YAŞ 24 AMA KENDİMİ ÇÖKMÜŞ HİSSEDİYORUM

Evet malesef ama inan caresizlikten anne baba ayrı anne bi yerde baba bi yerde uvey baba istemedi kimse bakmadı sahip çıkmadı
anladım
Allah yardımcınız olsun
çok küçük yaşta bir sürü şeyle mücadele etmiş olmalısınız
14 daha çocuk denecek bir yaş ne zor olmuştur...böyle hissetmeniz çok doğal...

anladım
Allah yardımcınız olsun
çok küçük yaşta bir sürü şeyle mücadele etmiş olmalısınız
14 daha çocuk denecek bir yaş ne zor olmuştur...böyle hissetmeniz çok doğal...
Hemde ne zor ben çocukluğumu yasiyamadim hayatım hep azarlanmakla dayakla hakaretle geçti hayatımın en güzel anlarda yavrularım

severek mi evlendiniz yani başlarda böyle miydi
Ben sevmedim o beni sevmiş ama öyle ahım şahım aşık deli divane değil bende zamanla ısındım ama çocuk aklı işte ne kadar sağlıklı olabilirki şu anda ise ona efretten başka birşey duymuyorum

Senin yapacağın ayrılamıyorsan bile bir diyetisyene gidip zayıflamak, kendine ve çocuklara bakmak, onu görmezden gelmek. Kendi mutluluğun ve sağlığın için zayıflamalısın, evden vs part time yapacağın bir iş hem maddi olarak hemde psikolojik olarak sana iyi gelir.
14 yaşında hayata erkenden atılmış bir insanın 10 yıllık evlilikten sonra çökmüş hissetmesi normal. Maddi olarak biraz kendini geliştirirsen hem özgüvenin gelir hemde ilerde bişey olurda ayrılırsan ona muhtaç olmazsın. Zor kaderin varmış , Allah yardımcın olsun

Amin Allah razı olsun ama göndermiyor işte ayrılırsam inşallah kimseye muhtaç olmam tecrübem var işte gönderse

Ben sevmedim o beni sevmiş ama öyle ahım şahım aşık deli divane değil bende zamanla ısındım ama çocuk aklı işte ne kadar sağlıklı olabilirki şu anda ise ona efretten başka birşey duymuyorum
Üzme kendini iyi tarafından bak, biraz daha sabret çocukların büyüsün. sana arkadaş olcaklar. ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum şu an 4 kız yaşıyoruz, annemle beraber. çok da mutluyuz erkek derdi yok. geziyoruz eğleniyoruz. biraz sabır

Devlet hastanelerinde bile diyetisyen var artik sevk ediyor ic hastaliklari doktoru.Sen iste yeterki kendine bir güven Once bir kilo ver kendini sev cok gencsin

Sabr ediyorum bakalım sonum hayır olsun inan okadar zor günler geçirdim hala geçiriyorum ki çocuklarımla huzur buluyorum

Hicbir zaman eşim tarafından tam anlamıyla sevilmedim sevgiye aç büyüdüm hiç ama hiç sevimedim

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..iş güç olsa boşan ama oda yok sanırım..Rabbim yardımcın olsun..kendini ezdirme..başka diyecek birşey yok malesef..

Mayıs ayında açtığınız konularda neden 4. Bebek tuttu mu tutmadı mı diye yana yakıla soru soruyorsunuz o zaman?

28 mayısta inşallah hamileyimdir diyip durmuşsunuz. Ya bizle dalga geçiyorsunuz ya da gerçekten kafanız gitmiş sizin.

Sen umudunu kaybetme, şu an zor bir dönemdesin ama ilerde iyi ki çocuklarım var diyeceksin. unutacaksın bunları. annemden biliyorum :)
Tabi o süreçte çocuklarımı bana verirse inan artık okadar usandım ki olduruyosada öldürsün kurtulurum diyorm

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..iş güç olsa boşan ama oda yok sanırım..Rabbim yardımcın olsun..kendini ezdirme..başka diyecek birşey yok malesef..
İş güç yok ama çalışırım aynen öyle oldu keşke evlenemseydim

O konü bana ait değil benim bir büyük eltimin de 3 çocuğu var o tedavi oluyo şu an 4. Ye hamile zaten beraber otryoduk kk de bakindigimi gördü benim adıma sorarmisin demişti bende sordum benimle alakası yok yanı neden dalga geceyim bu benim konum ozaman eltim için sormustum inanmak sizin insafiniza kalmış onun evliliği iyi giderken benim böyle

Tabi o süreçte çocuklarımı bana verirse inan artık okadar usandım ki olduruyosada öldürsün kurtulurum diyorm
çoğu erkek karısından boşanırken çocuklarından da boşanıyor.. çocuklarla tehdit ederler başta sen vermem dedikçe. ısrar etme sen de kalsın de sen bak de hatta. bakcaklarından değil blöf yapıyorlar işte.

Zaten o bakamaz da işte ne biliyim çok zor bi süreç bilmiyorum ama tek bildiğim çok yoruldum

Umarım dediğiniz gibidir. Umarım Bebeği eğlenceniz olarak görmüyorsunuzdur. Çünkü degil sizin yaşadığınız hayata, mükemmel giden hayatlara Bile 4 çocuk çok ama çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…