Yaş 35 yolun yarısı mı?

Boşluktasiniz kolay bir dönem degil yaşadıklarıniz hele yaşla hiç alakası yok Allah yardımcın olsun

O yolun yarisi cahit sitki zamaninda kaldi. Gunumuz kadinlari icin hayatimizin baslangici.
Sizin boyle hissetmeniz yasadiginiz olumsuz tecrubelerden. 20 de olsaydiniz ayni olurdu.
Psikolojinjzi yasayin ne hissediyorsaniz. Zamanla toparlarsiniz insallah.
Sunu unutmayin sadece. Mutlu olmak icin bir erkege ihtiyacimiz yok. İyi bir yoldasa ihtiyacimiz olabilir ama illa bir erkege ihtiyacimiz yok. Karsimiza cikarsa ne ala cikmazsa mualla.
Mutlu gunler sizin olsun :)
Çok teşekkürler😊inşallah toparlanırım tez vakitte

Sacmalamayin lütfen bı silkelenin bakın bı de çocuğunuz varmış daha önünüzde musmutlu günler var daha okula gidecek telaslariniz bitmiycek. Siz bı boşluğa kapilmissiniz anladığım kadarı ile boşanma sürecinde olduğunuz için değersizlik duygusuna istemeden kapilmissiniz, çocuğunuzu birkaç saat ailenize yada birine birakip kendiniz için bı alışverişe cikabilir ev ve çocuk dışında bir şeylerle zaman geçirirseniz kafanız dagilicaktir arkadasim👍

Neden öyle olsun ki? Ben de 31 yaşındayım daha gencecik hissediyorum. Zaman zaman yaş kaygısı sarsa da hayatta yapacak çok şeyim var daha. Sizin de öyle. Öncelikle evladınız için de yapacak çok şeyiniz var

Yaşımla alakalı değil aslında sorun 35 yaşında göstermediğimi söylüyorlar ama yaşadığım hissiyatı pek tarif edemiyorum hayata geç kalmışım gibi hissediyorum evladım için hayat yeni başladı yapacak çok şeyim var haklısınız teşekkürler❤️

Sacmalamayin lütfen bı silkelenin bakın bı de çocuğunuz varmış daha önünüzde musmutlu günler var daha okula gidecek telaslariniz bitmiycek. Siz bı boşluğa kapilmissiniz anladığım kadarı ile boşanma sürecinde olduğunuz için değersizlik duygusuna istemeden kapilmissiniz, çocuğunuzu birkaç saat ailenize yada birine birakip kendiniz için bı alışverişe cikabilir ev ve çocuk dışında bir şeylerle zaman geçirirseniz kafanız dagilicaktir arkadasim👍
Bugün tam da bu dediğinizi yaptım bi nebze iyi geldi umarım zaman ilaç olur

Ne guzel 35 izi gordunuz Allah 70 inizi de gostersin :) yas kaygisi icin gencsiniz. Asla ve asla takilacak bir sey degil su an zor bir surectesiniz ondandir. Ooo cocugunuzla daha birsuru sey yapacaksiniz bunun okulu var hastaligi var kaprisi var :) kos kos oturacak vaktiniz yok malesef.

Çok tatlısınız teşekkürler❤️

Yaş 38 18 ve 15 yaşlarında kızlarım var
Üçümüz üç kardeş gibiyiz
Kendimi bazen yorgun bazen enerjik hissederim ama hiç pes etmem
Bulunduğun durumla alakalıdır ruh halin atlatırsın
Sana tavsiyem zorluklarda guzelliklerde bizim için belirleyici olan insanların hayatta duruşudur
Pet etme!
İnşallah desteğiniz için çok teşekkürler❤️

Hayıııır ;) 35 yaşta ne var ki gülüm;)
Boşanma psikolojisi yüzünden oyle olmus olabilir durum . Hepimiz dönem donem bunalırız. Ya zayiflariz ya kilo alırız kendimizi çirkin hissedebiliriz. Ya da yaşlı
Hem hayat daha yeni başlıyor olmali bence 2 yasında oğlun varmış. Allah bağışlasın
Çok teşekkürler cümlemizinkini❤️

Aslında gezmek tozmak eğlenmek istiyorum ama yaşama enerjim bitmiş gibi içimden gelmiyor
Kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Bir süre kötü hissedersiniz kendinizi sonra toparlanır devam edersiniz. Sadece şu anki duygular ilerde geçecek ben daha iyi hissedeceksiniz.

Back
X