Yaş 25

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Ben 89doğumluyum ama kendimi 19-20 yasında hissediyorm. Üzerimde evlen diye baskı var çevreden malum bilirsiniz. Benim sorum şu; 25 yaş evlenmek icin yeterlimidir yani gec mi kalıyorum ben. Ama dediğim gibi hala cocuk gibiyim. tabi senelerin olgunlugu yaşanmışlığı tecrübesi var ama bi yanımda hala cocuk işte. Buarada kpss hazrlanıyorm önlisans mezunuyum

Ahanda bende öyleyim:-D 88 liyim ama sor bana 19 diorum:-D evkenme isine gelince ben sevdiğim adami buldum daha da durmim dedim. Sevdigim olmasa sanırım biraz daha beklerdim ama bence yeni bir hayata baslamak en ideal zaman araligi 25 30:-D

Ben 29 yaşındayım kendimi hala 19 sanıyorum. Bana da çocuk yap baskısı var valla. Daha ben çocuğum deyince de kızıyorlar.

Evlenmek için ideal yaş aralığı 25-30 arasıdır bence. Sen daha başındasın 5 sene var önünde. Acele etme.

Ben de 89'luyum, cocuk ruhluyum.
Ama kendimi yani cocuk sanmiyorum, o sekilde degil. 19 ya da herhangi bir yasta hissetmiyorum, o ayri.
Insan 70'inde de cocuk ruhlu olabilir. Bu bir ozellik, yasla, evlenmekle, cocukla ilgisi yok.

Ama evlenmeye hazir hissetmemek baska birsey. Cocuk ruhlu olmakla ilgisi yok. Hazir hissetmiyorsan evlenme. 25 gec bir yas degil.

ay cnım acele etme ben şimdiki aklım olsa değil 15 yaşında 25 de bile evlenmezdim ..ben bayağı küçük evlendim 15 denişan 16 da düğün 17 de anne oldum ...iyimi yaptım çok pişmanım çok benim yaşıtlarım evde daha kız dururken benim 7 yaşında kızım avantajım bu sadece ilerde anne kız gibi değil abla kardeş gibi olacaz

:) bende 19 yaşındayım ama 25 gibi hissediyorum. Hayatın cilvesi

Son düzenleme:
Valla erken evlenmenin tek güzel yanı genç anne olmak... onun dışında genelde olumsuz şeyler duyuyoruz. Fakat 17-24 yaş bence erken ama 25ten sonra da kolay kolay begenemiyor insan.

Cvplarınız için çok teşekkür ediyorum. Belkide sorumluluk almak istemiyorm bilmiyorum. Evde kaldın,kalcan lafları bazen zoruma gidiyo ama sırf annem istyo diye de evlenmek istemiyorm... Yani normal dimi şu zamanda 25-26yasından sonra evlenmek. benim kız kardesim de bu sene evlencek en büyükleri benim bide evlilik zor iş vesselam. Hayal midir bilmem ama sevmek istyorum eşimi. Geç olsun güç olmasın diyenlerdenim ama işte malum çevre,mahalle baskısı

Geç bile kalmışsın, bazı şeyleri zamanında yaşamak gerekir.. 35 yaşında olsan da hep bir tarafın çocuk kalacak bu önemli değil. Eşimi sevmek istiyorum demişsin. Taliplerin varsa tanış, vakit geçir birşetler hissedersen devamı gelir zaten. Ama önyargılı olma..

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
e normal bir yaş aslında 25 evlilik kararı için. sonuçta bir taliple tanışsanız, zaman geçirseniz, karar vermesiydi sözdü nişandı düğündü derken zaten yaş olur 26-27. 30 gibi de bir çocuk yaparsınız oohh mis... :))

şaka bir yana çok da geç kalmamak lazım bir zamandan sonra insan daha da seçici oluyor yok üzümün sapı yok armudun çöpü hem yalnızlık Allah'a mahsus...

Akliniza ve gonlunuze hitap eden biri varsa taniyin, belki yarin yildirim nikahi belki de 10yil sonra evleneceksiniz,
Bence bu tip seylerin hesabini yasa gore yapmak yersiz, sevmediginiz bir adamdan 26yasinda cocuk sahibi olsaniz ne yazar...

Ben eskiden 24'te evlenirim diyodum şimdi 26'yım ama hala kendimi evli çocuklu olarak düşünemiyorum.
Geç falan kalmadın, kendini ne zaman hazır hissedersen o senin için doğru zamandır, çok takılma bunlara

Ben 32 yasindayim hala 20 yasinda gibiyim evlendim hala ruhum cocuk cevreyi dert etme. Ruh cocuk gibi olabilir ana insanin kendini hazir hissettigi, evlilige dair olgunluk noktalari var. O vakit geldiginde bakarsin caresine :)

26 yaşındayım kendimi hissetmiyorum

Canın ne zaman ne yapmak istiyorsa o zaman yap.Geç kalmıyorsun.Evlenmek bir şart değil hayat bi ajanda değil.şu tarihte doğ, okula şu tarihte git, şu tarihte mezun ol ,şu tarihte evlen ,şu tarihte çocuk yap şu tarihte öl...
Yok böyle bir şey sen bu yaşta gezmek eğlenmek istiyorsan gez eğlen hayat senin,kimseye bakma

bende 89 doğumluyummm . Evlenmeye hazır hissediyorsan kendini evlenirsin ama hissetmiyorsan evde kalmış da sayılmazsın .

yalın 30-35 olsa ne olucak ki
önemli olan kendini hazır hissetmen
tabi daha önemlisi

doğru insanı bulman
toplumsal saçmalıkları bir kenera bırak
bu iş için yaş zorunluluğu olan bir ehliyet gerekmiyor

Bende 88gerci 3 yillik evliyim kafana göre birini bulursan evlen ben diyorum keske daha erken evlenseymisim ama kafana göre birk yoksada evlenmek olsun diye evlenme hayatinin geri kalanini keskeyle gecirirsin . Yasin cok ideal ama biraz daha gecerse yok nisandi dügündü derken zaten olcan 27...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…