YAŞ 24 AMA KENDİMİ ÇÖKMÜŞ HİSSEDİYORUM

Umarım dediğiniz gibidir. Umarım Bebeği eğlenceniz olarak görmüyorsunuzdur. Çünkü degil sizin yaşadığınız hayata, mükemmel giden hayatlara Bile 4 çocuk çok ama çok fazla.
Düşünen düşünür ve orda yazmış zaten yaşım 30 diye ha bide kendisi üye olmasını bilmediği için bende şifreyi verdim bazen girip kendi konusu hakkında merakıni gideriyordu zaten hamile kaldıktan sonra girmedi size yalan borcum yok herşey yazdığım gibi

Öncelikle Allah yardimcin olsun .Bu yaşta 3 çocuk annesi olmak ve çocuk yaşta evlenmek, okudukça çok üzülüyorum.Dayak atan, hakaret eden ,aşağılayan bir eş çok bile beklemissin .Inşallah bir an önce kurtulursun bu adamdan.

Tükendim desem bazen diyorumki beni tek başına bi yere kapatsalar sadece ben olayım kendimle basbasa kalayım düşün artık
sosyalleşin biraz. eşinizi beklemeyin alın çocuklarınızı gidin denize, pikniğe, arkadaşlarınıza. kafanız dağılır. evde durmayın pek. uzaklaşın o ortamdan

Demi ama seven adam değer veren adam dövme dakka başı boş konular yüzünden hakaret etmez evet çok bekledim bile inşallah kurtulurum

Boşanmayı kabul etmezse kaç sen de annenin yanına. Allah yardımcın olsun. Çok zor yaşadıklarınız.

27 yasindayim bir cocukla dokuluyorum bazen yeminle....ev işi kendi bakimim vs duzenli bir sekilde hak getire.....
Demek istedigim sen boyle kocayla 3 cocukla bugune geldiysen sen herseyi basarirsin..

27 yasindayim bir cocukla dokuluyorum bazen yeminle....ev işi kendi bakimim vs duzenli bir sekilde hak getire.....
Demek istedigim sen boyle kocayla 3 cocukla bugune geldiysen sen herseyi basarirsin..
İnşallah başarırım yapacağım çok şey var ama korkudan cesaretim yok

Dayan sabret desek nereye kadar boşa desek 3 çocukla nereye ? Hadi boşandın sen başka adamla o başka kadınla çocuklar üvey ana üvey babayla ya birde şiddete maruz kalırsa çocukların el alemin elinde boşanma diyelim geliyor sabır et büyüt de bakarsın artık şartlara beterin beteri var ayrılık sonrası kimbilir daha çok eziyetler hayat şartlar zor olabilir

Ben boşansam hayatttaaaaa evlenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…