- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
anladımEvet malesef ama inan caresizlikten anne baba ayrı anne bi yerde baba bi yerde uvey baba istemedi kimse bakmadı sahip çıkmadı
severek mi evlendiniz yani başlarda böyle miydiZaten yüzüme 1 2 kere dedi çocuklar için bu evdesin oda beni sevmiyo ama ailesine rezil olmaktan cekiniyo
Hemde ne zor ben çocukluğumu yasiyamadim hayatım hep azarlanmakla dayakla hakaretle geçti hayatımın en güzel anlarda yavrularımanladım
Allah yardımcınız olsun
çok küçük yaşta bir sürü şeyle mücadele etmiş olmalısınız
14 daha çocuk denecek bir yaş ne zor olmuştur...böyle hissetmeniz çok doğal...
Ben sevmedim o beni sevmiş ama öyle ahım şahım aşık deli divane değil bende zamanla ısındım ama çocuk aklı işte ne kadar sağlıklı olabilirki şu anda ise ona efretten başka birşey duymuyorumseverek mi evlendiniz yani başlarda böyle miydi
Amin Allah razı olsun ama göndermiyor işte ayrılırsam inşallah kimseye muhtaç olmam tecrübem var işte gönderseSenin yapacağın ayrılamıyorsan bile bir diyetisyene gidip zayıflamak, kendine ve çocuklara bakmak, onu görmezden gelmek. Kendi mutluluğun ve sağlığın için zayıflamalısın, evden vs part time yapacağın bir iş hem maddi olarak hemde psikolojik olarak sana iyi gelir.
14 yaşında hayata erkenden atılmış bir insanın 10 yıllık evlilikten sonra çökmüş hissetmesi normal. Maddi olarak biraz kendini geliştirirsen hem özgüvenin gelir hemde ilerde bişey olurda ayrılırsan ona muhtaç olmazsın. Zor kaderin varmış , Allah yardımcın olsun
Üzme kendini iyi tarafından bak, biraz daha sabret çocukların büyüsün. sana arkadaş olcaklar. ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum şu an 4 kız yaşıyoruz, annemle beraber. çok da mutluyuz erkek derdi yok. geziyoruz eğleniyoruz. biraz sabırBen sevmedim o beni sevmiş ama öyle ahım şahım aşık deli divane değil bende zamanla ısındım ama çocuk aklı işte ne kadar sağlıklı olabilirki şu anda ise ona efretten başka birşey duymuyorum
Sabr ediyorum bakalım sonum hayır olsun inan okadar zor günler geçirdim hala geçiriyorum ki çocuklarımla huzur buluyorumÜzme kendini iyi tarafından bak, biraz daha sabret çocukların büyüsün. sana arkadaş olcaklar. ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum şu an 4 kız yaşıyoruz, annemle beraber. çok da mutluyuz erkek derdi yok. geziyoruz eğleniyoruz. biraz sabır
Sen umudunu kaybetme, şu an zor bir dönemdesin ama ilerde iyi ki çocuklarım var diyeceksin. unutacaksın bunları. annemden biliyorum :)Sabr ediyorum bakalım sonum hayır olsun inan okadar zor günler geçirdim hala geçiriyorum ki çocuklarımla huzur buluyorum
Tabi o süreçte çocuklarımı bana verirse inan artık okadar usandım ki olduruyosada öldürsün kurtulurum diyormSen umudunu kaybetme, şu an zor bir dönemdesin ama ilerde iyi ki çocuklarım var diyeceksin. unutacaksın bunları. annemden biliyorum :)
İş güç yok ama çalışırım aynen öyle oldu keşke evlenemseydimyağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..iş güç olsa boşan ama oda yok sanırım..Rabbim yardımcın olsun..kendini ezdirme..başka diyecek birşey yok malesef..
O konü bana ait değil benim bir büyük eltimin de 3 çocuğu var o tedavi oluyo şu an 4. Ye hamile zaten beraber otryoduk kk de bakindigimi gördü benim adıma sorarmisin demişti bende sordum benimle alakası yok yanı neden dalga geceyim bu benim konum ozaman eltim için sormustum inanmak sizin insafiniza kalmış onun evliliği iyi giderken benim böyleMayıs ayında açtığınız konularda neden 4. Bebek tuttu mu tutmadı mı diye yana yakıla soru soruyorsunuz o zaman?
28 mayısta inşallah hamileyimdir diyip durmuşsunuz. Ya bizle dalga geçiyorsunuz ya da gerçekten kafanız gitmiş sizin.
çoğu erkek karısından boşanırken çocuklarından da boşanıyor.. çocuklarla tehdit ederler başta sen vermem dedikçe. ısrar etme sen de kalsın de sen bak de hatta. bakcaklarından değil blöf yapıyorlar işte.Tabi o süreçte çocuklarımı bana verirse inan artık okadar usandım ki olduruyosada öldürsün kurtulurum diyorm
Zaten o bakamaz da işte ne biliyim çok zor bi süreç bilmiyorum ama tek bildiğim çok yoruldumçoğu erkek karısından boşanırken çocuklarından da boşanıyor.. çocuklarla tehdit ederler başta sen vermem dedikçe. ısrar etme sen de kalsın de sen bak de hatta. bakcaklarından değil blöf yapıyorlar işte.
O konü bana ait değil benim bir büyük eltimin de 3 çocuğu var o tedavi oluyo şu an 4. Ye hamile zaten beraber otryoduk kk de bakindigimi gördü benim adıma sorarmisin demişti bende sordum benimle alakası yok yanı neden dalga geceyim bu benim konum ozaman eltim için sormustum inanmak sizin insafiniza kalmış onun evliliği iyi giderken benim böyle
Güçlü olmanız gerekZaten o bakamaz da işte ne biliyim çok zor bi süreç bilmiyorum ama tek bildiğim çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?