Yaş 35 yolun yarısı mı?

Tuzsuzayran

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
143
170
23
40
Merhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibi😞 nasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?

Merhaba kızlar yaşım 35,boşanma aşamasındayım, 23 aylık bir oğlum var... sorun şu sanki hayat bitmiş gibi hissediyorum, gezmekten giyinmeye kadar yaptığım hiçbir şey sanki çok yaşlıymışımda bana yakışmıyormuş gibi hissediyorum, sanki bundan sonra hayat kös kös oturarak geçecekmiş gibi😞 nasıl kurtulucam bu psikolojiden bilmiyorum var mı fikri olan?
Şu anda bosluktasin belli ki 35 yaş hiçbir şey değil daha hayatını yaşa daha gençsin kimsenin ne söyledi umurunda olmasin

Boşanma psikolojisiyle ilgili emin ol 25 yaşında olsan da bu günlerde biraz böyle hissederdin.

O yolun yarisi cahit sitki zamaninda kaldi. Gunumuz kadinlari icin hayatimizin baslangici.
Sizin boyle hissetmeniz yasadiginiz olumsuz tecrubelerden. 20 de olsaydiniz ayni olurdu.
Psikolojinjzi yasayin ne hissediyorsaniz. Zamanla toparlarsiniz insallah.
Sunu unutmayin sadece. Mutlu olmak icin bir erkege ihtiyacimiz yok. İyi bir yoldasa ihtiyacimiz olabilir ama illa bir erkege ihtiyacimiz yok. Karsimiza cikarsa ne ala cikmazsa mualla.
Mutlu gunler sizin olsun :)

Yaş 38 18 ve 15 yaşlarında kızlarım var
Üçümüz üç kardeş gibiyiz
Kendimi bazen yorgun bazen enerjik hissederim ama hiç pes etmem
Bulunduğun durumla alakalıdır ruh halin atlatırsın
Sana tavsiyem zorluklarda guzelliklerde bizim için belirleyici olan insanların hayatta duruşudur
Pet etme!

Neden öyle olsun ki? Ben de 31 yaşındayım daha gencecik hissediyorum. Zaman zaman yaş kaygısı sarsa da hayatta yapacak çok şeyim var daha. Sizin de öyle. Öncelikle evladınız için de yapacak çok şeyiniz var

Ne guzel 35 izi gordunuz Allah 70 inizi de gostersin :) yas kaygisi icin gencsiniz. Asla ve asla takilacak bir sey degil su an zor bir surectesiniz ondandir. Ooo cocugunuzla daha birsuru sey yapacaksiniz bunun okulu var hastaligi var kaprisi var :) kos kos oturacak vaktiniz yok malesef.

ANnem der ki insanın en güzel yaşı her zaman içinde olduğu yaştır
32 yaşındayken boşanmış bir kadın kendisi. 47 yaşına merdiven dayadı hala çok gencim diyor. Bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Hayıııır ;) 35 yaşta ne var ki gülüm;)
Boşanma psikolojisi yüzünden oyle olmus olabilir durum . Hepimiz dönem donem bunalırız. Ya zayiflariz ya kilo alırız kendimizi çirkin hissedebiliriz. Ya da yaşlı
Hem hayat daha yeni başlıyor olmali bence 2 yasında oğlun varmış. Allah bağışlasın

bende tam tersi hiç 32 gibi hisstmiyorum
çocuk gibi ruhum,sanki hala küçücük bir kız cocuguyum
2 kız annesiyim onlardan farkım yok

büyümek yaş almak iyi şeylerle hayatımızdaki iyikilerle güzel
bak evladın var ne mutlu sana

Ben boşanma vs durumu yaşamadım ama 18 yaşından beri boşuna yaşadığım hissini, 18 yaşındayken bile 40 yaşıma gelmişim hissini taşıyorum. Ne yazık ki. Geçmiyor bu his. Biraz yapı meselesi sanırım. Hep böyle durgun, mutlu olamayan bir insandım ailevi problemler yüzünden

bende tam tersi hiç 32 gibi hisstmiyorum
çocuk gibi ruhum,sanki hala küçücük bir kız cocuguyum
2 kız annesiyim onlardan farkım yok

büyümek yaş almak iyi şeylerle hayatımızdaki iyikilerle güzel
bak evladın var ne mutlu sana

Çok şükürki oğlum var, inşallah o enerjiyi ben de yakalarım

Ben boşanma vs durumu yaşamadım ama 18 yaşından beri boşuna yaşadığım hissini, 18 yaşındayken bile 40 yaşıma gelmişim hissini taşıyorum. Ne yazık ki. Geçmiyor bu his. Biraz yapı meselesi sanırım. Hep böyle durgun, mutlu olamayan bir insandım ailevi problemler yüzünden

İnşallah sizinde geçer normalde neşeli biriyim ama evlendiğimden bu zamana içim tükendi bitti

ANnem der ki insanın en güzel yaşı her zaman içinde olduğu yaştır
32 yaşındayken boşanmış bir kadın kendisi. 47 yaşına merdiven dayadı hala çok gencim diyor. Bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Aslında gezmek tozmak eğlenmek istiyorum ama yaşama enerjim bitmiş gibi içimden gelmiyor

Back
X