlat .Yaşın genc kilonu cabuk verirsin. Bu surecte cocuklar biraz büyür hem sonra işe baslarsın. Biraz zamana ihtiyacın var.Adamla tartısmamaya çalış. Sinsice her seyi yoluna koy
Zaten yüzüme 1 2 kere dedi çocuklar için bu evdesin oda beni sevmiyo ama ailesine rezil olmaktan cekiniyosevmiyorsa neden zorlar bir insan, mutlu değilse, dövecek kadar saygısı yoksa eşine anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?