- 16 Temmuz 2020
- 1
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi pembecicek390
-
En sinir olduğum şey bu.. Kimse kimseye yardımcı olmuyor.. Ben çok aracı olmayı severim ben mutluysam herkes mutlu olsun isterm ama bazı insanlar karışmak istemez.. Ne var aracı olsalar herkesin mutlu güzel bi evlilik yapmaya hakkı varMerhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.
En sinir olduğum şey bu.. Kimse kimseye yardımcı olmuyor.. Ben çok aracı olmayı severim ben mutluysam herkes mutlu olsun isterm ama bazı insanlar karışmak istemez.. Ne var aracı olsalar herkesin mutlu güzel bi evlilik yapmaya hakkı var
Benim bir arkadaşım 40 yaşında evlendi 42 de yeni daha bir meleği oldu. Ayrıca 30 lu yaşlar bir kadının her anlamda aklî olarakta en üst seviyede olduğu yaslardir. Allah iyilerle karşılaştırsın.Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.
34 yaş geç değil. evlenebilirsin de çocuk da yapabilirsin geç kalmadın. sosyal ortamını değiştir. kurslara yazıl. (gerçi korona var açık yer var mı bilmiyorum ama)Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.
Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.
P pembecicek390 yukarıda ki arkadaşa katılıyorum . biz eşimle internette saçma sapan gereksiz bir sohbet sitesinde tanıştık bu arada.insanlar öcü gözüyle bakıyor güvenemiyor ama bu devirde internete de bir şans verin derim. evlilik siteleri var. bizim de erkek arkadaşlarımız var bekar mecburen internetten bulmaya çalışıyorlar.herkes kötü olmuyor internetteki.hem yaşınız tecrübeniz de var internetteki kötü niyetlileri elersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?