Yas 30 - Yuksek Lisans

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
30 yasindaki biri yurt disinda yuksek lisans yapmak icin gec kalmis sayilir mi? Bu konuda ferahlatacak ornekler var mi cevrenizde?

30 yasindaki biri yurt disinda yuksek lisans yapmak icin gec kalmis sayilir mi? Bu konuda ferahlatacak ornekler var mi cevrenizde?
Sayilmaz. 28 yasindayim, kariyerim vardi calisiyordum. Bir kizim var, buyil basladim bende. 2 yil surecek. Bu arada yurtdisinda yasiyorum bende

Yuksek lisans oyle lisans bitince kosa kosa gidilecek bir sey degil zaten.
Biraz onunu gorup is hayatini taniyip tam olarak ne istedigine karar vermek daha iyi.

Lisans bitince de yapilir ama sizin suan hakimiyetiniz ve bilinciniz daha yuksek seviyede olacak.

Ben de seneye baslamayi dusunuyorum. Lisans biteli 6 sene olmus olacak. O zamandan beri de calisiyorum. Suan tezimi ne ile ilgili hazirlayacagim, plani, tum bilgiler kafamda. Bittikten sonra da doktoraya yurtdisina gitmek istiyorum.

Lisans bitince hemen yapsaydim kesin lisansimla ayni bolumde yapar kendime pek bir sey katmadan mezun olurdum.

Eğitimle yaşın herhangi bir alakası yok bence :)) o yüzden git yap, en güzeli. Fırsatları değerlendirmek lazım.

Back
X