- 23 Mayıs 2020
- 102
- 164
- 18
- 40
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
Ufak bir olay yaşadım ondan dolayı tüm birikimim oraya gitti. Özel bir durum olduğu için burada yazamayacağım. Ama size tavsiyem insanları böyle kesin yargılarla yargılamayın. Kimin ne yaşadığını kimse bilemez.Yanlış anlamayın ama 15 yıl çalışmışsınız, hiçmi birikim yapmadınız?Bu kadarcık sürede kendinizi geçindirecek bir miktar kenara koyamadınız?Bende sizle yaşıtım, bekarım ve ailemle yaşıyorum.15 yıldır çalışıyorum ve evim,arabam,birikimim var.Tamam belki bir ev,araba alamamışsınızdır ama en azından 1 yıl geçinebilecek kadar birikim yapmalı insan.Heleki onca yıl aileden ayrı yaşanılıyorsa, bir sebebi olmalı.ilk işsiz kalındığında aile yanına dönüp orda yaşamak ve bundan sonra tüm hayatını o şekilde düzenlemek bana çok mantıklı gelmiyor.Ciddi bir kaza,sağlık sorunu,yada dolandırılma gibi bir durum yoksa yalnız çalışıp harcayan bir insanın bu kadar zor durumda kalması bana çok normal gelmiyor.Aile kurmak istiyorsunuz ama bence bir düşünün, kendi hayatınızı tam olarak kuramamış,oturtamamış gibisiniz.