Yaş 35 oldu ama hala hayatımda birisi yok... yalnızım.

siyah_zeytin11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
54
68
8
40
Daha önce de bununla ilgili bir konu açmıştım. Yine dertlendim. Derdimi anlatacağım kimse yok ondan buraya yazıyorum. Bana kızmayın lütfen.
1. Yaş 35 oldu, bekarım. Evlenmemiş olmam beni çok üzüyor. Kardeşlerim güzel evlilikler yaptı, onların çocuklarına baktıkça içim cız ediyor.
2. Bekar arkadaşım hiç yok. Kiminle buluşsam evlilik çocuk muhabbeti dönüyor. Hem hiç sarmıyor muhabbet, hem de kıskanıyorum işin gerçeği. Ondan çoğu zaman kimseyle bir yere gitmiyorum.
3. Mesleğim gereği küçük şehirlere görevlendirmelerim oluyor. Dolayısıyla kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Mesela şu an kimse yok tanışabileceğim etrafımda.
4. Tur, hobi, sosyal aktivite filan demeyin. Çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bunların hiçbiri yok gerçekten. Evden işe, işten eve.
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Çok üzülüyorum, sürekli ağlıyorum. Akraba filan kimse yok hayatımda. Ailemle de iş gereği farklı şehirlerde yaşıyorum. Televizyon izlemekten bir hal oldum. Bir akıl verin bana.

Daha önce de bununla ilgili bir konu açmıştım. Yine dertlendim. Derdimi anlatacağım kimse yok ondan buraya yazıyorum. Bana kızmayın lütfen.
1. Yaş 35 oldu, bekarım. Evlenmemiş olmam beni çok üzüyor. Kardeşlerim güzel evlilikler yaptı, onların çocuklarına baktıkça içim cız ediyor.
2. Bekar arkadaşım hiç yok. Kiminle buluşsam evlilik çocuk muhabbeti dönüyor. Hem hiç sarmıyor muhabbet, hem de kıskanıyorum işin gerçeği. Ondan çoğu zaman kimseyle bir yere gitmiyorum.
3. Mesleğim gereği küçük şehirlere görevlendirmelerim oluyor. Dolayısıyla kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Mesela şu an kimse yok tanışabileceğim etrafımda.
4. Tur, hobi, sosyal aktivite filan demeyin. Çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bunların hiçbiri yok gerçekten. Evden işe, işten eve.
Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Çok üzülüyorum, sürekli ağlıyorum. Akraba filan kimse yok hayatımda. Ailemle de iş gereği farklı şehirlerde yaşıyorum. Televizyon izlemekten bir hal oldum. Bir akıl verin bana.
Aklıma bir tek internet geliyor

O zaman internetten başka seçeneğiniz yok gibi. Ama iyi analiz edin, her türlüsü var malum..

Hello takı vs gibi İngilizce sohbet sitelerini tavsiye ederim hem İngilizcenin ilerler hem de farklı kişiler tanirsiniz sohbet sararsa bulusursunuz :)

Özelden link atarmısın, mrak ettim. Bu arada bnde 30 yaşındayım seni anlıyorum, çevredeki tek bekar benim, çocuğuyla ayrılıp 2. Evliliğini hemen yapan kuzenime fln bakınca nerde yalnış yaptım acaba demekten geri kalamıyorum

Kucuk bir sehirdeyseniz once imkan varsa sehrinizi degistirin. Sonucta ordaki insanlar cevre belli artik. Farkli bir sehirde , mesleginle ilgili olabilir kursa yazilin .

Olumlu düşünmeye calisiniz . Birde kiloluysaniz ,kilo verebilirsiniz motive olur . Sac modelinde degisiklik yapin . Az makyaj yapin, makyajin yasi buyuk gosterdigini dusunuyorum.

Gerisi kendiliginde gelir . Olumlu dusun ama . Yeni cevre ve yeni bir suru insan girerse olur bu iş, kismetse.
Bu arada kismete cok inaniyorum . Kismetse gelir bagdattan yemenden , kismet degilse ne gelir elden . Çok tanidigim cok alakasiz sekilde evlendi 🙄

Ben de 36 yaşındayım ve 30 yaşında boşandım. Çocuğumda yoktu yani aynı senin yaşadığın duyguları yaşadım belki de hala içten içe yaşıyorum. Kriterlerinizi biraz eleyip -tabi ki çok önemli şeyler hariç- etrafınıza alıcı gözle bakın. Mutlaka sizin gibi yalnız olan erkeklerde var. Ama çok yakışıklı olsun çok zengin olsun gibi kriterleriniz varsa erkekler kendine güvenemiyor.

👉🏻Yanlış bir evlilik olacağına Rabbim doğru insanı ne zaman karşınıza çıkatacalsa o zaman olması daha hayırlı bence... Arkadaşım 4-5 yıllık flörtü ile evlendiğinde kocasını balayında tanıdı. Ultralüx herşey dahil otelde açık büfeden yemek yemiyor içki içmiyormuş kız. Kocası ne yaptı ? Bu sebepten arkası gelecek dayak silsilesinin tohumunu o gece balayında attı, yılı dolmadan boşandılar.

👉🏻İkinci olarak kimse ile kıyasa girmeyin, etrafa bakıp güzel evliliklere imrenmek ayıp da değil günah da. Ama ben neden evli değilim diye farklı duygulara atmayın kendinizi. Başkasına konuşmak kolay görünebilir ama farklı versiyonunu ben yaşıyorum. 2 yıldır erken doğumla 2 bebek kaybettim. Tüm arkadaşlarımın çocuğu var hatta ikinciye dönüyorlar, onları gördükçe ben kaybettiğim meleklerimi daha çok özlüyorum. Ama ne yapalım? Kimse ile görüşmeyeyim mi çocukları var diye? Kendimi eve mi kapatayım? Depresyona girmek ise en girilmesi gereken psikolojideyim ne yazık ki bu yaz... Rabbim böyle yazmış... hayırlısını istemekten başka bir şey elden gelmiyor.

yani ne kadar küçük de olsa halk eğitimmerkezi tarzı kursa gideceğiniz bir yer mutlaka olmalı. Yeni insanlarla tanışırsınız hem kafanız meşgul olur

ve yaşınız geç değil, etrafımda çok insan bu yaşta yeni evlendi...

Ne yasanmadiysa onun ozlemi cekilir.Ne yasandiysa ,keskeler baslar...insanoglu ya memnuniyetsiziz ya da kadere boyun egeniz..Iyilerle karsilassin herkes,ya da soyle diyelim hayirlisi ne ise kim ise o olsun.

Öncelikle halinize şükredin. Dualarınizi da detaylandirarak evlilikten beklentilerinizi sıralayarak dua edin. Rabbim tez zamanda gönlünüze göre mutlu olacağınız bir evlilik nasip etsin INSAALLAH

Merhaba...
Okudum yazdıklarınızı anlıyorum sizi fakat inanın dışı sizi içi başkasını yakıyor genelde :)
Kardeşleriniz mutlu ne güzel ama evlenmeyi çok isteyip evlenip çok mutsuz olan insanlar da var.
Ben de evliyim mutluyum ama biz de çocuk yapmadığımız için çocuklu ailelerin muhabbetinden sıkılıyoruz. Daha doğrusu ben çok sıkılıyorum:))Organizasyonu şıp diye yapamamak onların kendini doğal olarak hep çocuğa göre ayarlaması filan:) Niye böyle etrafımız çocuksuz çift yok diye sıkılabiliyorum. Yani evlenince de etrafınızda kafa dengi insan bulmanın garantisi yok, eşinizle kafanız uyuyorsa en önemlisi o.

İlla özel bir hobi demiyorum ama sevdiğiniz müzikleri dinlemek, kitapları okumak, spor yapmak bile insana çok iyi gelen ve her yerde yapılabilen aktiviteler. Böyle düşünerek mutsuz olmak daha zor. Kötü düşünce kötüyü çağırıyor gibi geliyor bana.

İş yerinden tanışıp kafa barıştırdığınız kimse yok mu? Ya da seminer vb şeyler olmuyor mu farklı şehirlerden insanlarla tanışsanız?

Umarım karşınıza kafanıza uygun dürüst biri çıkar ve anlaşırsınız, şimdiye kadar olmadıysa da vardır bir nedeni kötüden korunmak için belki de ben buna inanıyorum.
İyilerle karşılaşın dilerim.:KK16:

Back
X