Yaş 34, evlenemedim.

pembecicek390

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
1
2
1
39
Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.

Niye gec kalasın, eskıden oldugu gıbı sımdı ne erkekler ne kadınlar yırmılerınde evlenmiyor.
Bekar bir suru erkek vardır
Arkadaslarından degıl de bir aile buyugune soyle bırıyle tanısmak ıstedıgını, madem karsı degilsin boyle tanismaya.
Arkadaslar genelde gonul ısı mevzusuna karismaya ön ayak olmaya korkarlar kı haklılar.
İyi olur allahtan kotu olur kuldan demisler.
İsin gucunde var ne guzel.
Yasında kesınlıkle gec kalmıs bir yas degıl.

Cok arkadasim var yasitim (36) ama bekar. Yeni evlenenler var. Niye kafaya bu kadar takiyorsunuz ki,evlenmek buyuk bir basari degil,nasipte varsa olur zaten o ayri. Uzulecek bir sey yok,bekar arkadaslarim ozgurce dolasiyor dunyayi ,ben evde cocuk bakiyorum mesela cok sukur bir kere dogurmusum seviyorum elbet ama bu belki bakis acinizi degistirmenize yardimci olabilir

sosyalleş biraz. çünkü yeni tanısmıslıklar ya sehre yabancı biri gelir yada tatile çıkılır..
ve lutfen canınızı sıkmayın bende 34 yasımdayım evleneli 1 ay oldu. eşim 40 yasında o da hiç evlenmedi.
ilk evliliklerimiz.
herşeyin zamanı var. ve siz de kendnizi kapatmayın , tatile çıkın sosyalleşin

insanlar öcü gözüyle bakıyor güvenemiyor ama bu devirde internete de bir şans verin derim. evlilik siteleri var. bizim de erkek arkadaşlarımız var bekar mecburen internetten bulmaya çalışıyorlar.herkes kötü olmuyor internetteki.hem yaşınız tecrübeniz de var internetteki kötü niyetlileri elersiniz.

En sinir olduğum şey bu.. Kimse kimseye yardımcı olmuyor.. Ben çok aracı olmayı severim ben mutluysam herkes mutlu olsun isterm ama bazı insanlar karışmak istemez.. Ne var aracı olsalar herkesin mutlu güzel bi evlilik yapmaya hakkı var

neden aracı olmuyor biliyor musunuz sonu iyi olursa Allah'tan kötü olursa aracıdan biliniyor da ondan

yıllar önce bir ortak tanıdığımız için görümcemle olur mu acaba diye diğer görümcemlere söyledik yani ikisi de yokken biz konuştuk

adamın adını google yazdılar ayy bu yaşlı görünüyor dediler 40 üstü ikisi de hiç evlenmemişler

görümcem ve adamın arasında 3 yaş var ve bence ekstra yaşlı da görünmüyor aksine sporuna sağlığına dikkat eder, bizim kızın daha çok eksisi var

sonuçta bir daha açmadık konuyu muhataplarına bile zira en ufak bir şeyde siz yaptınız olurdu

Yaşlarımız yakın benim gördüğüm kadarıyla birçok erkek maddi kazanç diğerleri de cinsel yakınlaşma için birlikte olmak istiyor özellikle internettekiler böyle.

Severek aşk ile evlenenler azaldı bizim yaşımızda üstelik İyice azaldı.
Çok ince eleyip sık dokudukça da zaman geçiyor baktım olmuyor ben oluruna bıraktım artık

konu sahibi arkadaşım yaşın 34 daha

evlenirsin ama evlenmek odaklı olma

hayatında değişiklik yap

işten eve evden işe yaşama

ya da işteki çevreni genişlet yani kimse oturup masasında evlenecek kısmetleri beklemiyor

37 yaşındaki görümcem 42 yaşındaki eşi ile evlendi

ikisinin de ilk evliliği

Evlenmek istemeniz doğal. Arkadaşlarınıza söylemişsiniz ama ben sizin yerinizde olsam daha fazla arkadaş edinmeye çalışırdım. Bu arada yaşınız geç falan değil tam evlenme yaşı. Bir arkadaşım 36 yaşında evlendi. Hem de Kıbrıslı bir iş adamı ile. Çocukların da olduBir de çocuklu istememeniz normal fakat boşanmış adayları es geçmeyin derim. Sosyal medyadan da uzak durun. Sadece takılmak isteseniz tamam ama ciddi ilişki istiyorsanız ciddi yerlerden arayın müstakbel eşinizi. Sosyal medyadan size yazan adam başkasına da yazar. O yüzden bana da güvenilir gelmiyor.

Benim bir arkadaşım 40 yaşında evlendi 42 de yeni daha bir meleği oldu. Ayrıca 30 lu yaşlar bir kadının her anlamda aklî olarakta en üst seviyede olduğu yaslardir. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Evden işe işten eve kısmet gelmez

Hayatınızda değişiklikler yapın

Çevre edinmeye çalışın

Hobiler bulun

Daha çok gezin

Arkadaşlar oralı olmaz da kuzen ya da aile büyüğü yenge teyze vs varsa onlara diyebilirsiniz evlenme isteğinizi

Son olarak evlenme isteğiniz geldiğinde nasibiniz yola çıkmış derdi bir tanıdığım.

Bol şanslar.

34 yaş geç değil. evlenebilirsin de çocuk da yapabilirsin geç kalmadın. sosyal ortamını değiştir. kurslara yazıl. (gerçi korona var açık yer var mı bilmiyorum ama)

Olgunlaşmanın en güzel yanı ne biliyor musun artık kendim için birşeyler yapmaya başladım.
Bunun için kimseyi beklemiyorum tatil planları yapıyorum
Spora başladım :)
Kendime bakmaya ve daha çok sevmeye başladım.
Sağlık her şeyden önemli.
Üstelik o kadar da büyük değiliz daha :)
biz kendimizi sevdikçe daha mutlu olacağız
Kendi kıymetimizi bilelim

34 yaşında nişanlandım. 35 e girmeden düğün yaptım. Mantık olarak evet dedim. Şimdi çok şükür eşim diyorum.
Bir arkadaşımda sizinle aynı yaşta. Kimi gösteriyorsak beğenmiyor. Sonrada hevesim kalmadı galiba diyor.42 yaşında kuzenim daha yeni biriyle görüşüyor. Bi 6 ay tanıyalım acelemiz yok diyor. Sizin yaşınız geç değil

P pembecicek390 yukarıda ki arkadaşa katılıyorum . biz eşimle internette saçma sapan gereksiz bir sohbet sitesinde tanıştık bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…