Yaş 38 :(

ne güzel tebrikler okuyun niye gec kalacaksınız iki yıllık cocuk gelisimi okuyabilrsiniz tavsiye ederim yada sosyal hiznetler

Bende 26 yasindayim sağlık meslek lisesi 2.sınıf terk liseyi bile bitiremedim hemde sağlık gibi bir liseyi şimdi kafamı duvarlara vuruyorum resmen evimın karşısında lise var her balkona cikip gördüğümde üzülüyorum disardan sağlık okuma şansım yok ama deyilmi? Birde yapabilirmiyim ki 2yasina yakın bi oğlum var konu açan ablam aklından biraz da bana verirmisin rica etsem

Ben ünv deyken okudugum bolumun ikinci ogretim kisminda iki amca vardi 60 yaslarinda iki arkadastilar :) mezun oldugumuzda bir halay cekmislerdi eglenmislerdi .. Bankada calisiyorlarmis yukselmek icin okumak istemisler emekli olmak yerine.. Ben takdir ettim okumanin yasi oldugunu dusunmuyorum zira. İnsan her yasta gelismeye acik ogrenmeye aç olmali.. İmkanlariniz elveriyorsa faydali zevk alabileceginiz bir bolum okuyun.. Allah zihin acikligi versin simdiden :)

Bende 26 yasindayim sağlık meslek lisesi 2.sınıf terk liseyi bile bitiremedim hemde sağlık gibi bir liseyi şimdi kafamı duvarlara vuruyorum resmen evimın karşısında lise var her balkona cikip gördüğümde üzülüyorum disardan sağlık okuma şansım yok ama deyilmi? Birde yapabilirmiyim ki 2yasina yakın bi oğlum var konu açan ablam aklından biraz da bana verirmisin rica etsem
Liseye gidip yardim alabilirsiniz, cocuk kucukmus ama hayalleriniz de yarim kalmasin.. Bir konusun derim nasil telafisini yapabileceginizi

Ah be güzelim daha 26 yaşındasın ne güzel. Lisenin dağlık bölümlerini okuyanlara benim bildiğim ygs puanına ekstra puan ekleniyor. Odyoloji veya optisyenlik seçe bilirsin bunlar iki yillik bölümler. Umarım hayat istediğinden daha güzellerini sana sunar. Oğluşunu güle güle büyüt

Arkadasimin annesinin iki evladi
universite bitirdi , iki evladida universite okuyor suanda. Ve kendiside aciktan universite okuyor.
Arkadasim annesine hayran.
Cocuklariniz evi daginik gorduklerinde sikayet etmek yerine ,sizinle gurur duyacak emin olabilirsiniz .
Ve sizi ornek alacaklardir her zaman. Cunku cocuklar en cok anne babalarini ornek alirlar .
30undan sonra okuyanlar mi dersiniz ikinci universitesini okuyanlar mi dersiniz , binlerce kisi var boyle olan. Onemli olan ne kadar cok cabaladiginizdir . Basarilar dilerim.

Resim bölümünde okuyan 55 yaşında bir kadın vardı ben ünideyken. Sen hayli hayli yaparsın

Bi arkadaş da senin yaşlarında ilahiyat okudu

Son düzenleme:
Bende 32 hersey bitmis gibi hissediyorum bir arkadasin dedigi gibi 40 oluncada 50 oluncada gec kaldim dememek icin denemek istiyorum bakalim

Geç kalmamışsınız. Uzaktan eğitim çocuk gelişimi bölümü var isterseniz araştırın.

Ah be güzelim daha 26 yaşındasın ne güzel. Lisenin dağlık bölümlerini okuyanlara benim bildiğim ygs puanına ekstra puan ekleniyor. Odyoloji veya optisyenlik seçe bilirsin bunlar iki yillik bölümler. Umarım hayat istediğinden daha güzellerini sana sunar. Oğluşunu güle güle büyüt
Saol canım benim çok teşekkür ederim dediğin bölümleri arastircam

Back
X